Filip Terzic klar for Ullern!

Postet av Ullern Fotball den 13. Mai 2022

Ullern har signert ny keeper til seniorstallen. Filip Terzic kommer fra serbisk fotball og har trent med klubben noen uker allerede. 
- Vi har måttet ventet litt på papirarbeidet for å få godkjent overgangen, men vi er veldig glad for at alt nå er i orden og at han er spilleklar for oss, sier hovedtrener Didrik Bjella. 

Glad for å være i Ullern
Filip Terzic kom til Ullern i april og har trent fast med laget i noen uker. Nå er overgangen klar og han ser frem til muligheten i Ullern.
- Jeg er veldig glad for å være her. Jeg har fullført ingeniørstudiet innen Olje og Gass og tenkte da at Norge var et veldig fint sted for meg å fortsette karrieren min, både på og utenfor banen. Og jeg syns jeg har kommet til en veldig bra klubb som er ambisiøs og er veldig godt organisert og proft drevet. Trenerne her er veldig opptatt av detaljer og krever maks av oss spillerne, skryter Terzic. 

Overgangen til norsk fotball mener han har gått helt fint, men at det allikevel er et par ting som skiller seg veldig ut fra serbisk fotball.
- Først og fremst så er det selvfølgelig mye som er veldig likt, men den største overgangen for min del er overgangen fra å spille på naturgress til kunstgress. Men det er bare en vanesak, så det er ikke noe problem. Også er det kanskje litt mer lyd fra med og motspillere, ler Terzic. 

Ønsker å kjempe om plassen
Filip Terzic er klar på at han ønsker å kjempe om å bli nummer 1 på keeperplassen, men er klar på at konkurransen er tøff.
- Jeg ønsker å bli bedre hver eneste dag på trening å kjempe om førstekeeper plassen. Vi er et godt keeperteam her med Terje Kirsebom og Jesper Wold, og sammen med keepertrener Dan Tapus jobber vi hardt hver eneste dag. 

(Keepertrener Dan Tapus og Filip Terzic)

Meget god keeper
Keepertrener Dan Tapus er full av lovord om sin nye spiller og mener konkurransen om plassene på keeperplass er tøffere enn noen gang.
- Vi har hatt Filip her en liten stund nå og det er ikke noe tvil om at han i tillegg til de andre keeperne har et høyt nivå. Filip har jo gått gjennom Partizan akademiet som er kjent for å produsere gode keepere og man merker at han er en veldig godt skolert keeper fra første stund. 
Han er utrolig hardtarbeidende på trening og pusher seg selv og oss andre samtidig som han er veldig ydmyk med tanke på å ta til seg ny læring, avslutter Tapus. 

Vi ønsker Filip Terzic hjertelig velkommen til klubben vår!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.