IK G16: Det ble målrikt på Hamar når Ullern møtte Kameratene i Interkretsserien

Postet av Ullern Fotball den 21. Jun 2022

Dagen starter med felles frokost på klubbhuset i det nye minglerommet og ble avsluttet med dramatisk A kamp på skjermen i bussen på vei hjem etter å ha tatt 3 poeng mot Ham Kam på Briskeby i lørdagens seriekamp i Interkretsserien.

Toppskåreren frempå igjen

2-2 til pause

Det blir en del lengre borteturer på våre 16 åringer i år og mot Hamar var det fullt opplegg med frokost, egen buss og mat etter kampen på Hamar. Selve kampen skulle bli underholdende så det holdt, mye mål og spenning helt inn mot et lag som prøvde å spille fotball. Selv om det var Ullern som tok føringen i kampen var det Ham Kam som skulle ta ledelsen når en liten trøyeholding gir de straffe som de setter sikkert i mål. Men toppskåreren i Interkrets Storm Sundet Luytkis var raskt frempå etter at Christian Leiknes Lind og Albert Aleksanjan hadde regissert flott opp langs vår høyre side. Gutta fra Hamar var vel å merke sterke på overganger og tok oss litt i ubalanse noen ganger, midtveis i første omgangen får de corner som ender i mål og de er igjen i ledelsen. På dette tidspunktet var det nokså utrolig at vi ikke hadde skåret flere mål og det var voldsomt fortjent at vi gikk til pause med 2-2 etter at Marius Teigen hadde snappet opp en pasning fra keeper og satt ballen sikkert å hjørnet.

Spennende helt inn

I andre omgang er det egentlig aldri noen tvil ut fra spill og sjanser, men fotball er en snodig idrett og når vi ikke helt klarer å punktere kampen så blir det spennende helt inn. Vi tar endelig ledelsen når Aleksanjan gjør det meste av jobben selv og setter inn 3-2 på et langskudd før han serverer Danial Khoshpayam alene med keeper og 4-2. Den klassiske trygge tomålsledelsen skulle ikke vare lenge og når Ham Kam reduserer til 4-3 med god tid igjen blir det alltids litt drama. De sender frem alt og alle og kommer til noen småfarligheter. Men i varmen på Hamar blir alle poengene med Ullern hjem til Oslo.

Hovedtrener Johan Egil Rudi om en ny god prestasjon av G16 i Interkretsserien

Vi er voldsomt gode mot Ham Kam sitt høye press, de finner aldri ut av hvordan de skal presse oss og blir spilt lave gang på gang. De er et nokså spillende lag og prøver å bygge opp angrep bakfra uten å helt lykkes, dels pga deres plan ikke er helt god nok og mye pga vårt gode høye press der vi gjentatte ganger vinner ballen i meget gode posisjoner og burde skåret flere mål som en direkte konsekvens av det. Så har vi fortsatt litt å gå på i beredskapen vår når vi angriper, vi blir tatt i ubalanse litt for ofte og blir litt lette å kontre på. Så ser vi at innlegg fra sidene og cornere fortsatt er noe vi ikke er rå nok på å forsvare, motstanderen kommer rett og slett for lett til. Dagens fotballspillere kvier seg ofte for å takle og trøkke til, både fordi de kan forvente solide brannsår på alle kroppsdeler pga plastikken det spilles på og ikke minst så er det ingen som har noe ønske om å bli offer for den tullete regelen om 5 min utvisning. En regel som vi med all vår påvirkningskraft prøver å bli kvitt så fort som mulig.