3 nye poeng for G19

Postet av Ullern Fotball den 13. Mai 2022

G19 fikk besøk av Skeid på torsdag og spilte en solid kamp fra start til slutt.

Litt kaotisk i starten av kampen hvor ingen av lagene fikk kontroll over ballen og verken hjemme- eller bortelaget klarte å komme til store sjanser. Ullern tok mer og mer over kampen, og når Ellef åpner scoringslista for Ullern så løsner det for hjemmelaget.

I starten av andre omgang handlet det om å kontrollere kampen og øke ledelsen når dette var mulig, dette gjør Nima Sharifi på en strålende måte og vi sikrer oss en 3-0 ledelse som gir oss litt mer trygghet.

Kort kommentar fra Nicolas Gajardo: Det tar litt tid før vi er skikkelig i gang med måten vi vil spille på, men når dette sitter så skaper vi store sjanser og skårer to veldig fine mål.
Vi blir enige i pausen om at vi må komme i 100 ut av startboksen og gutta gjør jobben sin bra og øker ledelsen som gjør at vi kan senke skuldrene utover i andre omgang. Vi er fornøyd med hvordan vi gjennomfører kamper og ser frem til neste kamp borte mot Ready.

Kampfakta:

Ullern - Skeid 4-0 (2-0)

Mål: Ellef O H (32.min), A. Barrera (44. min), Nima S (50.min), Thomas S. (80.min)

Gule kort: Fahre (Skeid)