Nok et tap på bortebane for Ullern

Postet av Ullern Fotball den 9. Mai 2022

Ullern hadde mulighet til å klatre opp på topp 3 før oppgjøret mot Strømmen. Strømmen stod med to strake seiere og jaktet sin tredje etter en svak serieåpning.
Et skadeskutt Ullern lag kom dessverre aldri opp på sitt beste nivå i denne kampen og dermed måtte de nok en gang reise tomhendt hjem.

Jevnspilt første omgang
Første omgangen var sjansefattig og bar preg av to lag som hadde hver sin tur til å ligge i lavt press. Strømmen har et par sjanser på dødball hvor av en av dem presser frem en strålende redning av Jesper Wold.
Omgangen er i ferd med å ebbe ut i 0-0 før Shadi Ali helt på tampen av omgangen avslutter fra ca 20 meter. Skuddet går via Espen Lindøe og får en veldig heldig bue som ender i mål bak en utspilt Jesper Wold.

Overraskende tamt
Ullern kom seg aldri ordentlig i gang i denne kampen og klarte aldri å sette et trykk på Strømmen. Strømmen får sin andre scoring etter 54.min på corner ved Simen Olafsen og etter dette blir det aldri noe særlig spenning. Et par sjanser ved Ademaj og Skårn kunne blåst liv i kampen igjen, men Strømmen keeper Buhake stod i veien ved begge anledninger.
Kampen ender 2-0 til Strømmen og Ullern står dermed fortsatt uten poeng på bortebane så langt denne sesongen.

Didrik Bjella var skuffet over prestasjonen til sitt eget lag etter kampen.
- Ja, det vi leverer her i dag er ikke godt nok. Selv om vi har mange sentrale spillere ute med skade og sykdom så forventet vi en bedre prestasjon av oss selv. Vi har relativt god kontroll defensivt, men vi slipper til Strømmen altfor lett på dødballer imot. Offensivt produserer vi også for lite i dag. Nå får vi en god treningsuke før vi kan slå tilbake igjen neste helg, avslutter Bjella.

Kampfakta:
Strømmen-Ullern: 2-0
Mål: Shadi Ali 45.min, Olafsen 54.min
Gule kort: Olafsen 52.min, Solheim, 90.min, Austnes 90.min.
Tilskuere: 153

Poengbørsen
3.poeng: MAGNUS FOSEN
Ullerns bestemann på en ellers tung dag. Får spille i midten bak denne kampen i fraværet av Dizdar og viser at han trives godt i den rollen. God med ball og har flere gode involveringer.

2.poeng: CHRISTOFFER SKÅRN
Er en av få offensive trusler denne kampen og skaper en del problemer med farten sin. Med litt mer hell kunne han satt inn i 2-1, men en god redning fra Buhake forhindret han i det.

1.poeng: ESPEN LINDØE
Vikarierer som kaptein og har god kontroll defensivt. Blir ikke satt på altfor store prøver, men løser ting stort sett greit gjennom hele kampen.