Jonathan Aarenes klar for Ullern

Postet av Ullern Fotball den 29. Mar 2023

Jonathan Aarenes har spilt flere treningskamper for Ullern i oppkjøringen og nå er han offisielt klar for spill for Ullern i 2023-sesongen. 


Jonathan Aarenes 
Kommer fra Oppsal hvor han har spilt ungdomsfotball siden 2019. Før det har han en rekke år i Haugerud IF. 
Han debuterte for Oppsal i 3.divisjon i 2021 og fikk den sesongen 12 kamper for førstelaget. Forrige sesong ble det 16 kamper, så 03-gutten har rukket å få en god del seniorkamper før overgangen til Ullern. 

Nå ønsker han å ta steget videre og har ambisjoner om spill i PostNord-ligaen denne sesongen. 
- Jeg håper jeg kan bidra til at vi får en god sesong og en god plassering på tabellen. Jeg føler jeg er kommet til en ambisiøs klubb som satser på A-laget og legger til rette for at vi skal kunne gjøre det så bra som mulig, sier Aarenes. 

Hva slags type spiller kan publikum på CC Vest Arena forvente å se av deg? 
Jeg er en ganske hardtarbeidende spiller som gjerne liker å bidra med målpoeng for laget. Kan egentlig brukes både på kantene og som spiss. Også føler jeg at jeg er kommet inn i en veldig bra treningsgruppe som gjør at jeg kan utvikle meg enda mer som spiller på alle punkter, og det var mye av årsaken til at jeg valgte Ullern, sier Aarenes. Hovedtrener Stian Børven er godt fornøyd med signeringen og at Jonathan har potensial til å utvikle seg mye, men at han allerede nå har et nivå inne som kan hjelpe laget kommende sesong. 
Han kom til oss på prøvespill uten at vi egentlig visste så mye om han. Men han hadde gode referanser så vi bestemte oss for å gi han muligheten til å vise seg frem. Og han har egentlig fra dag en bydd på seg selv i spillergruppen og kanskje overrasket oss litt spillemessig. Han har fått vist seg frem i en del treningskamper og der har han gjort sakene sine veldig bra. Han kom til oss som et vingback alternativ, men vi har sett en del kvaliteter i han som har gjort at vi har prøvd han litt som spiss og der tror vi han kan passe godt inn i måten vi spiller på. 
Men som sagt så kan han bekle flere roller og vi tror han allerede nå kan bidra i PostNord uten at vi skal legge noe som helst press på han som ny spiller, avslutter Børven. 

Seier borte mot Kjelsås

Postet av Ullern Fotball den 27. Mar 2023

Det nærmer seg sakte, men sikkert sesongstart og Ullern avslutter sesongoppkjøringen med to kamper mot Kjelsås. Den første ble spilt på Grefsen stadion på fredagskveld og Ullern virker å være i rute med en sterk 2-1 seier!

Mads Bådsvik noterte seg for nok en scoring for Ullern når han satte inn 1-0 tidlig i første omgang

Mye positivt å ta med seg
Man merker at det begynner å dra seg til mot sesongstart også i treningskampene. Et gjensyn med tidligere Ullern spiss Jens Aslaksrud ga også oppgjøret litt ekstra betydning for begge parter. 

Mads Bådsvik er ny spiss for sesongen og han har allerede vist oss at han vet hvor målet står, og også mot Kjelsås ble det nettkjenning når han satte inn 1-0 til Ullern tidlig i kampen. Aslaksrud ønsket nok veldig gjerne å score mot gamleklubben, men to gode muligheter i første omgang endte utenfor begge gangene.
Ett mål på ti kamper etter overgangen er nok ikke Aslaksrud veldig fornøyd med. 

I en ganske jevnspilt første omgang med sjanser til begge lag så er det bortelaget som kan gå til pause med ledelsen. 

Andre omgangen er det et heltent Kjelsås lag som legger trykk på Ullern fra første spark. Og litt imot spillets gang så er det allikevel Ullern som øker ledelsen til 0-2 etter et flott angrep som til slutt innbytter Jonas Jorde på bakerste kan banke i mål. For øvrig hans første mål i Ullern trøya etter overgangen fra Oppsal. 

Ullern bytter hele laget i andre omgang, mens Kjelsås velger i stor grad å stå med samme laget. Og med mange unge gutter utpå samtidig så blir det et trykk fra Kjelsås, spesielt på slutten av kampen. Og Kjelsås får sin redusering ved Rasmus Vinge, men de klarer aldri å få utligningen sin og Ullern kan innkassere en seier i nest siste kamp før det endelig braker løs. 

Kommende lørdag er det generalprøve når Ullern og Kjelsås nok en gang braker sammen, denne gang på CC Vest Arena. 


