Kasander Getz på lån fra Fredrikstad

Postet av Ullern Fotball den 6. Mai 2022

Kasander Getz er midtbanespiller og fikk en del kamper på Fredrikstad sin midtbane i Obos forrige sesong, og trener Didrik Bjella er glad for å ha midtbanemannen på plass.
- Vi har fått noen skader på sentrale spillere i den posisjonen, så vi har forsøkt å finne en spiller som kan komme inn å bidra fra første stund. Så når muligheten til å få Kasander hit bydde seg tidligere denne uken, så bestemte vi oss raskt. Må også takke Fredrikstad for en rask prosess med å få overgangen unnagjort så raskt som mulig slik at han ble spilleklar til morgendagens kamp mot Strømmen. 

Hva slags spiller kan Ullernfolket forvente seg?
- Kasander er en spillertype som jeg mener vil passe veldig godt inn i måten vi ønsker å spille fotball på. Han er veldig god i mellomrom og er en klok og god pasningspiller. I tillegg har han en god skuddfot så jeg tror man kan forvente både mål og assist, sier Bjella. 

Låneavtalen går i utgangspunktet frem til sommeren, men trener Bjella utelukker ikke at Getz kan bli værende lengre.
- Nå får vi tid sammen både klubb og spiller til å se hvordan det går, men jeg vil selvfølgelig ikke utelukke at vi ønsker å beholde han videre også etter at avtalen går ut. Men nå fokuserer vi ikke så mye på det også tar heller spiller og klubb den samtalen på et senere tidspunkt. Nå gleder vi oss bare til kamp i morgen og er veldig glad for at Kasander er med oss, smiler Bjella. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.