G14 (09) sesongen oppsummert ⚽🤩

Postet av Ullern Fotball den 31. Okt 2023

Da har vi lagt bak oss en minnerik og morsom sesong med seriespill, Riga Cup, Stoppen Cup, Flint Cup, Dana Cup og noen turer til Sverige. Noen nedturer, men flest oppturer. Det vi trenene gleder oss mest over er det sosiale miljøet spillerne har skapt. Det har blitt en stor gjeng, på tvers av skoletilhørighet og ferdighetsnivå, som har blitt veldig glad i idretten sin. De trener mye, de trener bra og spillerne mollkoser seg både sportslig og sosialt på Ullern - både innenfor og utenfor de hvite strekene på fotballbanen. Det totale trenngsoppmøtet for kullet i år er 88%. Det sier kanskje ikke leseren allverden, men det er unormalt høyt og veldig gledelig at så mange vil bruke så mye tid på fotballen.

SPORTSLIG

G14 sesongen har sine fordeler hvor vi har hatt muligheten til å prioritere utvikling i veldig stor grad - uten å ta altfor mye hensyn til resultatene. Det eneste vi måtte unngå var nedrykk for lagene våre. Det skjønte vi allerede tidlig i vår at vi kom til å klare med god margin. Ergo har vi prioritert at mange skal få testet seg mot vanskeligere motstand enn normalt. For lag 1 har det innebært at vi har spilt mange treningskamper mot lag som spiller Nasjonal Liga (nivået over Oslo Fotballkrets 1. div). De har møtt lag som Stabæk, Vålerenga, Fredrikstad, Odd, AIK, IFK Gøteborg, Brann med flere. I seriespillet har vi latt mange spillere få teste seg et nivå høyere enn de kanskje var klar for, og for de aller fleste har det gått bra og vært både inspirerende og motiverende. 

Antall spillere som har bidratt på de ulike kamparenaene:

1. Div    21

2. Div    31

3. Div    29

5. Div    24


Lag 4 - G14 5. divisjon - seriemestre og opprykk!

Denne gjengen har hatt enorm fremgang denne sesongen. De har hatt enorm fremgang som et resultat at de helt åpenbart har trent mer og bedre enn motstanderene sine. Lag som vi trøblet mot i G13 sesongen på samme nivå ble passert og parkert i år. 24 forskjellige spillere på kullet bidro til seier i 5. div i år. En enda mer relevant målestokk er å se hvordan tilsvarende store klubber/kull presterte med tilsvarende lag:

5. Div        Poengsnitt per kamp

Ullern 4        2,43

ØHIL 4        1,00

KFUM 4        0,57

Heming 4        0,21

Trener OC fortjener en solide applaus for jobben som er gjort med denne gjengen. Tabell: Ullern G14-4 - Tabellfotball.no


Lag 3 - G14 3. divisjon - Oslos beste 3. lag!Flott sesong for denne gjengen også, fin 2. plass i serien og beste 3. lag i Oslo. 29 forskjellige spillere på kullet bidro til sølvmedalje i 3. div i år. Well done Nicklas Lohk.

3. Div        Poengsnitt per kamp

Ullern 3       2,00

Oppsal 3     1,31

ØHIL 3        1,31

Heming 3   1,19

Tabell: Ullern G14-3 - Tabellfotball.no


Lag 2 - G14 2. divisjon - Oslos beste 2. lag!Finfin 4. plass i 2. div for denne gjengen. Treneren har vært spesielt imponert over evnen og viljen til å takle motgang. Snudde veldig mange kamper hvor de lå under først, og fikk også veldig godt utbytte av kampene mot de bedre lagene i divisjonen med å alltid gjøre sitt beste. Hele 31 forskjellige spillere på kullet bidro på vårt 2. div lag denne sesongen.

2. Div         Poengsnitt per kamp

Ullern 2           1,77

Oppsal 2         1,32

Nordstrand 2  1,14

Heming2         1,05

Lyn2                0,86

Tabell: Ullern G14-2 - Tabellfotball.no


Lag 1 - G14 1. divisjon - 51! kamper i årLag 1 fikk spilt hele 51 kamper i år, mange mot veldig gode motstandere i Nasjonal Liga. Det kan nok hende at trenerne hadde tatt litt for mye Møllers tran - for det kostet nok litt for mye, spesielt på slutten av sesongen. Men som sagt innledningsvis så prioriterte vi vanskelig matching foran resultater og poeng i serien og vil få utbytte for det i G15 sesongen der resultatene har vesentlig mer betydning for fremtidig kamparena (ref G16 IK). Verdt å nevne også at 9 av spillerne jevnlig har hospitert opp med G15, G16 og G19. Helt på tampen av sesongen fikk også Gustav Stachowski, sin seniordebut i Norsk Tipping ligaen som første 09'er! Tabell: Ullern G14-1 - Tabellfotball.no

Helt til slutt, takk til alle supportere, lagledere, soskom, cupkom og foreldre for støtte og tilrettelegging for både spillere og trenere i 2023 sesongen. Vi håper på tilsvarende engasjement i G15 sesongen!

Mvh,

Mads

Kullansvarlig
G15: Kretsmester og interkrets 2024!

Postet av Ullern Fotball den 30. Okt 2023


Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Denne gjengen hadde satt en gruppeintensjon før sesongen, som alle skulle bidra til: kvalifisere til interkrets 2024. 12 måneder senere kan guttene på G15 klype seg litt i armen og se tilbake til både måloppnåelse og kretsmesterskap!
 

Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, nummer, Parallell

Automatisk generert beskrivelse

Med en målforskjell på +41, og laget med mest 3-poengere, holdte Ullern seg over tøffe motstandere som Skeid og Hasle-Løren. Uavhengig av troppsammensetning og spilletid, har hele gruppa på 28 gutter bidratt til disse resultatene. Toppskårer ble Lehart Mehaj som kom til klubben rett før sesongstart, mens William Eikheim var like bak. Klart det blir mange målskårere med nesten 4 mål i gjennomsnitt per kamp. 

God start

Det var kanskje mest oss trenere som hadde vært innom fjorårets tabell gjentatte ganger, men vi hadde noen motstandere vi på forhånd så på som tøffe. Hasle-Løren og Asker var tippet høyt på tabellen, og begge kampene ble før sommeren uten poeng. Samtidig bet vi oss merke i Skeid og Grorud som tøffe motstandere, selv om begge hadde rykket opp fra G14 2. div. Begge nevnte hadde vi tapt mot på vinteren, men i sesongen kunne vi vise til 6 av 6 mot Skeid og Grorud før sommer-pausen. Bækkelaget hadde vi også tapt 1-5 mot midt på vinteren, men også Bækkelaget fikk oppleve progresjonen vår, og måtte dra hjem med et 6-1-tap i sekken. Progresjonen var til å ta og føle på, og Ullern G15 sitt lag i 1. divisjon kunne seile inn til sommerferie på en knallsterk 2. plass. 

«Helt grusomme å spille mot»

Motstanderne i år har vært varierende, men våre intensjoner i angrep og forsvar har vært de samme. Vi ønsket å være så direkte som fornuftig, med mest mulig ball. Uoppfordret tilbakemeldinger fra trenere på andre lag har vært at vi har vært helt grusomme å angripe mot. Noe som tyder på at vi har lyktes med å vinne ballen tidlig, og selvfølgelig nærme målet vi skal skåre på. Det har blitt lagt ned utallige meter av guttene, og da gjør det ekstra godt når belønningen ble såpass stor. 

Fantastisk miljø

Fotball skal være gøy, og denne gjengen har imponert meg fra dag 1. Da jeg var så heldig å bli hovedtrener for alle på TG1, kom jeg til en gjeng med mange smil om munnen som trener godt og tar alle godt imot. Det har gitt et fantastisk miljø som tar gjør at alle tilskudd til gruppa føler seg velkommen! Det er likevel ikke å skyve under en stol at alderen 14-16 byr på utfordringer, men sammen har vi klart å gjøre gruppa knallsterk i motgang og medgang. Med gruppeintensjonen som tidligere ble nevnt, har vi også klart å gjøre det enklere å skille mellom bidrag, uhell og problem. Da blir det takhøyde for enkle feil som alle gjør, men også enklere å vite hva som faktisk øker sjansen for måloppnåelse. Eksempelvis vil gode vennskap og gode relasjoner til alle være et stort og godt bidrag.