Poengbørsen
3.poeng: Brage Tobiassen
06-gutten fikk sin debut i PostNord ligaen forrige sesong og viser at han gjennom vinteren har tilpasset seg nivået. Mot Kjelsås leverer han bestemannsprestasjon og kommer til å gi en god kamp om plassen på Ullern sin midtbane kommende sesong. 

2.poeng: Ismar Dizdar
Kaptein Dizdar har vært skadet i store deler av oppkjøringen, men virker mer og mer klar nå for å fullføre 90 minutter. Han fullfører i alle fall 60 meget gode minutter mot Kjelsås! 

1.poeng: Jonatan Aarenes
Spennende unggutt som kom fra Oppsal før denne sesongen. Jobber knallhardt og er ofte en offensiv trussel. Flott assist på 0-2 scoringen og er ikke langt unna en klassescoring i andre omgangen. 
Uke 13: Siste push før en liten påskeferie

Postet av Ullern Fotball den 27. Mar 2023

Selv om det akkurat i dag er grisekaldt så går det mot grønnere tider og gresset på nybanen er i ferd med å titte frem. Vi kan glede oss til seriestart som er rett rundt hjørnet. Men før det skal vi gjennomføre to økter og en siste treningskamp før vi tar en kort påskeferie og så smeller det. 

I aktivitetsplanen finner du link til terminlistene for alle lagene vi er involverte i. Verdt en sjekk for å se når en evt må være påpasselig med å holde seg hjemme. 

Fre 31.mars

Kl.20.00 - Kamp vs Grei på CC Vest Arena. Oppmøte kl.19.00 og 20.00. Tropp: Mikkel, Meland, Olav, Stensland, Ferdinand, Gustav, Tran, Nima, Teigen, Albert, Ellef, Dani, Sean, Lind, Sondre BH, LR, Caspar, Oliver, Lage og Jon. 

Lør 1.april

Kl.12.00 - MSA kamp 

Kl.14.15 - MSB kamp: Proto, Emil S, Edi, Stensland, Ellef, Albert og Dani. 

Søn 2.april 

Påskeferie 
Ukeplan uke 13

Postet av Ullern Fotball den 26. Mar 2023

April står på trappene og med april kommer også seriestart. Men det er ca 2 uker unna, i mellomtiden skal vi ta fatt på ei ny treningsuke, ha påskeferie også spille treningskamp. Avslutter uke 12 med seier mot en litt svakere motstander enn vi hadde håpet på, den får jeg ta på min kappe. Samtidig moro å få øvd på å skåre mål og lykkes med mye av det vi øver på og ønsker å få til i kamp. 


Mandag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00

 • Småspill
 • Konkurranser
 • Småbane, 2v2 og 4v4 + keeper
 • 7v7 på 35x25 m bane. 

Tirsdag: Trening på Heming, 19.15 - 20.30

 • Boks
 • 2v3 1 min kamper
 • 3+1 v 2+keeper
 • Spill 8v8
 • Dynamisk + Copenhagen

Onsdag: Fri/egentrening

Torsdag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30

 • Aktivisering + dynamisk
 • Avslutninger
 • 7v7 / 8v8 3x8 min 
 • Miniturnering 
 • Nordic + Copenhagen 

Fredag: Påskeferie. 
Uke 13 - Snart påskeferie!

Postet av Ullern Fotball den 26. Mar 2023


TOPIC FOR THE WEEK: Build-up against high press


Mandag

Fri/Egentrening

*også en fin dag for styrke overkropp


Tirsdag

KL. 20:30-22:00 på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Onsdag

KL. 20:30-22:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 

*også en fin dag for styrke bein


Torsdag

Styrkeøkt- bua ledig fra 18:00


Fredag

KL. 16:30-18:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Lørdag

PÅSKEFERIE!


Søndag

PÅSKEFERIE!
Uke 13 - Sesongstart nærmer seg! Bare 3 uker igjen😁

Postet av Ullern Fotball den 26. Mar 2023

Uke 13

Det nærmer seg sesongstart, men før den tid er det en viktig påskeferie. Alle har et eget ansvar for å opprettholde det de har bygget opp gjennom vinteren, sånn at sesongen blir så gøy som mulig😁 Det blir noen frivillige treninger som kommer i Spond, men viktig med egentrening også! Som guttene på bildet 😎

 Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Ballansvar TG1: Yousef + Tarald

Vester og kjegler TG1: Magnus A + Otto

6 småmål til mini-spill TG1: Sandro + Max

 

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt. annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Skåre mål

 

Mandag 

Egentrening/fri

Tirsdag 

Trening TG1, 20:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

 

Trening TG2, 20:00 Ullernbanen

Innhold: Rondos, 2v2 omstilling, Posisjonsøvelse, Spill 7v7

 

