G19 v Årvoll - sjansesløseri

Postet av Ullern Fotball den 25. Apr 2022

G19 tok i mot Årvoll til sesongens andre seriekamp med treningskampen i vinter godt i minne - planen var å revansjere en middels prestasjon den gang.

Årvoll er et lag som presser mye lavt, er direkte i angrepsspillet og baserer mye av spillet sitt på overganger. Det gjorde de i vinter og det gjorde de også i denne kampen. Det medfører ofte at både mellomrom og bakrom blir lite og en må ofte angripe på siden for å skape gjennombrudd på en kontrollert måte.

Dessverre havner Ullern under 0-1 etter bare 6 minutter og da blir resten av kampen spill mot lavt press, noe som er vanskelig å beherske. Likevel, utover i andre omgang skaper Ullern 5 store målsjanser, men ballen vil ikke i mål og kampen ebber ut med 0-1.

Kort kommentar fra Alexander Bendiksen: Vi havner dessverre under tidlig og da blir det sjelden vi får angripe et lag i ubalanse. Det sagt skaper vi 5 store målsjanser og normalt sett skårer du på 1-2 av disse, det gjorde vi ikke og da må vi innse at vi ikke var gode nok i akkurat denne fasen av spillet. Vi trenger at flere spillere følger sine individuelle intensjoner oftere slik at det blir mer forutsigbart for alle utpå der og sjansen for å lykkes øker. Vi ser uansett frem mot kamp allerede torsdag borte mot Bækkelaget.