Et bilde som inneholder utendørs, gress, person, konstruksjon

Automatisk generert beskrivelse

Sammen har vi vært grusomme å spille mot, men fantastiske å spille med. 

 

Godt samarbeid med trenere over og under

I Ullern skal alle ha mulighet til å bli så god som ønsket. Derfor har det vært med en del fra G14-laget vårt som har vært et godt bidrag til gruppa. Samtidig har 08-spillere som er med grupper over fått spille med oss og bidratt godt til gode resultater. Dette har vært avgjørende for å oppnå vår gruppeintensjon, og gir oss en god pekepinne på en fotballklubb med kompetente trenere og godt miljø. Lite skader har det også vært i år, noe som er både krevende å unngå, men samtidig viktig å sikte mot. Det har vi klart, uavhengig av alder, noe som bidrar til ekstra fotballglede!

Planer for 2024 legges 

Nå er det bare å glede seg til gode opplevelser i 2024. Treningskamper planlegges, og allerede er Vålerenga, KFUM og Sarpsborg 08 klare gjennom vinteren. Flere kommer, og det er gledelig! Nå har guttene fri i 14 dager, før det braker løs med treninger på en utfordrende tid av året. Utfordringer har vi hatt i 2023, og vi er klare til å ta de imot også som G16. Med G19 klare for 1. divisjon og interkrets B, har guttene flere stiger å klatre på. Det er veldig kjekt for de som trenger og ønsker mer utfordring i 2024. 

Dennis Berg Smalsundmo, hovedtrener G16 2024

 

 

 
Uke 44 - Første som G16

Postet av Ullern Fotball den 30. Okt 2023

Uke 44

Siste år før junior-fotball kan endelig begynne. Mye å se frem til, og mange gode opplevelser kommer på løpende bånd. 

Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Utstyrsansvar TG2:

 • Ballansvar: Miguel + Caesar
 • Vester og kjegler: Miguel + Caesar
 • 6 småmål: Miguel + Caesar

Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder og representative bur. 


Mandag 

 • Egentrening/fri

Tirsdag

 • Egentrening/fri

Onsdag 

 • Egentrening/fri
 • Trening TG2, 20:00 (19:50) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

Torsdag 

 • Egentrening/fri
 • Trening TG2, 19:00 (18:50) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

Fredag 

 • Egentrening/fri
 • Testing på NIH (siste runde). Følgende møter opp 17:45 på samme sted som sist: Otto, Emil, Loly, Fjellman, Tian, Noah, Frank, Eimhjellen, Ankjell, Ola, Erik og Eikheim.

Lørdag 

 • Egentrening/fri

Søndag 

 • Egentrening/fri
 • Trening TG2, 15:00 på CC. Ca 60 min.

G19: Opprykk X 2

Postet av Ullern Fotball den 29. Okt 2023

Målene før sesongen var krystallklare fra spillergruppen, opprykk fra både 1.div og 2.div. 11 måneder senere kan vi stolt medele at begge mål er oppnådd og at våre to juniorlag i 2024 skal spille henholdsvis G19 Interkrets B og G19 div 1 Oslo. 

Laget i 2.div gjorde fullstendig rent bord. Null tap og suveren seriemester. 

Med totalt 225 mål fordelt på de to lagene så har våre juniorgutter hamret inn mål på mål gjennom hele sesongen med målene fordelt på 25 spillere i 1.div og 29 spillere i 2.div. Med andre ord et stort antall spillere som har bidratt med sin del på veien. Toppskårer i 1.div ble Albert Aleksanjan som fra sin venstrekant har satt inn 19 mål, mens Marius K. Teigen har putta hele 23 mål i 2.div. 


Det var en tett og tøff kamp hele veien med Haslum i 1.div.

 I 2.div hang Christiania lenge med, men vi seig fra mot slutten. 

En litt seig start - både i forsesongen og i vår

Det ble en noe røff start på sesongen når våre målmaskiner på topp en etter en måtte kaste inn håndkleet. Marius E. Railo måtte gi seg med helseplager, fjorårets toppskårer i G16 Interkrets Storm Sundet Luytkis endte på null kamper med ryggproblemer og Lage Ekra Reistad røk korsbåndet i bare 4 serierunde på våren. Det stilte krav til resten av gruppen om å erstatte de målene på andre måter, omskolering av spillere og en litt annen måte å spille på ble nødvendig i flere kamper. Dette har spillergruppen taklet veldig bra, vi har underveis i sesongen blitt både mer samspilte og fleksible mot ulike strukturer. Dette gjenspeiles i det enorme antallet mål vi har skåret og ikke minst i antallet målskårere, sier hovedtrener Rudi.  

To klare utfordringer 

Vår utfordring har vært å møte så mye lavtliggende lag som satser på kontringer mot oss og det å sørge for å ri ledelser i land mot slutten. Her ligger mye av grunnen til at dette ble spennende helt inn og at vi har avgitt litt for mange poeng underveis. To områder vi helt klart ønsker å utvikle oss på gjennom vinteren før kommende sesong. 

Fort skape et sterkt VI

Å trene en juniorgruppe er alltid en spesiell utfordring og krever ekstra innsats for å skape både en klar standard i hvordan vi gjør ting, en skikkelig lagfølelse og en klar felles forståelse for våre prinsipper i spillestilen. Det er tross alt spillere fra 5 kull med sine ulike trenere og bakgrunner, fra flere klubber utenfra og alt dette skal sys sammen i en stor velsmurt spillergruppe. Der skal spillerne ha enorm skryt, garderoben har blitt full tidligere og tidligere utover sesongen, treningsleiren i vinterferien i Spania var enormt viktig til tross for sine utfordringer der med ymse virus (noe som kanskje til og med skapte enda sterkere bånd mellom gutta da de måtte ta vare på hverandre og hjelpe hverandre) og ikke minst i alle våre små tiltak gjennom året som er myntet på å gjøre alle både bedre kjent og bedre venner. 


Med så mange spillere i aksjon så er det viktig å hele tiden skape bånd mellom spillere, før oppvarming har alltid en ansvar for å si noen velvalgte ord.


Godt samarbeid med A gruppen og et avgjørende bidrag 


Vi har et enormt antall lovende juniorer både i vår A stall og i vår G19 stall, samarbeidet mellom A og G19 har vært viktig i en sesong der våre juniorer har hatt sentrale roller både i PostNord, Norsk Tipping og G19 divisjonene. Våre spillere har flydd landet rundt og fått topp topp matching i seniorfotballen, men også samtidig vært enormt viktige bidragsytere på G19 nivå. Helt avgjørende for at skulle oppnå begge våre mål vil jeg si. At vi trenerne er på huset i det daglige og kan finne gode løsninger er viktig i en hverdag der belastningen og styringen av den kan være helt avgjørende for å prestere maksimalt på flere arenaer samtidig. 

Gajardo og Fjellbakk takkes av 

Det er viktig for meg på påpeke viktigheten av et like sterkt samhold i trenergruppen som i spillergruppen. Medtrenere med like tanker om fotball og som er samkjørte på standard i gjennomføring er helt avgjørende. Siden Nicolas Gajardo gjennom året har vært her på deltid og med annen jobb i tillegg har Tobias Fjellbakk sitt bidrag med å fylle hullene ved behov vært veldig viktig for kvaliteten på økter der vi har vært opp mot 30 spillere samlet på feltet. Gajardo og Fjellbakk har sørget for at jeg kunne hatt et overordnet fokus og de har ledet 2.div laget i de fleste kampene inn til en suveren 1.plass. Fjellbakk har siden gått over i sivil jobb og Gajardo er nå trygt på plass i sitt hjemland Chile. Jeg vil begge rette en stor takk til deres bidrag gjennom et veldig artig, men krevende år. 

Planer for 2024 legges 

Heldigvis er keepertrener Dennis Berg Smalsundmo med videre og skaper en kontinuitet i trenergruppen som er viktig. Det jobbes også med å få inn minst en ny assistent. Parallelt med det skal en ny spillergruppe dannes med spillere på vei opp, inn og ut. Gruppen tar nå en uke fri før sesongen 2024 så smått begynner i november. 

G15 gjengen er også klare for Interkrets i 2024. For første gang kan Ullern Fotball skilte med Interkrets både for G16 og G19. 

