IK G16: Avsluttet vårsesongen med 4-1 mot Kongsvinger

Postet av Ullern Fotball den 26. Jun 2022

Ullern sine 16 åringer i Interkretsserien avsluttet vårsesongen på mesterlig vis når Kongsvinger ble sendt tilbake til de dype skoger med 4-1 tap i sekken. Etter en fantastisk første omgang ble det noe tøffere etter pause, men til slutt ble det både en klar og en fullt fortjent seier.

Total dominans i første omgang

Vi tok umiddelbart tak i kampen med ball, vi ønsker aldri å vente på at kampen skal sette seg eller noe sånt, det er ting det handler om og det er å ta kontroll og dominere kampen. I de første 40 minuttene så er det akkurat det vi gjør, Kongsvinger blir løpende veldig mye mellom, de blir slitne og rommene blir større og større. Samtidig så er alle lagene i denne serien bestående av gode spillere, spillere som kan straffe en om en gir de sjansen, således med KIL som får sine muligheter på overganger, sier hovedtrener Johan Egil Rudi.

1-0 kommer når Danial Khoshpayam drar seg fri inne i slottet og smeller til så hardt at keeper må gi retur og der er spiss Marius K. Teigen frempå og setter returen i mål. Så øker Khoshpayam selv til 2-0 etter at Oscar Haugstøyl finner han i bakrom med en presis pasning. Fullt fortjent at hjemmelaget ledet til pause til tross for at KIL hadde et par solide muligheter.

Fint å ha toppskåreren på laget

I pausen var vi alle enige om at KIL nok kom til å komme ut med en plan med å presse oss mer og bedre, all den tid de måtte ha mål og at vi måtte være klare for det. Men av en eller annen grunn så åpner vi andre omgang med å være alt for direkte, det gir flere uventede og dermed får KIL kontre på oss og skaper både sjanser og sitt eneste mål. På 2-1 er det naturlig nok full kamp igjen, men da er det greit å ha toppskåreren i serien som kommer inn og avgjør kampen på et par minutter. Moro at vi får gitt flere debuten i Interkrets, både fra 06, 07 og 08 ble det lærerike minutter på et høyt nivå for lovende gutter. Det er moro, avslutter Rudi.

Topp 3 målskårere i G16 Interkrets etter halvspilt serie.

I drikkepausen halvveis kommer Storm Sundet Luytkis på banen og han bruker bare et par minutter på å vise hvorfor han er toppskåreren i Interkrets. 3-1 kommer i det 60 minutt når han iskaldt drar bort siste forsvarer og setter ballen i nærmeste hjørnet med venstrefoten. Så er det bare et par minutt senere når et fantastisk angrep helt bakfra blir avsluttet kontant med høyrefoten forbi keeper. 4-1 og KIL har ikke så mye å by på etter dette. Hjemmelaget skaper en hel haug med store sjanser på slutten som burde blitt mål, men 4-1 ble det og dermed en flott avslutning på vårsesongen.