G19 på treningsleir i Salou

Postet av Ullern Fotball den 26. Feb 2022

Totalt over 100 gutter og jenter på tur

Etter to år med corona fikk vi endelig mulighet til å reise på treningsleir sammen i vinterferien. Vi valgte Salou, et sted som vi nå begynner å kjenne ganske godt og som har gode fasiliteter for at vi skal ha en treningsuke på topp nivå.

Med hjelp fra Johan Egil Rudi så var turen en suksess på mange måter og vi kan si oss veldig fornøyd med de dagene vi hadde i Spania.

 

G19 på tur

Turen til Salou var første turen gruppen hadde sammen i 2022 sesongen. I tillegg var det første turen til hovedtrener duo Alexander S. Bendixen og Nicolas Gajardo sammen med G19 i utlandet.
Vi startet turen med La Liga kamp mellom Espanyol og Sevilla. Der så vi mange gode fotballspillere på kort avstand.

Dette var en fin anledning til å bli bedre kjent med gruppa og enkeltspillere, vi fikk muligheten til å følge dem tett opp både på og utenfor banen og få et bedre innblikk på hverdagen deres uten skole og andre eksterne faktorer som kan påvirke fotballtreningen deres, sier Gajardo.

Trening på naturgress på et flott anlegg

Det var veldig høyt kvalitet på gresset (både natur og hybrid) vi trente på under oppholdet i Salou, det meste lå til rette for å ha kanon økter hver eneste dag. Styrkerommet tilgjengelig så og si hele dagen, mye variasjon i maten som ble servert og ellers gode fasiliteter hvor vi bodde. Dermed veldig gode muligheter til å være 24 timers utøver hver eneste dag.

 

Treningsgruppen på feltet

Det ble brukt en god del tid på 11v11 taktisk trening, noe vi veldig sjelden har mulighet til på Ullernbanen i vinterperioden. Bedre kommunikasjon på banen mellom spillere vil forhåpentligvis føre til bedre prestasjoner kommende sesong. 

Vi fikk dessverre ikke til treningskamp mot et annet lag denne gangen, men vi kan nøye oss med internkampen vi hadde siste dagen, hvor alle spillere gjennomførte treningen på et høyt nivå og satt standarden på hvordan de neste ukene skal være før sesongstart.

 

G19 kapteins oppsummerer turen 

 Vi har hatt en fin tur sammen og blitt enda mer kjent med hverandre utenfor banen. Rent sportslig er nok alle enige i at vi fortsatt er et stykke unna der vi ønsker å være, men vi har vist hvor gode vi kan være og jeg er sikker på at vi har lært mye om hvordan vi kan bli best mulig som lag. Det gjelder både det som skjer på og utenfor banen, og jeg er sikker på at vi kommer til å ta enda flere steg i riktig retning mot sesongstart.
For min del var det veldig gøy å bli bedre kjent med mange av gutta utenfor banen, og å dele hverdag med de andre på laget i en hel uke. Totalt sett vil jeg si at det var en vellykket tur og jeg håper vi kan gjøre noe lignende neste år, sier Ola Nikolai Rye.

Nærmer oss sesongstart.

Turen hjalp oss å se hvordan vi ligger an med tanke på våre verdier og det vi ønsker å oppnå som gruppe. Ærlige tilbakemeldinger fra både spillere og trenere fikk oss til å reflektere over hvordan vi kan utvikle oss enda mer enn det vi gjorde før turen til Spania.

Vi har et par uker til å ta tak i en del ting og få alt på et høyere nivå, før det braker løs med sesongstart i G19 1. div.

Trenerteamet takker for turen og gleder seg til å utvikle gruppa videre!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.