Onsdag 

Trening TG1, 19:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

*Spilldelen filmes i Spiideo
 

Torsdag 

Trening TG2, 18:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, Konkurranse, Posisjonsøvelse, Spill 7v7

 

Fredag

Trening TG1, 18:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

*Økta filmes i Spiideo
 
Lørdag 

Fri/egentrening

Søndag 

Frivillig trening. Info kommer i Spond. I uke 14 vil det også bli noen frivillige treninger. Disse kommer også i Spond. 
Vi gratulerer våre nye grasrottrenere

Postet av Ullern Fotball den 22. Mar 2023

På mandag ble siste samling i årets grasrottrenerkurs gjennomført på Ullern. For andre år på rad holder klubben dette kurset, og i år har vi utdannet 14 nye trenere. Disse har gjennomført 3 samlinger ila mars måned, i tillegg til å gjennomføre fotballforbundets digitale leksjoner i forkant av hver samling. Nå gjenstår praksis som går utpå at de får oppfølging i aksjon på feltet med lagene sine. Ullern fotball har vært mye i fokus de siste ukene for bruken av profesjonelle trenere i barnefotballen, men har også mange frivillige engasjerte og kompetente trenere som også skaper god aktivitet for barn i alle aldere. Disse er vi både avhengige av og takknemlige for, og klubben ønsker å utvikle sitt bidrag for å ivareta alle disse. Trenerkurset er et tiltak for å få til det. Utviklingsleder og kursholder Runar Storli Mathiassen har følgende å si om årets gjennomføring:

Vi er godt fornøyde med gjennomføringen av kurset. Det store målet er at det fører til fotballaktivitet som gir barna gode opplevelser så ofte som mulig, som vi tror fører til motivasjon og utvikling på sikt. Trenerne som har tatt årets kurs er engasjerte og interesserte, og er der for å kunne gi noe positivt til barna de trener. Forhåpentligvis vil de etterhvert få opplevelsen av at kurset har gitt de verktøy for å få til det, og ikke minst få erfare hvor givende rollen kan være. ” De som har gjennomført kurset i år er: Kenneth Lund Brendemo, Håkon Høst Brunsell, Alexander Stiris Frang, Eirik Gramstad, Gaute Høyland, Stian Jensen, Kåre Laukli, Simen Brunborg Lund, Snorre Nordhus, Jørgen Dal Raad, Kathinka Schmidt Slørdahl, Erling Toven, Kristian Hauge Wien og Christian Åbyholm. Vi gratulerer våre nye grasrottrenere og ønsker alle lykke til med sesongen 2023!
Ukeplan uke 12

Postet av Ullern Fotball den 19. Mar 2023

Heisann, et tåkete søndagsoppgjør mot Frigg runder av uke 11 som ble noe redusert med avlyst økt mandag. En helt ok prestasjon i nevnte oppgjør hvor vi stiller med 11 stk + innbyttere som ikke har spilt voldsomt mange kamper sammen som får ta noe av skylden for at kommunikasjonen og den felles forståelsen av individuelle intensjoner ikke alltid er så bra som de burde. Men samtidig ingen grunn til å grave seg ned, det skapes nok til å skåre enda flere mål enn det ene vi gjør. 

Ca 3 uker til første seriekamp, som kommer på andre siden av påske. Vi skal jobbe godt og sørge for å bruke tiden frem til det så godt vi bare kan slik at vi er best mulig forberedt til "alvoret" (les:moroa) starter :) 


Mandag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00

 • Småspill
 • 1v1 føre over linja
 • Småbanespill 3v3 m vegger
 • 6v6 på liten bane (30x20m) 

Tirsdag: Trening på Heming, 19.00 - 20.30 (Obs, vi trener på 9eren i dag). 

 • Boks + dynamisk
 • 4v4 + keeper
 • Spill
 • Nordic + Copenhagen 5x2

Onsdag: Fri/egentrening

Torsdag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 13.0px 'Helvetica Neue'}
 • Aktivisering + dynamisk
 • Avslutninger
 • 4v3 angrep
 • 7v7 / 8v8 3x8 min 
 • Nordic + Copenhagen 

Fredag: Fri/egentrening

Lørdag: Fri/egentrening

Søndag: Kamp, se Spond. 
Uke 12: Internkamp fredag og litt dømming i helgen

Postet av Ullern Fotball den 19. Mar 2023

I kampen mellom Stabæk og Molde, som såklart varte i 120 min + straffekonk så ser dere at å være god på dødballer vil være avgjørende i ganske mange situasjoner. Det å hurtig kunne hindre motstanderen i å ta oss i ubalanse, det å være på jakt etter raske muligheter og det å kunne løse et innkast slik at vi beholder ballen, skåre på frispark og slå en corner der den skal. Alt meget viktige ferdigheter, som du aldri får nok repetisjoner på i en normal treningsuke og derfor må terpes på ekstra for å bli ekstra god på. En liten tanke for dere som er backer (innkast), ønsker å ta frispark, tar cornere eller tar straffer, det må øves. 

