Praktfull scoring ga Ullern seier i første hjemmekamp!

Postet av Ullern Fotball den 19. Apr 2022

Over 400 publikummere hadde valgt å bruke siste dag av påskeferien til å se Ullern sin første hjemmekamp for sesongen. Og i strålende sommervær så bydde hjemmelaget og gjestene Ørn-Horten på en durabelig spennende kamp som var spennende fra første til siste spark på ballen som fikk publikum til å sitte på kanten av setet gjennom samtlige nitti minutter.

Pangstart på kampen
Ullern Ulltras og resten av de i overkant av 400 publikummerne hadde knapt nok fått satt seg ned før Ullern gikk opp i ledelsen ved Walid Idrissi som kom fra Moss foran årets sesong. Spissen satt ballen kontant i mål fra 5 meter etter at et innlegg fra Lars Austnes blir brystet ned av Jens Aslaksrud som bevisst eller ubevisst gir Idrissi en perfekt assist, en drømmeåpning på årets første hjemmekamp.
Etter en liten periode etter scoringen hvor Ørn presser litt på så overtar Ullern mer og mer av ballen anført av en meget god Thomas Martinussen. I kjent stil styrer han midtbanen med gode pasninger og Ørn spillerne sliter rett og slett med å komme innpå han. Drøye halvveis i første omgang kombinerer han strålende med Idrissi, får ballen tilbake på rundt 25 meter og finner Austnes ute til høyre som avslutter fra drøyt 14 meter, men dessverre rett på keeper.

Dreni Ademaj er også et nytt ansikt for publikum på CC Vest Arena og også han viste seg godt frem. Serverer et meget godt skudd fra distanse med høyrefoten som en god Ørn-keeper redder ut til corner. Ullern skapte flere gode muligheter i den første omgangen, men Ullern trener Didrik Bjella var nok fornøyd med sine gutter når de gikk til pause på stillingen 1-0.

49 spennende minutter
Ikke uventet var det et Ørn Horten lag som kom ut til andre omgang med offensive tanker i spillet sitt. Langt mer ball enn før pausen uten at de nødvendigvis kom til de store mulighetene. Da er det heller Ullern som ser farligst ut, spesielt Aslaksrud som får fyrt av et skudd som stryker tverrliggeren til Ørn-Horten. Men etter 67 minutter spilt får bortelaget en corner som slås lavt inn på første stolpe, og etter mye klabb og babb ender ballen foran mål hos Ørn kaptein Thomas Søderstrøm Knutsen som enkelt kan sparke inn utligningen.
Her i fra og ut så tiltar kampen voldsomt med en rekke situasjoner som gjorde det til en hektisk dag også for dommeren. Både Ullern og Ørn roper på straffe i hver sin boks, men ingen av dem fikk gehør hos dommer Grundt.
Så, etter 87.min skal Jens Aslaksrud få Ullern Ulltras og resten av CC Vest Arena til å eksplodere fullstendig når han på vakkert vis styrer et innlegg fra Austnes vakkert i mål. En helt fantastisk scoring fra Kjelsås gutten som virkelig har funnet seg til rette i hvitt og rødt.

Men dramaet viste seg og ikke være over. Det siste som skjer i kampen er en Ørn corner som blir stusset på bakerste stolpe hvor en Ørn spiller får avsluttet og alle forventer at den går i mål, men den reddes utrolig nok på streken av en Ullern spiller og ballen ligger fritt på krittlinjen og det er nok få som fikk med seg hva som egentlig skjedde inne i møljen av spillere som kjempet om å få ballen i hver sin retning. Alle holdt nok pusten i de lengste 10 sekundene som har vært på CC Vest Arena i nyere tid helt til keeper Terje Kirsebom endelig kan få to trygge hender på ballen og dermed blåste dommeren av kampen.

En fantastisk fotballkamp som vil huskes lenge av Ullern folket og man ser allerede frem til neste kamp hvor det skal kjempes om nye 3 poeng.
Neste kamp er Moss på Melløs stadion, søndag 24 april klokken 16:00.

Kampfakta
Ullern - Ørn Horten: 2-1
Mål: Idrissi 2.min (Aslaksrud), Knutsen 67.min, Aslaksrud 87.min (Austnes).
Gule kort: Skårn, Dizdar, Ademaj, Abdel-Hedi Ali (Ullern), Tørnby, Thu (Trener, Ørn Horten)
Bytter: Fofana 68.min (Utter Jensen), Nergaard 85.min (Idrissi), Lindøe 88.min (Skårn), Øverby 88.min (Ademaj).
Tilskuere: 400

Poengbørs
3.poeng: Jens Bonde Aslaksrud
Jo lengre tid en fotballkamp går jo verre for motstanderen er det å forholde seg til løpsmaskinen fra Kjelsås. Gode involveringer gjennom hele kampen og den aller beste involveringen kom etter 87.minutter spilt. Et aldeles praktfullt hodestøt av Jens. Gir oss meget gode arbeidsforhold for sin spissmakker Idrissi med sine bevegelser uten ball.

2.poeng: Lars Austnes
Servitøren fra Sunnmøre er i gang igjen. Noterer seg for en "halv assist" på den første scoringen før han noterer seg for en solid hel assist når han finner pannebrasken til Aslaksrud i feltet. Men Austnes gjør mer enn å servere gode innlegg. Solid defensivt og god med ballen i beina.

1.poeng: Thomas Martinussen
Etter en kamp midt på treet borte mot Øygarden så var han tilbake i kjent stil på Ullern sin midtbane. Åpner opp Ørn Horten med tidvis briljante pasninger og er også god til å vinne den tilbake når Ullern mister ballen. Litt mindre synlig i den andre omgangen, men uansett en meget god kamp av vår nummer 10.