 
MSA: Ny god prestasjon - Nytt pinlig stortap

Postet av Ullern Fotball den 28. Okt 2023

(Foto Halden Arbeiderblad, Mathias Bakke Eidissen)

Et Ullern-lag med senkede skuldre og lite press på seg leverte en strålende førsteomgang mot Kvik-Halden. Men som så mange ganger før i år raknet det mot slutten av kampen.

Med en rekke skader og en tropp som merker at det nærmer seg slutten av sesongen var det to nye fjes i dagens lagoppstilling. Noah Jacobsen og Jacob Cleve Broch fikk tillit fra start på hver sin back og henviste dermed Austnes og Lindøe til benken. 

Havnet under tidlig

De to juniorspillerne og resten av Ullern-gutta fikk det hett rundt ørene de første femten minuttene på gresset i Halden. Hjemmelaget trykket Ullern langt tilbake på banen og fikk også tidlig uttelling.

En Kvik-corner ble svingt inn på første stolpe, og inne i boksen var hjemmelagets kaptein først på ballen og pirket 1-0 over streken etter mye klabb og babb i feltet. 

Responsen på en unødvendig og tidlig baklengs var derimot meget bra. 

Sakte men sikkert fikk vi flytta spillet høyere på banen, og i store deler av første omgang dominerte vi stort i banespillet. 

Etter 23 minutter kom også utligningen. Cleve Broch fosset nedover venstresiden, og slo inn i feltet. Ballen kom ut igjen, men der var Mads Bådsvik hissig i gjenvinningen. Høyrekanten snurret rundt og serverte Azemi på bakerste stolpe. Superspissen kastet seg frem og fikk en tå på ballen som fant veien bak hjemmelagets keeper. 1-1 og game on. 

Mistet hodet etter pause

Resten av førsteomgangen fortsatte vi å trykke på, og Azemi kom til en ny stor sjanse som dessverre gikk rett på keeper etter et fint gjennomspill.

Men det tok en god stund før det kom ny nettkjenning på Halden Stadion. 

Med 65 minutter på klokka valgte en frem til da svært solid Jesper Nesbakk Wold en kort løsning i frispillingen på en humpete gressmatte.

En Kvik-spiller snappet ballen og serverte innbytter Øystein Lundblad Næsheim alene med keeper. Spissen gjorde ingen feil og satt inn ny ledelse for hjemmelaget. 

Deretter åpnet kampen seg veldig og Kvik skapte flere store sjanser. Vi måtte blant trekke i nødbremsen ved flere anledninger, men både Fosen og Austnes var inne og reddet baller på strek.

Mot slutten raknet det fullstendig. Ismar Dizdar hadde kommet inn for en skadet Udnæs og var først fryktelig nære å sette ballen i mål etter en corner. Få minutter senere måtte han til pers i motsatt ende av banen.

En klønete involvering av Ullern-keeper Wold sørget for straffe og utvisning med fem minutter igjen på klokka. Med alle fem bytter fullført var det Ullern-kaptein Dizdar som dro på seg hanskene og forsøkte å redde forsøket fra 11-meteren. 

Sin solide rekkevidde til tross, det ble bare nesten og Kvik avgjorde dermed kampen. Rett før sluttsignalet gikk kontret de også inn 4-1 og dermed ble det en nitrist avslutning på det som i utgangspunktet var en solid prestasjon av et ungt Ullern-lag.

Vi tar med oss et godt innhopp av Albert Aleksanjan og PostNord-liga debut for Jacob Francke. Begge født i 2006 og sistnevnte tilbake for fullt etter et skademareritt som har vart i flere år. 

Kampfakta

Kvik/Halden- Ullern 4-1 

Mål: 1-0 Kvik/Halden 11 min , 1-1 Azemi 23 min, 2-1 Kvik/Halden 58 min,  3-1 Kvik Halden 90 min, 4-1 Kvik Halden 90 + 2 min. 

Ullern (4-3-3) :

Wold, Jacobsen, Fosen, Udnæs, Cleve Broch, Tobiassen (C), Jorde, Nygaard, Bådsvik , Orheim Jaf, Azemi.

Benyttede innbyttere:

65 min - Dizdar inn for Udnæs

77  min -Aleksanjan for Jaf, Austnes for Tobiassen

84 min - Lindøe for Jacobsen, Francke for Azemi

Poengbørsen

3.poeng: Mads Bådsvik

Høyrekanten var et av få lyspunkt tidligere denne sesongen og viste seg fra en god side også i dag. Sammen med Azemi på topp skapte han det som var av Ullern-sjanser og var tidvis et angrep alene på høyresiden. En fin assist på utligningen og burde hatt en til når han spilte Azemi lekkert igjennom i første omgang. 

2.poeng: Herman Peder Udnæs

Etter en litt svak kamp mot Kisa var Udnæs tilbake i praktslag i dag. Sammen med Fosen hadde han solid kontroll på Kvik-spissene så lenge han var på banen og krydret som vanlig spillet med offensive bidrag, crosspasninger og kompromissløst duellspill. For en høstsesong han har levert!

1.poeng: Brage Tobiassen

Unggutten fikk kapteinsbindet i fraværet av både Ismar og Austnes og tok virkelig ansvar. Med solid ballbehandling og gode valg styrte han både det offensive spillet og gikk foran i press-spill og duellspill defensivt. Rett og slett en meget voksen kamp helt til en smell gjorde at han måtte gå av banen. 

MSA: Over og ut etter tap på Jessheim

Postet av Ullern Fotball den 24. Okt 2023

Tre runder før slutt er også alle matematiske regnestykker lagt bort. Etter 3-1 tapet for Ull/Kisa spiller Ullern i Norsk Tipping-ligaen sesongen 2024.

(Foto cbdnordic_no)

Det ble som ventet en tøff bortekamp mot Ull/Kisa i lett snødrev og vinterlige forhold på Jessheim. Et Ullern-lag som skulle gjøre en siste krampetrekning for å sette sammen en seiersrekke på slutten kom bra ut av startblokkene på Jessheim Stadion. Det var bortelaget som skapte mest de første femten. 

Mads Bådsvik og Jonas Holthe hadde hver sin kjempesjanse, og til slutt satt også ledermålet. 

20 minutter var spilt når Austnes fikk tak i ball kjapt og kastet Fitim feilvendt inne i Kisas sekstenmeter. 

Kraftspissen vendte lett bort en Kisa-stopper og chippet ballen inn på bakre stolpe. Der kom Jonas Aune Jordet i høy fart og banket ballen i i nettet via en utspilt keeper.

1-0, en solid åpning på kampen, og endelig scorer vi først. Ledelsen holder seg helt til pause til tross for at både Fosen og Wold må i aksjon for å stoppe store sjanser for hjemmelaget inn mot hvilen.

Rotet bort ledelsen i andre omgang

Etter pause var det derimot hjemmelaget som skulle vise seg å være meget effektive. De brukte kun to minutter av den andre omgangen til å komme ajour når "Bamba" ble tildelt for mye plass og tid foran Ullern-målet. 

Kisa-spissen banket ballen i mål fra nærmest død vinkel og vi var igjen like langt.

Få minutter senere måtte Jesper Nesbakk Wold på nytt plukke en ball ut av eget nett når Mathias Blårud fikk stå alene inne på 5-meter etter en corner. Den rutinerte midtbanespilleren hadde få problemer med å heade hjemmelaget i ledelsen.

Historien gjentok seg nesten etter 68 minutter. Andreas Nyhagen lå i returrommet og ventet etter enda en av hjemmelagets cornere. 

Venstrebacken banket til på halv-volley og avgjorde kampen med 3-1 og 20 minutter igjen å spille. 

Dermed ble resten av kampen en kaotisk affære der begge lag hadde sjanser til å redigere målscoren. Hos oss var Fitim nærmest med en heading fra fem meter, men Stefan Hagerup i Kisa-målet viste at han kan mer enn å skyte frispark.

Når heller ikke Brage Tobiassen fant nettmaskene med et skudd mot slutten av kampen ble det ikke flere scoringer, og dermed måtte Ullern på nytt reise hjem uten poeng på bortebane.

Ettersom lagene rundt alle plukket poeng i denne serierunden ble det også klart at vi spiller i Norsk Tipping-Ligaen neste sesong. Nå blir det fokus på å avslutte sesongen på en verdig måte.

