G19: Fantastisk start på høstsesongen i Bergen

Postet av Ullern Fotball den 30. Jul 2022

Det ble en vellykket tur til Bergen, der vi fikk verdifull tid sammen som et lag og kunne bygge relasjoner på tvers av alder.

Turen startet med et besøk til Brann stadion, der Brann hadde hjemmekamp mot Kongsvinger. Hjemmelaget hadde full kontroll gjennom hele kampen og det endte 3-0 til de røde. Vi fikk også sett tidligere Ullernspiller Felix Horn Myhre i aksjon og det hele ble avsluttet med et mål fra den tidligere Ullernspilleren.

Vi fikk mulighet til å trene på Åsane Arena, et flott treningsanlegg med fotballhall, topp kunstgress med vanning og ellers gode fasiliteter som vi nyttet oss av. Åsane Arena lå ca. 10 min med buss fra hotellet vi bodde på, midt i sentrum, logistikken var med andre ord utmerket.
Etter treninger spiste vi lunsj sammen på treningsanlegget før vi tok bussen tilbake til hotellet, der fikk gutta mulighet til å bruke fritiden som de ønsket og de fikk tilbrakt mye tid sammen.

Kommentar fra Jacob Cleve Broch: Bergen turen med G19 var en suksess. Vi får en nydelig treningsbane som vi utnytter til det fulle. Jeg mener vi tar steg bare den korte tiden vi har vært der. Sosialt også har vi kommet enda nærmere hverandre. Vi blir bedre og bedre venner og ligner mer og mer på et lag etter sånne turer som dette her.

Før vi reiste hjem på torsdag spilte vi kamp mot Åsane U23, som spiller til vanlig i 4. divisjon senior.
Vi spiller en jevn første omgang, der begge lag hadde ballen en del og skapte store sjanser. Hjemmelaget scorer 2 mål i første omgang som vi kunne ha unngått, samtidig som vi ikke klarer å score på de store sjansene vi skaper.

I både andre og tredje omgang (vi spilte 3x30 min) er det Ullerngutta som styrer mer og mer av kampen, og vi skaper nok sjanser til å vinne hele kampen. Brage Tobiassen skårer vår eneste mål i den kampen og det hele endte 2-1 til Åsane.

Kommentar fra Nicolas Gajardo om kampen: Vi kom til Bergen for å møte et godt Åsane lag og vi synes vi fikk god matching i denne kampen. Vi ble hardt straffet de gangene Åsane spilte seg gjennom oss i første omgang, og det tok lang tid før vi fikk ballen i mål etter mange store sjanser vi skapte gjennom hele kampen. Hvis vi ser bort fra resultatet så kan vi være fornøyd med det vi presterer i Bergen (både på treninger og kampen) og det lover godt med tanke på høstsesongen.

Vi ser frem til en spennende høstsesong, men først kan dere se G19 i aksjon i en treningskamp mot Stabæk G19 lørdag 6.aug kl 11.00 på Ullernbanen.