Dreni Ademaj signerer for Ullern!

Postet av Ullern Fotball den 11. Feb 2022

Den tidligere Skeid spilleren Dreni Ademaj er sistemann inn dørene på CC Vest Arena, og skal vi tro hovedtrener Didrik Bjella så er dette en kanonsterk signering.

Dreni Ademaj er Skeid gutt og var forrige sesong med på opprykk til Obos ligaen hvor han spilte 13 kamper for A-laget. Et ønske om mer spilletid og et godt forhold til Didrik Bjella gjorde at han bestemte seg for en overgang til Ullern.
- I Skeid så fikk jeg ikke spille så mye som jeg ønsket og på dette punktet i karrieren min følte jeg at jeg trengte å bli satset på. I tillegg kjenner jeg Didrik godt og har hatt han tidligere som trener når han var i Skeid under Tom Nordlie. Så for meg var Didrik en veldig viktig årsak til at jeg valgte Ullern foran andre klubber.

Veldig positivt førsteinntrykk
Dreni er veldig fornøyd med førsteinntrykket av Ullern og fremhever at tempoet på trening er høyt og at det virker som en veldig gjeng som nå er hans nye lagkamerater.
- Det virker som en veldig fin gjeng som virkelig ønsker å gjøre det bra. Det er høy konkurranse om plassene også her og jeg er spent på sesongen. Jeg kjenner noen av spillerne fra før og har også spilt mot dem tidligere og vet at det er kvalitet i spillergruppen. 
Selv om vi er nyopprykket så tror jeg ikke vi skal nøye oss med å prøve og berge plassen. Vi er et lag som kan slå alle og til gjengjeld blir vi vanskelige å slå, spesielt hjemme her på CC Vest Arena. 


Brikkene begynner å falle på plass
Didrik Bjella har før sesongen vært klar på at selv om man hadde et sterkt lag fra før så var det viktig å forsterke stallen foran årets sesong, og med signeringen av Ademaj mener Didrik at brikkene begynner å falle på plass foran kommende sesong.
- Ja, vi har vært klare på at vi trengte noen forsterkninger foran kommende sesong selv om vi hadde et godt fundament her fra før. Nå har vi fått på plass en del nye spillere som både forsterker ellever, men også øker kvaliteten på trening. Og med signeringen av Dreni føler jeg at brikkene nå virkelig begynner å falle på plass og vi kan så langt si oss fornøyd med overgangsvinduet. 
Dreni er en spiller som jeg kjenner godt fra før og jeg vet han har kvaliteter som kommer til å hjelpe oss i kommende sesong. Han er meget god mellom linjene og er en spiller som kommer til å levere både mål og assist.
Så er det viktig at vi gir de nye spillerne våre tid til å skape relasjoner med de andre spillerne, men dette er samtidig gode fotballspillere, så jeg tror ikke det skal gå så lang tid før det virkelig begynner å sitte.
 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.