Forhåpentligvis kommer vi sterkere tilbake etter et år hvor vi kan bygge videre på en ung og spennende tropp og kjenne på seiersfølelsen litt oftere enn vi har gjort i 2023!

Kampfakta

Ull/Kisa - Ullern 3-1 

Mål: 0-1 Jonas Aune Jordet 21min, 1-1 Kalabatama 47 min, 2-1 Blårud 50 min, 3-1 Nyhagen 68 min. 
Tilskuere: Ca 150 stk

Ullern (4-3-3) :

Wold, Austnes, Fosen, Udnæs, Lindøe, Holthe, Jorde, Nygaard, Bådsvik , Orheim Jaf, Azemi.

Benyttede innbyttere:

64 min -Cleve Broch for Lindøe, Bay Larsen for Jorde, Martinussen for Nygaard.

72 min - Tobiassen for Azemi.

77  min - Jacobsen for Udnæs

3.poeng: Fitim Azemi

En håndfull for forsvarsspillerne til Kisa, spesielt i 1.omgang. Råsterk i duellspillet og arkitekten bak det meste Ullern skaper offensivt. Nydelig forarbeid på 1-0 scoringen.

2.poeng: Lars Jensen Austnes

Høyrebacken var både høyt og lavt i snødrivet på Jessheim. God på omstillingene begge veier og slår som alltid presise baller fremover i banen. Demmet også bra opp for Kisas gode venstreside gjennom hele kampen. 

1.poeng: Magnus Fosen

Endelig tilbake i 11eren etter å ha lagt bak seg noen måneder med skadetrøbbel og benketilværelse. Viser at formen er i anmarsj og at han fortsatt har mye å bidra med på dette nivået. Sterk i løpsduellene med Ul/Kisas sterke spiss, står i veien inne i boksen og flink til å se løsninger fremover i banen.
Ukeplan uke 43

Postet av Ullern Fotball den 23. Okt 2023

Da er vi inne i nest siste uke av sesongen 2023, før vi får en relativt glidende overgang til sesongen 2024, hvor det enda ikke er helt avgjort hva og hvordan vi fremstår. Men, først må vi forsøke å fullføre årets sesong på best mulig vis : ) Med kun 1 bane er det begrenset baneplass og kapasitet, og endringer kan derfor komme på kort varsel, både mht tid og sted, så følg med på beskjeder og korrigeringer som evt måtte komme rundt dette.


Mandag: Kamp, se Spond

Tirsdag: Fri

Onsdag: Trening på Ullern, 18.30 - 20.00 (kan flyttes til Jarmyra tidligere på dagen)

Torsdag: Trening på Ullern, 16.30 - 18.00. 

 • Minispill + dynamisk
 • Rollevariant
 • HIFen
 • Spill 5v5
 • Nordic + Copenhagen 2x6

Fredag: Fri

Lørdag:Trening på Jarmyra, 11.45 - 13.00. 

 • Boks + dynamisk
 • 4v4 angrepsvariant
 • 4v4 / 5v5 4x3 min 35x25 bane
 • 9v9 2x7 60x45 bane

Søndag: Jentefotballdagen, alle stiller. Kamp senere på dagen, se Spond. 


Utstyr: Sofie, Stella, Amalie
Uke 43 - Siste som G15

Postet av Ullern Fotball den 23. Okt 2023

Et bilde som inneholder person, gress, utendørs, fotballspiller

Automatisk generert beskrivelse

Uke 43

Siste uke som G15, som selvfølgelig skal avsluttes med stilkarakter 10. Om det hadde vært hopp ville stilpoengene vært 20. Masse læring står for tur, og vi avslutter uka med hygge + kampen som avgjør hvem som blir seriemester i G15!

Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Utstyrsansvar TG1:

 • Ballansvar: Eikheim + Eimhjellen
 • Vester og kjegler: Tarald
 • 6 småmål: Otto + Ola
 • Garderobeansvar: Albert

 

Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder og representative bur. 

 

Tema: Lage store målsjanser (skåre mål)

TG2 = Ferie


Mandag 

 • Trening TG1, 19:30 (19:15) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

Tirsdag

 • Testing på NIH (siste runde). Følgende møter opp 17:00 på samme sted som sist: Otto, Emil, Loly, Fjellman, Tian, Noah, Frank, Eimhjellen, Ankjell, Ola, Erik og Eikheim.

Onsdag 

 • Trening TG1, 19:30 (19:15) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

Torsdag 

 • Trening TG1, 17:30 (17:15) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

Fredag 

 • Egentrening/fri

Lørdag 

 • Kamp for lag 2, hjemme mot Skeid 15:30. Oppmøte senest 14:35. Tropp: Æræs, Lars, Eimhjellen, Heidar, Peder, Erik, Matteo, Bernhard, Sandro, Ola, Noah, Spilde, Frank, Parsa, Samir, Emil og Marco. 

Søndag 

 • SOSIAL SAMLING av hele kullet, 15:00. Mer informasjon kommer!
 • Avreise Grorud – Hasle-Løren, 17:30, til kampen som avgjør seriemesterskapet. Ukeplan uke 43

Postet av Ullern Fotball den 21. Okt 2023

Da tar vi fatt på nest siste uke av sesongen 2023 og den siste bolken med treninger og kamper, 3 stk av sistnevnte. Vi er nede i 1 stk fotballbane på Ullern, som innebærer mindre plass å trene på. Vær forberedt på at tid og sted kan endre seg på kort varsel. 


Mandag: Kamp, se Spond.

Tirsdag: Fri

Onsdag: Trening 18.30 - 20.00 

Torsdag: Trening 16.30 - 18.00

Fredag: Trening?

Lørdag: Fri

Søndag: Jentefotballdagen, alle stiller, + kamp, se Spond.
Uke 42: Siste uke som G16

Postet av Ullern Fotball den 21. Okt 2023


Mandag

Fri/Egentrening/Styrke


Tirsdag

20:30-22:00 på CC Vest Arena 


Onsdag 

19:30-21:00 på CC Vest Arena 


Torsdag

Fri/Egentrening/Styrke


Fredag

16:30-17:30 økt på CC Vest Arena


Lørdag

15:00 G16 1. Div kamp vs Kjelsås på Grefsen KG. Oppmøte 14:00. Tropp: Arne, Matta, Tobias, Luca, Markus, Skjæveland, Moe, Peder, Niko, Axel, Aksel, Jone, Ardian, Bo, Christian, Mathias, Lucas, Didrik, Tran

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8188661


15:00 G16 2. Div kamp vs Lyn på Norges Idrettshøkskole KG. Oppmøte 14:20. Tropp: Gaas, Utheim, Trym, Tekken, Elias, Steen, Samuel, Alex, Sondre, Jørgen +fra G08: Otto, Loly, Magnus, Ankjell, Eikheim, Elias, Leart, Yousef

https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8188794Søndag

2 uker ferie før oppstart G17!
Uke 43: Hei igjen CC Vest Arena

Postet av Ullern Fotball den 21. Okt 2023

Vi går inn i sesongens siste ordinære treningsuke før vi tar oss en liten velfortjent hvil før vi peiser på igjen frem til førjulstiden. Til helgen blir det litt samtaler med enkelte om veien videre. 

Minner om at vi nå flytter all aktivitet til CC Vest Arena som er noe hardere enn bane 2. Så velg fottøy deretter og regn med noe justert belastning til vi er tilvent underlaget. I tillegg er det betydelig kaldere, så bekledning er viktig fra starten av økten, spesielt hansker, buff og lue er kraftig anbefalt. Skal dette benyttes skal det være i fargen sort. 


Søn 29.okt

Kl.12.00 - MSB vs Stabæk 2 på Nadderud. 

MSC: Seriegull i 8.divisjon for kompisgjengen

Postet av Ullern Fotball den 17. Okt 2023

Før sesongen 2023 var vårt MSC på vei til å bli trukket, før en kompisgjeng bestående av en kjerne fra 1997-2001 kullet vårt bestemte seg for å vekke laget til live og begynne klatringen i divisjonssystemet. Tallenes tale er klare etter første sesong i 8.divisjon. 13-1-2, 78 scoret, 27 innslupne, og en soleklar 1.plass! 

