MSA: Fortsatt uten seier på bortebane

Postet av Ullern Fotball den 5. Sep 2022

Ullern klarte ikke å forbedre bortestatistikken når de besøkte Kvik Halden i helgen. En forholdsvis sjansefattig kamp endte til slutt med 2-0 til Kvik Halden.

ARKIVFOTO: Ismar Dizdar

Svak start på kampen
Kvik Halden tar initiativet fra første spark og Ullern virker rett og slett som de ikke er helt påskrudde. Det tar bare noen få minutter før ballen ligger i nota. En corner mot bakerste stolpe finner Stensrud Ness som altfor enkelt vinner sin duell og header inn 1-0.
Og Kvik Halden er utvilsomt det beste laget de første 20 minuttene, uten at de nødvendigvis skaper de største sjansene. Men det gjør absolutt ikke Ullern heller og hjemmelaget har god kontroll selv om Ullern kommer seg mer og mer inn i kampen etterhvert som tiden går.
Lagene går da til pause på stillingen 1-0 og Ullern trener Didrik Bjella velger å gjøre forandringer i pausen.

Flashback
Didrik Bjella velger å legge litt om når han setter in Christoffer Skårn for Adnan Dudic. Og Skårn som hamret ballen i mål via tverrliggeren fra 30 meter sist lagene møttes gjør akkurat det samme igjen. Et frispark fra 25 meter bankes nok en gang via tverrligger og i mål, men denne gangen spretter ballen ut igjen og dommer velger og ikke dømme mål. Reprisen viser derimot at den ballen nok var over streken og utligningen burde vært et faktum.

Ullern er bedre etter pause og virker farligere fremover i banen. Men et skudd i baugen for Ullern kommer før timen er spilt når keeper Olsvoll skal ut å plukke et innlegg. Dessverre for Olsvoll og Ullern så glipper han ballen rett ned i beina på Kvik Halden kaptein Sæter-Mehmeti og han får da en enkel jobb med å sette inn 2-0 til Kvik.

Ullern får en god mulighet for redusering ved nevnte Skårn som kommer til en fin mulighet, men avslutningen reddes av Kvik Halden keeperen.
Kampen ender dermed 2-0 til Kvik Halden og Ullern står fortsatt uten seier på bortebane denne sesongen.

Sotra neste
Ullern trener Didrik Bjella var ikke spesielt fornøyd med prestasjonen mot Kvik, men velger å rette full fokus mot Sotra neste helg.
- Kampen i dag føyer seg egentlig bare inn i rekken av tidligere gresskamper denne sesongen. Vi sliter veldig med å få satt noe eget spill også slipper vi inn to billige mål som vi burde unngått. Vi er de første til å erkjenne at dette ikke var godt nok til å fortjene poeng og vi retter nå fullt fokus mot Sotra kommende helg.

3.poeng: Magnus Fosen
Unggutten er en av få som spiller en god kamp. Rydder opp i noen nøkkelsituasjoner og er trygg og god med ball.

2.poeng: Tomas Lopez Borgersen
Helt ok kamp av Borgersen. Har stort sett kontroll på situasjonene han er involvert i og er rolig og god med ball.

1.poeng: Christoffer Skårn
Kommer inn i pausen og fyrer umiddelbart en rakett av et frispark som ser ut som den spretter innenfor streken via tverrligger. Skaper det lille som er av offensive bidrag og man føler at det kan skje noe når han er involvert.