Da har vi lagt bak oss en periode med knalltøff matching for både både MSB, G19-1 og 2, nå er det internkamp kommende fredag og en dobbelkamp mot 1.div motstander, påske og så dunker altså tidenes mest krevende G19 sesong i gang. Mye å glede seg til! 

Fre 24.mars

Kl.19.00 - Internkamp 11v11. 2X45 min. Avspark kl.19.30. 

Lør og søn

Frihelg med et lite oppdrag dømming for alle. Hvem og hvor kommer tidlig i uken. 
Uke 12: NM kamp mot Sarpsborg08 og treningskamp mot Sagene Jr søndag

Postet av Ullern Fotball den 19. Mar 2023TOPIC FOR THE WEEK: Build-up against high press


Mandag

Fri/Egentrening

*også en fin dag for styrke overkropp


Tirsdag

KL. 20:30-22:00 på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Onsdag

KL. 20:30-22:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 

*også en fin dag for styrke bein


Torsdag

Styrkeøkt- bua ledig fra 18:00


Fredag

KL. 16:30-17:15 videomøte 3 etg for: Teo R, Matta, Seb S, Luca, Markus, Tobias, Peder, Aksel, Jone, Martin T, Christian, Fjell, Ludde, Lucas G, Oscar, Alex, Ardian and Sam.

KL. 17:30-19:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Lørdag

Egentrening/fri


Søndag

KL. 17:00 kamp mot Sarpsborg08 på Ullern CC Vest Arena. Oppmøte 16:00. Tropp: Teo, Matta, Tobias, Luca, Markus, Ludwig, Peder, Tran, Aksel, Jone, Lucas, Christian, Fjellman, Ardian, Alex, Sam

KL. 19:15-20:30 5v5 Futsal økt i flerbrukshallen for de som ikke er i Sarpsborg troppen.

AVLYST PÅ GRUNN AV IS PÅ VOLDSLØKKA KL. 20:30 kamp mot Sagene på Voldsløkka. Oppmøte 19:50. Tropp: Kommer onsdag


Uke 12 - Ny ØHIL-kamp

Postet av Ullern Fotball den 19. Mar 2023

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig. 

Uke 12

Det ble en god opplevelse for lag 2 mot ØHIL, og denne uka er det klart for lag 1 mot ØHIL etter mye bra mot Ull/Kisa! Vi venter bare på banemester for å bekrefte kamp for lag 2, og gleder oss til å ta fatt på en ny uke😊


 Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Ballansvar TG1: Ola + Eikheim

Vester og kjegler TG1: Spilde + Erik

6 småmål til mini-spill TG1: Matteo + Albert

 

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt. annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Omstilling F-A

 

Mandag 

Egentrening/fri

Tirsdag 

Trening TG1, 20:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

 

Trening TG2, 20:00 Ullernbanen

Innhold: Rondos, 2v2 omstilling, Posisjonsøvelse, Spill 7v7


Onsdag 

Trening TG1, 19:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

*Spilldelen filmes i Spiideo
 

Torsdag 

Trening TG2, 18:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, Konkurranse, Posisjonsøvelse, Spill 7v7

 

Fredag

Trening TG1, 17:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

*Økta filmes i Spiideo
 
Lørdag 
 
 Fri/egentrening

 

Søndag 

Kamp i borte mot ØHIL for lag 1, 18:00. Oppmøte senest 17:05 (Bispeveien 69, 1362 HOSLE). Tropp: Otto H, Daniel S, Christian V, Jacob S, Ankjell, Yousef, William, Max, Erik, Loly, Magnus A, Tarald, Æræs, Elias, Sandro, Matteo, Emil


Trening TG2, 18:00 FUTSAL - husk innesko

Innhold: Spell 5v5

 
Salgsdag Ullern fotball – 22. april

Postet av Ullern Fotball den 18. Mar 2023

Ullern fotball ønsker å bidra til gjenbruk og bærekraft, og samtidig redusere utgiftene til innkjøp av Ullernklær og -utstyr for medlemmene. Vi tester for første gang ut salgsdag av brukt Ullernutstyr. 

 • Hvor?   CC Vest Arena/gamle klubbhus
 • Når?      Kl. 11 - 14, lørdag 22. april (i forbindelse med kick-off og A-lagskamp)
 • Hva?     Salg av brukte Ullernklær og fotballsko

Alle inntekter går til det ny-opprettede Ullernfondet som skal sørge for at økonomi ikke er en ekskluderende faktor for deltagelse i treningstilbud, og bidra til at ingen barn, unge eller voksne blir stående på sidelinjen.