Mange klubbmiljøer og karrierer avsluttes ofte når en entrer seniorfotballen, men som en del av vår klubbvisjon, henger det høyt å gi spillere et tilbud og et miljø å være i, også etter endt fotballsatsing og eventuelt utdanningsløp et annet sted. Dagens MSC-tropp består av 35 aktive spillere, hvor 95 prosent har en tidligere tilhørighet til klubben. Det skaper et miljø der mange har like referanser i fotballutdanningen og det sosiale miljøet, noe som gjør det enklere å sammensveise en gjeng i forskjellige aldre. 

Pådriverne i form av lagledere og trenere for dette laget var Muslim Razzaq (f. 1998, lagleder), Theo Pencic (f. 1997, kaptein og trener), og Ingebrigt Skollerud (f. 1998, laguttaksansvarlig). Utover i sesongen ble enda én mann med i dette apparatet, og etter hvert som både sosialkomité, botsjef, SoMe-ansvarlig, og kampleder. Andreas Steen-Mevold (f. 1997), som vi har tatt en prat med. 

Hva motiverer deg til å ha den rollen du har tatt på deg? 

Min motivasjon for å ta på meg rollen «altmuligmann» er vel først og fremst for å kunne bidra på alle måter. Det er ingen hemmelighet at jeg ikke er den mest talentfulle fotballspilleren på laget og ville derfor finne andre måter jeg også kunne bidra på 😁. Er derfor veldig gøy å kunne ta på seg rollen som SoMe-ansvarlig, event-ansvarlig, bot ansvarlig, trener når nødvendig og Ullern sin treigeste back 🤝 .

Hvordan vil du beskrive sesongen 2023? 

- Sesongen har vært veldig bra! Vi gikk ut i 100 i første seriekamp og har holdt det gående. Vi har skapt et veldig hyggelig miljø og en solid gruppe. Målet var først og fremst å rykke opp/vinne serien og det har vi greid på første forsøk.

Hvordan ser du for deg neste sesong med laget? 

- Jeg har full tro på back to back gull med dette laget. Vi har utrolig mye kvalitet og en gjeng som stadig blir bedre og bedre kjent. Vi har så klart ting vi kan forbedre oss på, men klarer vi å komme oss over G9 nivå på defensive dødballer, har vi gjort mye. Personlig mål for neste sesong er å holde 90 minutter (mot sisteplass).

Kommentar fra kaptein Theo:

Det å spille på Ullern C i år har vært en sann fornøyelse fra start til slutt. Vi har klart å samle en gjeng med for det meste Ullerngutter, i forskjellige aldersgrupper på et lag som har hatt et mål om å jobbe seg oppover i divisjonssystemet, samtidig som å ha det moro med fotballen - og det har vi fått til på utmerket vis. Denne sesongen har for det meste inneholdt kun oppturer, men med mange tøffe kamper (for 8.div å være). Det at vi i siste seriekamp klarte å sikre seriegullet og opprykk, var en enorm opplevelse for gutta, hvor mange fikk kjent på en følelse de ikke har hatt på en god stund, og for noen - kanskje aldri hatt før. Mange på laget har spilt på et høyt nivå tidligere, så det at vi er såpass gode, men i tillegg har det gøy, er jo bare den beste kombinasjonen du kan be om! Veien videre er krystallklar: vi skal videre opp. Vi går for gull og opprykk til 6.div på første forsøk. Vi har også et mål om å nå langt i OBOS Cup. Men absolutt ikke glemme at vi gjør det her for å samholdet, og for klubben vi alle elsker så høyt!


De sportslige ambisjonene er det dermed ingen ting å si på, og til neste sesong jobber gjengen mot et nytt opprykk. I mellomtiden skal det trenes og jobbes med å styrke samholdet enda mer inn mot 7.divisjon. Reisen kan du følge på lagets Twitter konto, @UllernEliteSr3! 
Ukeplan uke 42

Postet av Ullern Fotball den 16. Okt 2023

Hei hvor det går, såpass tett kampprogram at man knapt nok har tid til annet. Ergo, ei økt denne uken, så tar vi et par dager fri etter torsdagen for å hente oss inn igjen. 

Mandag: Kamp, se Spond.

Tirsdag: Fri

Onsdag: Kamp, se Spond

Torsdag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00, KG1 C kvarten. 

 • Boks + dynamisk tøying
 • 3 på rad + stafett
 • Possession
 • Spill (m vegger)

Fredag - søndag: Fri

Uke 42: 2. div kamper mot Lommedalen og Hasle-Løren

Postet av Ullern Fotball den 14. Okt 2023

Mandag

Fri/Egentrening/Styrke


Tirsdag

20:30 G16 2. Div kamp vs Lommedalen på KG2. Oppmøte 19:50. Tropp: Matta, Trym, Skjæveland, Utheim, Gaas, Elias, Ardian, Aksel, Bo, Christian, Alex, Cebastian, Sondre, Tekken, Samuel, Moe


Onsdag 

19:00-20:30 på KG2 for de som ikke hadde kamp tirsdag


Torsdag

Fri/Egentrening/Styrke


Fredag

16:30-17:30 økt på CC Vest Arena


Lørdag

10:00 Trening 10:00 (09:45) på CC Vest Arena for de som ikke har kamp (frivillig økt med G15, send melding til Mads om du vil bli med)

15:00 G16 2. Div kamp vs Hasle-Løren på Løren Kunstgress. Oppmøte 14:20. Tropp: Matta, Trym, Markus, Utheim, Gaas, Elias, Ardian, Bo, Christian, Alex, Cebastian, Tekken, Samuel, Moe, Steen, Mathias


Søndag

Fri/Egentrening/StyrkeUke 42: 14 dager igjen med full rulle!

Postet av Ullern Fotball den 14. Okt 2023

Slettes ikke verst å vinne 2.div med foreløpig småpen målforskjell, kan vi klare å gå gjennom hele serien uten tap? Ikke skjedd siden Arsenal sine glansdager det. Skal vi oppnå det må vi holde standarden vår oppe i 14 dager til. 

Man 16.okt

Kl.17.00 - Trening. Innhold: Oppvarming + skadeforebyggende styrke, spilløvelse små områder og spill 4v4/5v5 10X2 min. Ferdige kl.18.30. 

Tirs 17.okt

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp

Ons 18.okt

Kl.18.00 - Trening. Innhold: Oppvarming inkl konkurranser, skåre mål øvelse, spill 11v11 på noe mindre bane 3X4 min og innlegg avslut konk. God plass til ekstra etter økten. Ferdige kl.19.15. 

Tors 19.okt

Kl.20.15 - 1.div vs Haslum. Oppmøte kl.19.15. 

Fre 20.okt

Kl.19.30 - Trening. Innhold: Restitusjon på de over 60 min i går. Øvrige: Oppvarming inkl prepp og 1v1, 2v2 omstillingsspill og spill 9v9/11v11 3X8 min. Ferdige kl.21.00. 

Lør 21.okt

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp

Søn 22.okt

Kl.18.30 - Trening. Innhold: Oppvarming og skadeforebyggende, 6v3 possession, spilløvelse og spill 6v6/8v8 3X6 min. Ferdige kl.20.00. 

Kl.20.15 - 2.div vs Heming. Oppmøte kl.19.15. 
Uke 42 - Gratulerer!

Postet av Ullern Fotball den 14. Okt 2023

Et bilde som inneholder tekst, Font, Grafikk, logo

Automatisk generert beskrivelse

Uke 42

Gratulerer til hele kullet som har vært med å bidra til Interkrets 2024! Neste år blir utrolig kjekt 😊 Før vi godter oss over å ha oppnådd gruppeintensjonen, skal vi gjennomføre sesongen med samme standard!


Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 


Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Utstyrsansvar TG1:

 • Ballansvar: Frank + Elias
 • Vester og kjegler: Magnus
 • 6 småmål: Æræs + Bernhard
 • Garderobeansvar: Leart

 

Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder og representative bur. 

 

Tema: Oppbyggende spill (angrep, nærmest eget mål)


Mandag 

 • Trening TG1, 18:30 (18:15) på nye KG. Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden. 
 • Trening TG2, 18:30 (18:20) på nye KG

Tirsdag

 • Kamp for lag 3, borte mot Røa 19:00. Oppmøte senest 18:15 (Kristian Aubertsvei 20, 0760 OSLO). Tropp: fra TG1 = Matteo Ø, Ola T,  Christian E, Lars B & Otto H - resterende fra TG2 kommer etter trening.
   
