Ullern 2 fortsetter målkalaset i 4.divisjon

Postet av Ullern Fotball den 11. Mai 2022

Ullern 2 har hatt et god start på årets sesong i 4.divisjon og levert et imponerende antall scoringer i sine kamper. Og gårsdagens oppgjør mot Nesodden skulle ikke bli noe unntak. Med fem 16-åringer og en 15-åring i troppen så stilte Johansson sitt yngste mannskap så langt denne sesongen, men det stoppet ikke Ullern fra å fortsette sitt strålende angrepsspill.

Enveiskjøring i første omgang
Ullern 2 tok tak i kampen fra start og produserte det ene gode angrepet etter det andre. Bare en litt ivrig linjedommer hindret hjemmelaget i å ta ledelsen enda tidligere. Men etter 20 minutter satt første scoring for Ullern 2 og første seniormål for 06-gutten Brage Tobiassen. En meget god Bay-Larsen finner Tobiassen som bredsider ballen flott i mål.
Og etter dette går det fra vondt til verre for Nesodden. Ullern gir seg ikke før det står 4-0 til pause, et resultat som Nesodden faktisk skal være glad for at ikke var enda verre.

Mange debutanter
Det var klasseforskjell på lagene og skadebegrensning var nok tema i garderoben for bortelaget. Men det er faktisk dem som får det første målet i andre omgang når Kibsgaard Andersen for drømmetreff fra ca 20 meter, et skudd debutant Filip Terzic lite kunne gjøre noe med.
Ullern svarer ikke lenge etterpå når Bay-Larsen på utsøkt hvis spiller gjennom Thomas Støfring som er sikkerheten selv og setter inn 5-1. Da føler nok trener Anders Johansson at hjemmelaget har god kontroll på kampen og velger å slippe til 4 debutanter i andre omgang. Kampen blir naturlig nok litt mer rotete etter alle byttene og stillingen er faktisk på et tidspunkt 5-3. Men den store spenningen blir det likevel aldri og Ullern setter inn nummer 6 og nummer 7 før dommeren blåser av kampen. Siste scoring kom for øvrig fra debutant Ellef Oldevik Herstad.
Ullern har nå scoret 24 mål på sine 5 første kamper og ligger som nummer to på tabellen, ett poeng bak serieleder Stovner som også er neste motstander for MSB.

Nok en strålende kveld for Johansson
Anders Johansson har vært full av superlativer etter de siste kampene til Ullern 2, og finner det nok vanskelig å ikke gjenta seg selv. Men han berømmer nok en gang angrepsspillet til Ullern og fremhever gleden av å se unge spillere ta vare på sjansen.
- Vi spiller nok en gang en veldig god kamp offensivt og vi får til veldig mye av det vi har snakket om på forhånd. Vi skaper veldig mange målsjanser, spesielt i første omgang og måten de kommer på er jeg spesielt fornøyd med, sier Johansson.

Du slipper til mange debutanter i andre omgangen, hvordan syns du de klarte seg?
- Først og fremst vil jeg si at det er gøy å gi disse spillerne muligheten til å prøve seg. Dette er unge spillere som jobber hardt for å bli så gode som mulig i fotball og slike muligheter er viktig for utviklingen demmes. Og jeg syns også at de tar godt vare på sjansen de får og det gjør det jo også gledelig, avslutter Johansson.

Kampfakta:
Ullern 2 - Nesodden
Mål: Tobiassen 20.min, Selvmål 26.min, Mufoncol 34.min, Bay-Larsen 40.min, Stokke 76.min, Herstad 90.min (Ullern)
Kibsgaard Andersen 50.min, Capua 68.min, Horn 74.min (Nesodden).
Gule kort: Arendt 79.min, Lundqvist 82.min.
Tilskuere: ca 50

Poengbørsen
3.poeng: Fredrik Stokke
Er overalt denne kampen og i tillegg til å være rå defensivt så bidrar han også med veldig av det Ullern skaper offensivt. Holder på å score et vanvittig mål når han dribler seg gjennom halve Nesodden, men avverges i siste liten. Får sin velfortjente scoring i andre omgang og får også bestemannsprisen

2.poeng: Aksel Bay-Larsen
Bay-Larsen kom fra Bodø Glimt foran denne sesongen og begynner virkelig å finne seg til rette. Viser at han har et stort reportoar av ferdigheter og jobber knallhardt gjennom hele kampen. Veldig flink til å sette opp kombinasjoner med sine medspillere og er alltid en offensiv trussel. Får også scoringen han har ventet på.

1.poeng: Mikael Foss Andersen
Nesodden begynte etter hvert å bli rimelig lei av Foss Andersen og de ga utrykk for dette ved flere anledninger når de forsøkte å sparke han ned. Men Foss Andersen er rett og slett litt for kjapp, litt for teknisk og litt for god til at de i det hele tatt kommer i nærheten av han. Viser igjen at han har tatt ytterligere steg fra forrige sesong. Strålende igjen!