Har du klær å gi bort?

Hvis du har fravokste klær liggende hjemme tar vi gjerne imot. Klær kan leveres i hallen f.o.m. 15. mars frem til salgsdagen. Lever klærne i lukkede poser merket ”salgsdag” i kasser ved glemmekassen inne og/eller ved hentestasjonen i 2. etasje. Fjern gjerne initialer før levering (ikke obligatorisk).

NB: Vi tar kun imot hele og rene Ullernplagg (jakker, gensere, shorts, bukser og t-skjorter m.m. fra ny og gammel kolleksjon), samt fotballsko i ok stand.

Ønsker du å være med på dugnaden?

Vi er på jakt etter flere frivillige som kan bidra med organiseringen og gjennomføringen av salgsdagen. Hvis du kan bistå med å sortere tøy i forkant og/eller bidra på selve salgsdagen, gi beskjed til trener og/eller send oss en e-post til fotball@ullern.no

Rutiner gjenglemt tøy

Postet av Ullern Fotball den 18. Mar 2023

Alt tøy og utstyr som legges igjen i gamle klubbhus og på alle uteområder legges fortløpende/daglig i glemmekassene ute.

Her sorteres tøyet slik:

 1. Ullerntøy
 2. Annet tøy
 3. Sko, leggskinn, hjelmer og annet utstyr

Alt tøy og utstyr som legges igjen i garderobene og i hallen legges fortløpende/daglig i glemmekassen inne.

Hver mandag tømmes kassene (ute og inne), og tøy/sko flyttes opp til «hentestasjonen» i 2. etasje i hallen. Drikkeflasker og håndklær kastes.

Ved hvert månedskifte tømmes «hentestasjonen». Brukbart Ullerntøy lagres til halvårlig salgsdag (mer informasjon kommer). Annet tøy, sko og utstyr leveres til Fretex (e.l.). 


HUSK!

Merk ALT tøy og utstyr!

Ta jevnlig turen innom hentestasjonen for å se om noe er ditt.
Jonas Holthe overgangen i boks!

Postet av Ullern Fotball den 16. Mar 2023

Selv om Jonas Holthe har trent og spilt treningskamper med Ullern de siste ukene så har overgangen latt vente på seg. Men nå er omsider overgangen endelig i boks og vi kan bekrefte at midtbanespilleren har signert en avtale ut 2024-sesongen. En god forsterkning i følge hovedtrener Stian Børven.


Kort om den nye signeringen
Jonas Holthe kommer fra spill i PostNord i Træff forrige sesong hvor han spilte 24 av 26 kamper for laget som endte på 6.plass. Han er 2002 gutt og er opprinnelig fra Drammen hvor han har spilt for Mjøndalen og Strømsgodset. 

Hovedtrener Stian Børven var fornøyd med å ha overgangen i boks selv om avtalen med spilleren har vært klar en stund allerede.
Ja vi har jo regnet med Jonas denne sesongen, men alltid fint å få alle papirene i orden slik at det ikke er noen tvil. Jonas har spilt fast PostNord tross sin unge alder og er en ambisiøs spiller som vi tror kan utvikle seg videre hos oss til å spille på enda høyere nivåer. Og det vi har sett i trening og kamp til nå gjør at vi føler dette er en veldig god forsterkning for Ullern, sier Børven. 

For ordens skyld så overtar Jonas Holthe trøyen til en annen midtbaneelegant i klubben når han skal spille i trøye nummer 16 som tidligere har vært brukt av Lars Følstad. 

Vi ønsker Jonas Holthe hjertelig velkommen til Ullern Fotball! 

Spissene leverte igjen mot Asker

Postet av Ullern Fotball den 13. Mar 2023

Ullern var for første gang på mange år favoritt i et oppgjør mot Asker. Ullern har gradvis vist god fremgang i preseason uten seier, men i helgen kunne Stian Børven og hans menn inkassere sin første seier som Ullern trener. 
Og igjen leverte spissene Foss Evensen og Bådsvik varene! 

ARKIVFOTO: Bendik Foss Evensen (Foto: Merethe Fosby)

Svak i første, bedre i andre
Ullern tok imot et Asker lag som har slitt en del i vinter, men som har vist stigende form. Laget som overraskende nok rykket ned til Norsk-Tipping ligaen forrige sesong var fullt på høyde med Ullern i den første omgangen, men utover i kampen ble nivåforskjellen mer og mer tydelig. 