 • Kamp for lag 4, borte mot HSIL 20:30. Oppmøte senest 19:45 (Sportsstien 4, 1087 OSLO). Tropp: Fra TG1 = Tian H, Bernhard CS, Frank P, Magnus S & Noah S - resterende fra TG2 kommer etter trening.

Onsdag 

 • Trening TG1, 19:00 (18:45) på nye KG. Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden. 

Torsdag 

 • Trening TG1, 18:00 (17:45) på CC. Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

Fredag 

 • Egentrening/fri

Lørdag 

 • Trening TG1, 10:00 (09:45) på CC. Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden. 

Søndag 

 • Kamp for lag 1, borte mot Bækkelaget 18:30. Oppmøte senest 17:35 (Ekebergveien 101, 1178 OSLO). Tropp: Otto, Ludwig, Sandro, Heidar, Loly, Magnus A, Emil, Æræs, Ankjell, Yousef, Elias, Eikheim, Leart, Erik, PederMSA: Midtstoppertalent har signert proffkontrakt

Postet av Ullern Fotball den 14. Okt 2023


(Foto: Merete Fosby)

Etter en kometkarriere i høst har Herman Udnæs(18) signert en proffkontrakt med Ullern. Midtstoppertalentet har skrevet under på en kontrakt som i utgangspunktet varer ut 2025-sesongen, men fortsetter utviklingen i samme tempo kan unggutten fort være klar for større oppgaver før den tid.

I en sesong uten de aller største oppturene rent sportslig er det fortsatt noen lyspunkter som vil stå igjen fra 2023-sesongen. Et av de aller største heter Peder Herman Jorsett Udnæs.

Unggutten spilte en birolle gjennom vårsesongen med kun et innhopp mot Alta, men i høst har han spilt hovedrollen i flere av Ullerns kamper. 

Fra sin midtstopperposisjon har han tidvis briljert med fart, teknikk, duellstyrke og en strøken venstrefot. 

Nå har unggutten velfortjent fått tilbud om en proffkontrakt og satt penn på papir for de neste 2,5 årene. 

Han er naturligvis både glad og stolt over å ha nådd en ny milepæl i karrieren. 

- Det er rett og slett veldig gøy å signere med klubben man har vokst opp i.  Jeg trives veldig godt og har lyst til å fortsette å utvikle meg her, forteller Udnæs.

Tatt store steg på kort tid

Alle som har sett Ullerns kamper denne høsten har lagt merke til en slepen venstrebent midtstopper som trykker godt til i duellene. Udnæs har tålmodig ventet på sin mulighet men brukt den svært godt.

- Høstsesongen har vært veldig bra for meg personlig. Tidligere i år var jeg ikke med i troppen, men når sjansen dukket opp grep jeg den med begge hender. Deretter har jeg egentlig følt at jeg har utviklet meg videre hver eneste uke og for hver eneste kamp, forteller han.

Hovedtrener Anders Lübeck er full av lovord om sin nye stopperstjerne.

- Udnæs er et prakteksemplar på en ung spiller med riktig innstilling. Han har aldri klaget et sekund, jobbet knallhardt hver dag og sto så til de grader klar når muligheten bød seg. Etter debuten har han ikke sett seg tilbake, og som han sier selv har han egentlig bare blitt bedre og bedre for hver kamp. 

Jeg tror jeg har tilgode å se noen ta så store steg på så kort tid, men så vet vi av erfaring at det svinger fort og ofte for unge spillere. Derfor skal han få tid til å stabilisere seg og utvikle flere sider av spillet sitt, forteller Ullern-treneren.

Med en kontrakt som strekker seg ut 2025-sesongen ligger alt til rette for at Ullern-publikummet får stor glede av 18-åringen i de neste årene. Lübeck er allikevel klar på at Udnæs og flere andre forhåpentligvis skal videre på et tidspunkt.

- Ullern skal være en klubb som utvikler spillere til toppfotballen og det mener vi at vi har alle forutsetninger for å klare. Derfor er det gledelig at et av våre største talenter velger å signere en lang kontrakt istedenfor å ta et steg "til siden" å spille for klubber som Bærum, Grorud eller Skeid. Kommer riktig klubb på riktig nivå på banen har vi gjort jobben vår, og da er det ingenting vi heller vil enn å se Ullern-gutter lykkes på de øverste nivåene.

Ullerns assistenttrener Sigve Ravnåmo har fulgt utviklingen til Herman Udnæs tett på rekruttlaget denne sesongen. Nå har unggutten signert proffkontrakt etter å ha etablert seg som A-lagsspiller.

Ullerns assistenttrener Sigve Ravnåmo har fulgt utviklingen til Herman Udnæs tett på rekruttlaget denne sesongen. Nå har unggutten signert proffkontrakt etter å ha etablert seg som A-lagsspiller. (Foto: Ullern Fotball)

Besøker Raufoss på mandag

Allerede er det klubber som har fått med seg de gode prestasjonene til Udnæs. Mandag reiser han opp til Nammo Stadion for å trene med OBOS-ligalaget Raufoss i tre dager. 

Totningene var tilstede på Ullerns kamp mot Gjøvik/Lyn og så Udnæs storspille. Selv om han har forpliktet seg til Ullern i flere år legger han ikke skjul på ambisjonene om å spille på høyere nivå når muligheten byr seg.

- Jeg har lyst til å bli så god jeg kan bli. Drømmen er å kunne leve av fotballen. Det er målet jeg har satt meg og det jeg jobber for hver dag, avslutter Udnæs.

Alle i Ullern gratulerer og gleder seg til å følge utviklingen videre. Dette er en signering som lover godt for både kommende sesong og fremtiden!

MSA: Nytt poeng på hjemmebane mot Strømmen

Postet av Ullern Fotball den 11. Okt 2023

Foto: Merete Fosby

En sen scoring av kaptein Ismar Dizdar sikret poengdeling hjemme på Ullern KG i en sjansefattig og jevn kamp mot Strømmen. 

Til tross for sen jubel og etterlengtet uttelling på et stort Ullern-trykk mot slutten av kampen var det få som strakk hendende i været etter at sluttsignalet gikk på CC vest arena Lørdag. 

Kun seier er godt nok hvis man skal fortsette å tro på miraklenes tid  på Oslos vestkant og da blir den sene utligningen trolig lite verdt når poengene skal telles opp til slutt.

Full dominans i første omgang

Et lavtliggende Strømmen-lag lot Ullern ha iniativet gjennom store deler av første omgang. Det aller meste av spillet foregikk inne på bortelagets halvdel, uten at vi klarte å produsere nok til å ta ledelsen. 

Allerede etter få minutter var målsniken Azemi farlig frempå etter et strålende tidlig innlegg fra Austnes på høyrekanten. 

Ullerns toppscorer fikk akkurat ikke hodet på innlegget, som var en av flere halvsjanser til hjemmelaget i løpet av første omgang. 

Men det var dødball Ullern var farligst. 

Etter ca kvarteret spilt traff en innoverskrudd corner pannebrasken til Ismar som headet ballen i tverrligger og ut fra kloss hold.

Noen minutter senere var det Skårn som prøvde seg fra distanse. Et kunstverk av et frispark fra godt og vel 35 meter duppet perfekt mot lengste hjørne, men også denne gang måtte et gispende publikum se det som kunne blitt årets mål i PostNord-ligaen stoppes av treverket.

Rett før pause var Skårn på farten igjen. Kantspilleren ble spilt i bakrom av rekkekamerat Azemi men ble akkurat tidsnok innhentet av en Strømmen-forsvarer i avslutningsøyeblikket.

Størmmen på sin side var knapt i nærheten av sekstenmeteren vår og må sies å være heldig som kunne gå til pause med uavgjort. 

Jevnere etter pause

Etter hvilen åpnet kampen seg mer. Strømmen fikk flyttet laget høyere i banen, og fikk lettere tilgang til Ullerns målgård i den første omgangen.  

Etter 64 minutter måtte Jesper Nesbakk Wold inn å rette opp sin egen mislykkede frispilling med en sterk reaksjonsredning.

Få minutter senere fikk derimot Strømmen en fryktelig enkel oppgave med å sette inn dagens første scoring etter passivt forsvarsspill av hjemmelaget.

Bortelagets og ligaens toppscorer Jakob Rømo Skille var som så mange ganger tidligere denne sesongen på rett sted til rett tid og pirket inn 0-1. 

