Seier borte mot Kjelsås

Postet av Ullern Fotball den 27. Mar 2023

Det nærmer seg sakte, men sikkert sesongstart og Ullern avslutter sesongoppkjøringen med to kamper mot Kjelsås. Den første ble spilt på Grefsen stadion på fredagskveld og Ullern virker å være i rute med en sterk 2-1 seier!

Mads Bådsvik noterte seg for nok en scoring for Ullern når han satte inn 1-0 tidlig i første omgang

Mye positivt å ta med seg
Man merker at det begynner å dra seg til mot sesongstart også i treningskampene. Et gjensyn med tidligere Ullern spiss Jens Aslaksrud ga også oppgjøret litt ekstra betydning for begge parter.

Mads Bådsvik er ny spiss for sesongen og han har allerede vist oss at han vet hvor målet står, og også mot Kjelsås ble det nettkjenning når han satte inn 1-0 til Ullern tidlig i kampen. Aslaksrud ønsket nok veldig gjerne å score mot gamleklubben, men to gode muligheter i første omgang endte utenfor begge gangene.
Ett mål på ti kamper etter overgangen er nok ikke Aslaksrud veldig fornøyd med.

I en ganske jevnspilt første omgang med sjanser til begge lag så er det bortelaget som kan gå til pause med ledelsen.

Andre omgangen er det et heltent Kjelsås lag som legger trykk på Ullern fra første spark. Og litt imot spillets gang så er det allikevel Ullern som øker ledelsen til 0-2 etter et flott angrep som til slutt innbytter Jonas Jorde på bakerste kan banke i mål. For øvrig hans første mål i Ullern trøya etter overgangen fra Oppsal.

Ullern bytter hele laget i andre omgang, mens Kjelsås velger i stor grad å stå med samme laget. Og med mange unge gutter utpå samtidig så blir det et trykk fra Kjelsås, spesielt på slutten av kampen. Og Kjelsås får sin redusering ved Rasmus Vinge, men de klarer aldri å få utligningen sin og Ullern kan innkassere en seier i nest siste kamp før det endelig braker løs.

Kommende lørdag er det generalprøve når Ullern og Kjelsås nok en gang braker sammen, denne gang på CC Vest Arena.

Poengbørsen
3.poeng: Brage Tobiassen
06-gutten fikk sin debut i PostNord ligaen forrige sesong og viser at han gjennom vinteren har tilpasset seg nivået. Mot Kjelsås leverer han bestemannsprestasjon og kommer til å gi en god kamp om plassen på Ullern sin midtbane kommende sesong.

2.poeng: Ismar Dizdar
Kaptein Dizdar har vært skadet i store deler av oppkjøringen, men virker mer og mer klar nå for å fullføre 90 minutter. Han fullfører i alle fall 60 meget gode minutter mot Kjelsås!

1.poeng: Jonatan Aarenes
Spennende unggutt som kom fra Oppsal før denne sesongen. Jobber knallhardt og er ofte en offensiv trussel. Flott assist på 0-2 scoringen og er ikke langt unna en klassescoring i andre omgangen.