G19: Skuffende tap borte mot Årvoll

Postet av Ullern Fotball den 18. Aug 2022

G19 var klare for å revansjere prestasjonen vi hadde på hjemmebane mot BVH, med en treningsuke tilpasset måten motstanderen spiller på, hadde vi troen på å få med oss poeng hjem. Dessverre har starten på høstsesongen for G19 ikke gått som vi ønsket.

Kampen mot Årvoll startet som forventet, et hjemmelag som ligger lavt i en 1-5-3-2 formasjon og som gjør det vanskelig å for oss å komme oss gjennom, i tillegg er de direkte i sine overganger. Vi gir bort ballen for mange ganger i etablert angrepsspill og de straffer oss tidlig i første omgang.
Vi fortsetter å spille mot etablert og skaper sjanser fra dette, i tillegg gir Årvoll bort en del bakrom når de mister ballen høyt i banen, men disse overgangene blir gjort til mål bare en gang i løpet av første omgangen. I en veldig åpent første omgang, tar begge lag pause med stilling 1-1.

De første minuttene av andre omgang er veldig likt det vi opplevde de første 45 minutter. Vi burde nok ha drept kampen i første omgang og økt ledelsen i starten av andre omgang. Men Årvoll er igjen farlige på både overganger og dødballer, dermed må gutta i hvitt reise hjem uten poeng denne gangen.

Kort kommentar fra Nicolas Gajardo: Vi var bedre forberedt på et lag som ligger lavt og er direkte i sin spillestil, der synes vi lykkes bedre enn i forrige seriekamp. Vi hadde nok målsjanser til å dra hjem med 3 poeng, men mangel på kvalitet og timing i overganger F->A gjør at vi ikke skårer på disse sjansene.
Vi har fortsatt en lang høstsesong foran oss, så dette er langt fra over.