Strømmens toppscorer Jakob Rømo Skille fikk enkelt sende bortelaget i ledelsen midtveis i 2.omgang. (Foto: Merete Fosby)

Sluttspurt som sikret poeng

Derfra og ut endret kampen karakter. Vi måtte løfte laget, noe som medførte større rom å boltre seg i for samtlige spillere. 

Noen halvfarligheter produserte vi, men vi måtte vente helt til slutten av kampen før uttellingen kom. Fitim Azemi jaget en ball ute til venstre, tok et touch forbi en utrusende forsvarer og serverte kaptein Dizdar som hadde blitt flyttet opp for å skape mer trykk inne i boksen til Strømmen. 

Med noen minutter igjen på klokka begynte man å øyne et comeback, men slutten av kampen ble svært oppstykket med bytter, innkast og lite baller å jobbe med inne i boksen for nevnte Dizdar, Azemi og unggutten Thomas Støfring som hadde kommet inn.

Dermed ble det et nytt anti-klimaks og veien opp til trygg plass forblir i overkant lang når det kun er fire kamper igjen å spille. Dermed må man sørge for å vinne samtlige gjenstående kamper og samtidig håpe at alle bunnlagene taper avgjørende poeng herfra og ut. 

Dermed tar vi heller med oss en gladnyhet for alle som er glad i Ullern. Unggutten Albert Aleksanjan fikk sin debut i PostNord-ligaen og for A-laget til Ullern og viste glimt av de spennende ferdighetene man har sett i årets juniorkamper. 

Kantspilleren er i skrivende stund toppscorer for et G19-lag som kjemper om opprykk og en av flere spennende juniorspillere som man garantert vil høre mer om i månedene som kommer. 

Vi gratulerer og satser på å bli kjent med både han og andre spennende Ullern-unggutter inn mot årets sesongavslutning i både Norsk Tipping Ligaen og PostNord-ligaen. 

Kampfakta

Ullern 1-1 Strømmen

Mål: 0-1 Jakob Rømo Skille 64 min, 1-1 Ismar Dizdar 88 min. 
Tilskuere: Ca 280 stk

Ullern (4-3-3) :

Wold, Austnes, Dizdar, Udnæs, Lindøe, Tobiassen, Jorde, Nygaard, Bådsvik , Skårn, Azemi.

Benyttede innbyttere:

43 min -Støfring for Skårn

67 min - Cleve Broch for Tobiassen, Følstad for Lindøe.

81 min -Holthe for Bådsvik, Aleksanjan for Jorde

3.poeng: Simen Nygaard

Styrer spillet meget bra fra sin dype midtbaneposisjon. Spiller svært sjeldent dårlige kamper og er trolig ikke den publikum legger mest merke til, men gjør en veldig viktig jobb med å diktere tempoet i Ullerns angrepsspill. I tillegg flink til å posisjonere seg som gjør at han får stoppet mange av Strømmens overganger og brukt frekvensen sin til å vinne kuler langs bakken.

2.poeng: Jonas Aune Jorde

Jordfreseren fra Oppsal løp trolig mest av samtlige spillere på banen og er instrumental når Ullern skal gjenvinne ballen. Har blitt en ekte boks-til-boks midtbanespiller, som river og sliter i motstandere og har store rekkevidde både langs bakken og i lufta. Har enda mer å gå på offensivt men leverer en ny god forestilling i denne kampen.


1.poeng: Ismar Dizdar

Som vanlig dominerende i luftrommet og fikk også bidratt godt offensivt når Strømmen ble spilt lave. Har en fin pasningsfot som ofte blir brukt til å slå presise crossere. I tillegg en trussel i motstanderens boks hvor han var nære på dødball og til slutt var sist på Ullern sin scoring.
Rudi klar for 2024 med G19

Postet av Ullern Fotball den 8. Okt 2023

Det gjenstår fortsatt litt av årets sesong, men planer for 2024 er for lengst begynt på og med hovedtrener allerede på plass så sørger det for stabilitet i det viktige bindeleddet mellom aldersbestemt fotball og vår seniorgruppe. Hovedtrener Johan Egil Rudi har signert for 2024 og gleder seg til ny sesong. 

Vi har i Ullern Fotball etablert en enormt solid og stabil ungdomsavdeling som hele tiden gjør at det kommer opp spillere som både fortjener og trenger en G19 gruppe som holder en høy sportslig standard med en kultur der det er forventet at en er på jakt etter å bli litt bedre hver dag. For å ta steget inn i senior toppfotballen er ikke bare bare og skal en klare det så må en omgi seg av mennesker som drar i samme retningen. Etter et par år utenfor juniormanesjen hadde jeg mine egne ideer om hvordan skape et godt utviklingsmiljø og det har vært veldig moro å teste ut de gjennom årets sesong der stadig flere har tatt steget opp til både PostNord ligaen og ikke minst i Norsk Tipping ligaen med rekruttlaget. Det er ingen tvil om at vi skal legge til rette for at folk både kan nå nivået til vårt A lag så fort som mulig, samtidig som vi må vite at det kan ta lengre tid for andre. Det skal være mulig å gro både fort og sakte i vårt junioropplegg så sant en hele tiden er på jakt etter å forbedre seg litt hele tiden. Jeg gleder meg til å bygge videre på det vi har fått til i år også i 2024. 


Sportslig leder Magne Aarvik fornøyd med å ha en viktig brikke tidlig på plass

Vi har gleden av å bekrefte Johan Egil Rudi som vår G19-trener også i 2023!

Rudi er helt instrumental for å videreutvikle det strålende miljøet og den like gode treningskulturen vi er stolte over på vårt G19-lag. Alle ungdomsspillere i klubben kjenner Rudi godt, og vet hva som venter dem hvis de tar steget opp i juniorstallen vår. Det gir forutsigbarhet, trygghet og et godt grunnlag for at flere skal ta de enda videre stegene opp i MSA.

Ønsker du å prøvespille for Ullern sin G19 gruppe? 

Ta kontakt med hovedtrener på: 

Tlf/SMS: 918 57 577

E-post: joherudi@hotmail.com 
Uke 41: Kamper vs BVHx2, Bækkelaget og Langhus

Postet av Ullern Fotball den 8. Okt 2023

Mandag

20:30 G16 2. Div kamp vs BVH på CC Vest Arena. Oppmøte 19:50. Tropp: Teo, Gaas, Utheim, Skjæveland, Trym, Tekken, Elias, Ardian, Samuel, Alex, Christian, Aksel, Bo, Cebastian


Tirsdag

17:30-19:00 økt på CC Vest Arena (for de som ikke hadde kamp mandag)


Onsdag 

20:30 G16 1. Div kamp vs Bækkelaget på KG2. Oppmøte 19:30. Tropp: Matta, Tobias, Luca, Markus, Skjæveland, Moe, Peder, Axel, Didrik, Christian, Aksel, Lucas, Bo, Jone, Ardian


Torsdag

Fri/Egentrening/Styrke


Fredag

17:00-18:15 økt på CC Vest Arena


Lørdag

13:00 G17 OBOS cup semi vs BVH på CC Vest Arena. Oppmøte 12:20. Tropp: Gaas, Kleivdal, Utheim, Trym, Moe, Tekken, Sondre, Elias, Samuel, Mathias, Matteo (G08), Dyrland, Sebastian, Jørgen, Alex, Cebastian

15:00 G16 1. Div kamp vs Langhus på Langhus kunstgress. Oppmøte 14:00. Tropp: Matta, Tobias, Luca, Markus, Skjæveland, Peder, Niko, Axel, Bo, Christian, Aksel, Didrik, Jone, Ardian, Gaas, Mathias


Søndag

Dømming OBOS miniliga
Uke 41: Alle i aksjon igjen

Postet av Ullern Fotball den 8. Okt 2023

Alltid hyggelig å kunne rekruttere internt og vi ønsker Didrik Wangen (f.07) velkommen opp fra G16 og inn i vår gruppe. Ellers var det gledelig med en debut i PostNord for Albert og stadig flere får verdifulle minutter i Norsk Tipping ligaen på tampen av sesongen. 3 uker igjen av årets sesong, tenk det, tre uker til å overbevise alt og alle om at nettopp du fortjener å få vise deg frem for plass i A stallen fra sesongslutt til nyttår. 