Nysigneringen Mads Bådsvik scorte sitt første mål for Ullern mot Grorud forrige helg og fulgte opp det med to nye scoringer mot Asker. Den første kommer tidlig i andre omgang når han drar seg inn på sin venstrefot og fyrer et skudd som Asker keeperen ikke klarer å gjøre noe med. Ikke så mange minutter etterpå spilles han igjennom alene med keeper, og i ren Henry stil setter han ballen kontrollert ned i høyre hjørne. 
Asker for sin redusering til 2-1 før til slutt Bendik Foss Evensen kan sette inn 3-1 etter en gavepakke fra Asker laget. 

Både Mads Bådsvik og Bendik Foss Evensen står nå med 3 mål hver i preseason, noe som lover veldig godt foran kommende sesong. 

Ellers er det verdt å nevne at kaptein Ismar Dizdar fikk sine første minutter i 2023 og gjorde sine saker meget bra i andre omgang. 

Poengbørsen
3.poeng: Mads Bådsvik
Viser stigende form og virker å bli en real trussel for alle forsvar i PostNord med sin fart og teknikk. Viser også gode avslutningsferdigheter og kan fort bli en publikumsfavoritt på CC Vest Arena kommende sesong. 

2.poeng: Ismar Dizdar
Kapteinen er tilbake på banen og tar virkelig tak i den andre omgangen. Vinner alt i luften og serverer den ene gode ballen opp i mellomrom etter den andre. 

1.poeng: Lars Følstad
Spiller også bare andre omgangen i likhet med Dizdar, men utgjør også en stor forskjell når han kommer inn. Alltid god i presset og finner gode løsninger med ball. 
Ukeplan uke 11

Postet av Ullern Fotball den 13. Mar 2023

Vi titter ut vinduet og konstaterer at vinteren fortsatt klamrer seg fast. Hvorvidt mandagsøkten lar seg gjennomføre vil jo tiden vise. 

Fikk avsluttet uken med nyttige erfaringer mot et meget oppegående lag fra litt ute i periferien i form av Bjerke, fysisk solid lag som også kan spille brukbar fotball. Veldig nyttig med slike referanser som jeg håper vi tar lærdom av. Og, heldigvis nye muligheter denne uken. 

Mandag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00 (fin dag for styrke overkropp)

Tirsdag: Trening på Heming, 19.00 - 20.30 (fin dag for styrke bein)

 • Boks + skadeforebyggende
 • 4v4 / 5v5 + keeper
 • Spill

Onsdag: Fri/egentrening 

Torsdag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30 (styrke overkropp)

 • Småspill + dynamisk
 • Avslutninger
 • 4 lags spill
 • 3 lags 7v7
 • Dødballer
 • Copenhagen + Nordic 2x5

Fredag: Fri/egentrening (styrke bein)

Lørdag: Fri/egentrening

Søndag: Kamp, se Spond.
Uke 11: Asker X2 på søndag

Postet av Ullern Fotball den 12. Mar 2023

I helgen hadde vi nesten tre 11ere i aksjon, en haug i B-kamp, en haug som fikk smake på Interkrets A nivået og mange som fikk kjenne på årets 1.div nivå mot Haslum. Mange gode referanser for alle til tross for tre tap. Kommende helg møter vi Asker X2 på søndag, mens MSB møter Skeid 2 på lørdag. Frem mot da handler det om å vise seg frem både på og utenfor banen for å gjøre laguttakene så vanskelige som mulig for oss trenerne. 

Søn 9.mars

MERK! Her kan det skje endringer. 

Kl.13.30 - Kamp vs Asker Interkrets. Oppmøte kl.12.30. Tropp: Meland, Caspar, Emil S, Ferdinand, Ludde, Gustav, Nima, Oliver, Teigen, Junior, Albert, Lind og Ellef. 

Kl.15.30 - Kamp vs Asker 2. Oppmøte kl.14.30. Tropp: Mikkel, Lind, Tollef, Sean, Melvin, Sondre BH, Lage, Fjellman, Peder, Aksel, Moe og Lucas Garcia + 1. 
Uke 11 - Måtte uke 11 ankomme med åpne armer!

Postet av Ullern Fotball den 12. Mar 2023

Et bilde som inneholder gress, utendørs, felt, sport

Automatisk generert beskrivelse

Uke 11

Yousef ønsker uke 11 velkommen med dette bildet, etter at alle 4 08-lagene har vunnet sine siste spilte kamper! Det er utrolig kult 😊 Nå fortsetter den gode jobben, med 2 nye kamper i helga! Så skal det selvfølgelig parallelt være gøy!


 Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Ballansvar TG1: Ankjell + Frank

Vester og kjegler TG1: Eimhjellen + Noah

6 småmål til mini-spill TG1: Tian + Magnus A

 

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt. annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: oppbyggende spill

 

Mandag 

Egentrening/fri

Tirsdag 

Trening TG1, 19:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

 

Trening TG2, 19:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, 2v2 omstilling, Posisjonsøvelse, Spill 7v7

 

Onsdag 

Trening TG2, 19:00 Ullernbanen

Innhold: Rondos, Konkurranse, Posisjonsøvelse, Spill 7v7

 

Torsdag 

Trening TG1, 18:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

*Spilldelen filmes i Spiideo

 

Fredag

Egentrening/fri
 
Lørdag 
 

Trening TG1, 15:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden.

*Økta filmes i Spiideo

 

Søndag 

Kamp i borte mot Ull/Kisa for lag 1, 13:30 på Jessheim Stadion. Oppmøte senest 12:35 (Aktivitetsveien 7, 2069 JESSHEIM). Tropp: Otto, Magnus A, Loly, Emil, Tarald, Ankjell, Yousef, Max, Sandro, Albert, Eikheim og Elias

 

Kamp borte mot ØHIL for lag 2, 13:30 på Hosle-banen. Oppmøte senest 12:35 (Bispeveien 69, 1362 HOSLE). Tropp: Christian E, Æræs, Ler, Frank, Noah, Ola, Magnus S, Matteo, Tian, Sigurd, Arn, Zahl, Sebastian, Marius F

Nedtelling

Kamp borte mot Lyn for lag 3, 10:00 på (Kringsjå kunstgress, Olav M. Troviksvei 13). Oppmøte senest 09:30

Tropp: Mateo, Joachim, Cedric, Aslak, Thomas, Oscar, Adrian, Jacob, Sander, Miguel, Elvis, Fredrik, Marcus, Kristian og Henrik.
Uke 11 - Kamp mot BVH lørdag

Postet av Ullern Fotball den 12. Mar 2023


TOPIC FOR THE WEEK: Transitions


Mandag

Fri/Egentrening

*også en fin dag for styrke overkropp


Tirsdag

KL. 20:30-22:00 på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Onsdag

KL. 20:30-22:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 

*også en fin dag for styrke bein


Torsdag

Styrkeøkt- bua ledig fra 18:00


Fredag

KL. 17:30-19:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Lørdag

KL. 16:30-17:30 Trening CC Vest Arena for de som ikke har kamp


KL. 18:00 kamp mot BVH på Ullern CC Vest Arena. Oppmøte 17:15. Tropp: Arne, Tekken, Trym, Utheim, Gaas, Sondre, Alex, Moe, Mathias, Steffen, Ardian, Steen,  Christian, Lucas


Søndag

Egentrening/fri
Positive takter mot Grorud og Fram Larvik i helgen!

Postet av Ullern Fotball den 6. Mar 2023

Både Grorud og Fram Larvik gjestet CC Vest Arena på lørdag mot henholdsvis Ullern og Ullern 2. 
Det var ventet tøff motstand i begge kampene, Grorud som akkurat har rykket ned fra Obos, og et Fram Larvik lag som imponerte i 2022 og endte opp med opprykk til PostNord. 


Best mot Grorud
Først ut denne lørdagen var vårt A-lag som tok imot Grorud. Ullern viste fremgang mot Frigg for et par uker siden og kampen mot Grorud viste at laget virkelig begynner å finne formen. 

Ullern var det beste laget før pause og skapte flere gode muligheter. Ullern får feilaktig annullert et mål får angrep på keeper. Men det var ikke mye galt Lars Følstad gjorde i den situasjonen.
Men Ullern skal til slutt få scoringen sin, et innlegg fra Holthe finner Bådsvik i boks og han setter inn sin første scoring for Ullern med hodet. 

Så ser det ut som at lagene går til pause på stillingen 1-0. Men igjen skal Lars Følstad være uheldig med dommeravgjørelsen. Han blir lagt i bakken på midten, men dommeren velger å ikke blåse i fløyten. Det ender opp med kontring til Grorud og Didrik Sereba kan sette inn utligningen. 

Andre omgangen er jevnere og kvalitetsmessig ikke noe høydepunkt for noen av lagene. Dette var første kampen hvor flere av spillerne spiller full kamp og mulig det satte litt preg på omgangen. Men helt fritt for høydepunkter var det absolutt ikke. 
Dreni Ademaj bryter en pasning på midtbanen og fører ballen med seg fremover, og fra drøye 25 meter klinker han ballen opp under tverrliggeren til 2-1 for Ullern. En meget fin scoring av dagens kaptein. 

