Nok en seier på CC Vest Arena i 2.divisjon for Ullern!

Postet av Ullern Fotball den 2. Mai 2022

Et heltent hjemmelag var sultne på å vise seg frem foran hjemmepublikummet på CC Vest Arena etter tapet borte mot Moss i forrige runde. De drøyt 400 fremmøtte skapte en fin ramme rundt kampen, og de fikk oppleve sjansebonanza for Ullern i en kamp som strengt tatt burde vært vunnet med større siffer.

Ledelse til pause og 19 sting i hodet
Ullern Ulltras og de andre fremmøtte skapte god stemning på tribunen og hjemmelaget innfridde forhåpningene til sine supportere.
I en forholdsvis jevnspilt første halvdel av omgangen så overtok hjemmelaget mer og mer for hvert minutt som gikk.
Odd var småfarlig til tider og Abel Stensrud hadde et par skremmeskudd fra bortelaget, men Ullern virket hele tiden som det farligste laget.

Etter 24 minutter spilt så blir det ganske stille på et ellers så livlig CC Vest Arena. Keeper Terje Kirsebom blir liggende nede etter en duell og det signaliseres umiddelbart fra med og motspillere at han trenger assistanse. En kraftig blødning fra hodet tvinger keeperen og kaste inn håndkleet noe motvillig, men selv keeperveteranen innrømmet etter kampen at det nok var en korrekt avgjørelse av støtteapparatet.

(Bildet: Debutant Jesper Nesbakk Wold)

1-0 til hjemmelaget kommer etter halvtimen spilt. En nydelig ball i bakrom fra Dreni Ademaj finner Aslaksrud som styrer inn ledelsen til Ullern.
Ullern skapte flere gode muligheter før pause. Både Aslaksrud og Skårn hadde gode muligheter til å øke ledelsen, men det står bare 1-0 til hjemmelaget når dommeren blåser til pause.

Total dominans etter pause
Der første omgang var en noe jevnspilt affære til tider så var andre omgangen en total dominans fra Ullern. Omgangen er bare et par minutter gammel når Bendik Foss Evensen spilles alene med keeper, men fra litt skrått hold reddes skuddet og ballen går ut over sidelinjen. Men det påfølgende innkastet stusses videre av Magnus Fosen og der inne ligger Aslaksrud igjen og via tverrliggeren setter han inn 2-0. Og derifra og ut handler det kun om Ullern, både Aslaksrud og spisskollega Bendik Foss Evensen har flere store muligheter til å sette inn både 3 og 4 mål.
Men kampen ender med 2-0 og 3 nye poeng til Ullern som fører dem opp til 6.plass på tabellen etter 4 serierunder.

Kampfakta:
Ullern - Odd 2: 2-0
Mål: Aslaksrud 31.min (Ademaj), 47.min (Fosen)
Gule kort: Øverby
Bytter: Wold 27.min (Kirsebom), Nergaard 86.min (Foss Evensen)
Tilskuere: 405

Poengbørsen

3.poeng: Jens Bonde Aslaksrud
Er i fyr og flamme og kommer seg til en drøss av muligheter. Alltid klar til å stikke i bakrommet når sjansen byr seg og viser også at han er farlig luften ved et par anledninger. Kanskje burde han ha scoret, men hvem bryr seg. To deilige scoringer i dag på Jens!

2.poeng: Dreni Ademaj
Er nest sist på veldig mange målsjanser i denne kampen. Må nøye seg med 1 assist denne kampen, men med litt bedre uttelling hadde han stått med 3. Gjør ellers mye bra med ball og er blitt sentral i mye av det offensive som Ullern skaper.

1.poeng: Bendik Foss Evensen
Debuterer i 2.divisjon og danner spisspar med Aslaksrud. Viser at selv om han bare er 17 år så hører han hjemme på dette nivået. Sterk i duellene og flink til å holde i ballen. Ergrer seg nok litt over at det ikke ble mål, men kan uansett være veldig fornøyd med kampen. I kamp med veldig mange andre gode i dag så faller det ene poenget på den unge debutanten.