Dette er også kanskje siste uken vi har begge banene, som vanlig så avgjør været om det blir lengre enn til 15.oktober som er avtalt dato der bandyen tar over. Tiden....evt Yr vil vise når det skjer. 

Antar også at lønn for Øya dugnaden kommer via vips denne uken. 

Man 9.okt 

Kl.17.30 - Trening. Innhold: Oppvarming inkl rondo/poss varianter (små arealer), spilløvelse og spill 7v7 3X6 min. Spillermøte rett etter økten som begynner kl.19.15. Ferdig senest kl.19.45. 

Tirs 10.okt

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp. 

Ons 11.okt

Kl.18.15 - Trening. Innhold: Oppvarming inkl skadeforebyggende, spilløvelse stor skala og spill 11v11 med og uten stopp 2X9 min, 3 min pause. Ferdig kl.19.15. 

Tors 12.okt

Kl.20.15 - 1.div vs KFUM på Ekeberg. 

Fre 13.okt

Kl.20.00 - 2.div vs Christiania på Ullernbanen. 

* De som spilte mye i går restituere på egenhånd. Banen ledig kl.18.30. 

Lør 14.okt

Kl.15.00 - Norsk Tipping vs Skedsmo på Skedsmo. 

* Fin dag for styrke overkropp. 

Søn 15.okt

Kl.15.00 - Trening. Innhold: Oppvarming, spilløvelse, taktisk 11v11 sekvens med situasjoner og frys og spill ut fra antall etter MSB kamp lørdag. Ferdige kl.16.30. 
Ukeplan uke 41

Postet av Ullern Fotball den 7. Okt 2023

Etter et opphold tar vi igjen fatt på trenings- og kamphverdagen, hvor vi får en travel avslutning på sesongen med et anstendig antall kamper. Men, vi må samtidig sørge for å få trent, trent godt, og gjøre hva vi kan for å holde oss friske og raske. Kosthold (langvarig energi), vitamin d, omega 3, nok vann og nok søvn gjør susen. 


Mandag: Trening på Ullern, 19.00 - 20.30  (KG1, D kvarten).

 • Minibane + dynamisk
 • 1v1 / 2v2 føre over linja
 • Spill 4v4 / 5v5 3 lags med vegger 2 min kamper 35 x 25m bane
 • Spill 6v6 / 7v7 50x30 m bane 2x7 min kamper

Tirsdag: Fri

Onsdag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00 (7eren på KG2) 

 • Boks + dynamisk
 • Pasningsøvelse 6 v 5 (Hermine, Martine, Ilja, Hanna, Pilar, Smedsrud, Aurora, Dokken v resten)
 • 4 lags spill, 4v4 / 5v5 6 kamper a 2 min
 • 3 lags spill 6v6, 4 kamper a 4 min
 • Copenhagen + Nordic 2x6

Torsdag: Trening på Ullern, 16.30 - 17.30 (7eren på KG2). 

 • Oppvarming + Dynamisk
 • 5v5+3
 • Rolletrening
 • HIFen
 • Spill 

Fredag: Kamp, se Spond

Lørdag: Fri

Søndag: Kamp, se Spond. 


Utstyr: Mia, Nora, Pilar.
Uke 41 - Les nøye!

Postet av Ullern Fotball den 2. Okt 2023

Uke 41
 

For å gjøre det enklere å ha godt oversikt i høstferien og det som skjer like etter, legges begge ukene ut nå! Endring kan forekomme.
 
 Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Utstyrsansvar TG1:

 • Ballansvar: Ankjell + Tian 
 • Vester og kjegler: Sandro
 • 6 småmål: Matteo + Parsa
 • Garderobeansvar: Erik 

Alle samler utstyr etter økt, mens ansvarlige får det inn i ballboder og representative bur. 

 

Tema: Omstillinger F-A


Mandag 9. oktober

 • Trening TG1, 16:30 (16:15) på nye KG. Ca. 75 min., for de som er i tropp TIRSDAG. Innhold på Facebook-siden. 
 • Trening TG2, 16:30 (16:20) på KG2. Ca. 75 min.

Tirsdag 10. oktober

 • Trening TG1, 16:30 (16:15) på nye KG. Ca. 60 min., for de som er i tropp ONSDAG. Innhold på Facebook-siden. 
 • Kamp for lag 2, borte mot Asker 20:30. Oppmøte senest 19:35 (Brages Vei 4, 1387 Asker). Tropp: Otto, Æræs, Lars, Tian, Frank, Parsa, Eimhjellen, Ola, Emil, Ler, Sandro, Noah, Bernhard, Matteo, Albert, Spilde og Magnus A
 • Kamp for lag 4, borte mot Ellingsrud 20:30. Oppmøte senest 19:45 (Ellingsrud kunstgress). Tropp: kommer - HELE TG2 KAN bli tatt ut!

Onsdag 11. oktober

 • Kamp for lag 1, hjemme mot Grorud 20:30. Oppmøte senest 19:35. Tropp: Otto, Daniel, Gustav, Fjellman, Ludwig, Heidar, Loly, Magnus A, Ankjell, Elias, Yousef, Peder, Erik, Leart, Eikheim

Torsdag 12. oktober

 • Trening TG1, 17:00 (16:45) på CC. Ca. 60 min. Innhold på Facebook-siden. 
 • Trening TG2, 20:30 (20:20) på CC. Ca. 90 min.

Fredag 13. oktober

 • Egentrening/fri

Lørdag 14. oktober

 • Dommere på OBOS-miniliga for TG1 (10:00-15:00). Info kommer!

 • Trening TG1, 15:15 (15:00) på CC. Ca. 80 min. Innhold på Facebook-siden. 

Søndag 15. oktober

 • Dommere på OBOS-miniliga for TG2 (10:00-15:00). Info kommer!
 • Kamp for lag 1, borte mot Heming 18:30. Oppmøte senest 17:35 (Gulleråsveien 5, 0779 OSLO). Tropp: Otto, Magnus A, Loly, Heidar, Emil, Æræs, Bernhard, Ankjell, Erik, Sandro, Elias, Yousef, Leart, Peder, Eikheim
 • Trening TG2, 13:00 (12:50) på 7'er. Ca. 60 min.

 
Uke 40: Høstferie, vertfall for de fleste av oss

Postet av Ullern Fotball den 1. Okt 2023

Gutten nede til høyre er Gianfranco Zola, Chelsea legende. I følge Tore Andre Flo stod han igjen 10-30 min etter HVER ENESTE ØKT for å øve på skudd og dødballer. Med motstander, plastmur og alltid keeper. 

Ca 20 år senere forteller Troy Deeney om Zola sine ferdigheter. Mens Zola er trener for Watford utfordrer han spillerne etter hver økt å slå han i flest mål over plastmur med keeper på 5 frispark, 50 pund til den som slår han. I de 18 månedene han er trener i Watford er det ikke en eneste som slår han, i følge Deeney setter han alltid minst 3 av 5 i mål. 

Med andre ord, skal du bli ekspert i noe, ja da kreves det at du legger inn mengden som trengs i et format som gjør det realistisk. Vær som Gianfranco. 

Vi tar altså en meget kort høstferie denne uken, fra og med fredag til og med søndag. 

Man 2.okt

Kl.16.00 - Trening. Innhold: Intens oppvarming med prepp og 1v1/2v1 variant, EPE, Sprinter 2X9 stk på 15m med 10 sek pause og 3 min mellom settene, 3 lagspill med vegger 4v4/5v4 12 kamper på 2,5 min og styrke ben i bua felles etterpå. Ferdige ca kl.18.00. 

Kl.19.00 - MSB vs Lillestrøm 2 på Skjetten. Kan ses på storskjerm i 3 etasje. 

Tirs 3.okt

Fri/egentrening

* Fin dag for styrke overkropp 

Ons 4.okt

Kl.17.00 - Trening. Innhold: Oppvarming, 2v2 innleggsomstillingsøvelse, spill 11v11 2X8 min og headekonk. Ferdige kl.18.15. 

Tors 5.okt

Kl.18.00 - Trening for de som ikke er i tropp. Innhold: Oppvarming, 2v2 omstilling, spill 5v5/6v6 og styrke ben. Ferdige kl.20.00. 

Kl.20.15 - 1.div vs Holmlia på Ullernbanen. Styrke ben sammen etter kampen. 

Fre - søn

Høstferie