I en periode hvor Ullern skaper noen muligheter og er det førende laget så utligner Grorud på en kontring etter corner. Ullern spillerne blir altfor passive og lar en Grorud spiller føre forbi både to og tre mann før han slipper ballen flott til Didrik Sereba som kan sette inn sin andre scoring for dagen og stillingen 2-2. Dette ble også sluttresultatet i en kamp som man må kunne si var oppløftende skue for de hvite og rød.

POENGBØRSEN: 
3. poeng: Dreni Ademaj
En meget bra kamp av dagens kaptein. Kroner flere gode involveringer med en nydelig scoring. Tydelig spillesugen og ingen kom i nærheten av han i denne kampen. 

2. poeng: Lars Austnes
Har spilt en del på venstresiden i preseason og i denne kampen gjør han så langt sin beste kamp i oppkjøringen. Med litt marginer hadde han blitt matchvinner på slutten, men skuddet fra langt holder snitter tverrliggeren og over. 

1. poeng: Abdel-Hedi Ali
Litt ruskete start på kampen, men spiller seg stort opp utover i kampen. Som vanlig råsterk i duellspillet og har noen meget viktige siste liten involveringer som hindrer Grorud sjanse. 

Dani Khoshpayam (f.06), Emil Schjesvold (f.06), Ludwig Lorentz Aulie (f.08), Marius Teigen (f.06), Marius Stensland (f.07), Ferdinand Kaspersen (f.04) og Olav Eiksund Sæthre (f.05) fikk alle spilletid mot Fram Larvik.

Tøff matching mot Fram Larvik 
Ullern 2 stilte med et purungt rekruttlag med seniorhjelp fra Espen Lindøe, Jonas Jorde og Simen Nygaard. 
Og mot en motstander fra PostNord så var det utvilsomt at dette ville bli tøff matching for rekruttene. 

Fram Larvik er ikke uventet dette beste laget fra start og de kommer til noen sjanser som kunne resultert i baklengs. Men jo lengre ut i første omgangen man kommer jo bedre kontroll virker Ullern 2 å få på motstanderen. 
Og lagene går til pause på stillingen 0-0 og Ullern 2 henger godt med i kampen. 

Andre omgang viser at det unge Ullern laget gradvis vokser mer og mer inn i kampen og etter 10 minutter tar hjemmelaget ledelsen. Simen Nygaard trer en nydelig ball opp på Mikael Foss Andersen i mellomrommet som igjen finner Brage Tobiassen. Tobiassen lar seg ikke be to ganger når han får muligheten, og fra 20 meter plasserer han ballen helt nede ved stolperoten. 

Siste del av kampen tar Fram Larvik over mer og mer igjen og får sin utligning med drøye 20 minutter igjen av kampen. Det blir ikke et voldsomt hardkjør mot Ullern målet som det kanskje var forventet, og Ullern kunne faktisk fått den avgjørende scoringen helt på slutten når innbytter Dani Khoshpayam for avsluttet fra drøye 16 meter, men skuddet går dessverre utenfor. 

Kampen ender 1-1 og dermed uavgjort nummer to denne dagen for Stian Børven, noe han var ganske fornøyd med. 
Alt i alt syns jeg vi viser fremgang i begge kampene i dag. Mot Grorud så syns jeg vi gjør en god kamp hvor vi egentlig har ganske god kontroll på dem. Vi er flinke i høyt press og frispillingen vår har vi forbedret mange hakk. Så er det fortsatt en del ting vi jobber med, men jeg føler vi har en god utvikling i spillet vårt. 
Og mot Fram Larvik møter vi jo en motstander som på papiret skal være langt sterkere enn oss, men etter en litt tung start så vokser vi oss inn i kampen. Mange unge juniorer får muligheten her til å kjenne på nivået og jeg syns de kommer godt ut av det. Så må jeg berømme også hvordan seniorspillerne tar tak i kampen og hjelper de mer uerfarne i samtlige 90 minutter. Så alt i alt er vi godt fornøyd med lørdagens kamper, sier Børven. 

POENGBØRSEN:
3.poeng: Espen Lindøe

Styrer og dirigerer fra midtstopper plass og er livsviktig for at Ullern 2 holdt så god fasong som de gjorde gjennom hele kampen. Spilleren som oftest er å se som sidestopper eller back gjør en meget solid figur som midtstopper. 

2. poeng: Brage Tobiassen
Unggutten som fikk sin debut i PostNord og som imponerte veldig i 4.divisjon for Ullern 2 viser at han har tatt ytterligere steg fra forrige sesong. I en litt uvant spissposisjon viser han igjen at han er blitt en seniorspiller. Sterk i duellene, god med ball og flott scoring gir han 2 poeng på børsen. 

1. poeng: Simen Nygaard
Nyervervelsen fra Grorud viser at også han er en spiller som holder høyt nivå og vil konkurrere om plassen i PostNord. Flink til å finne gode offensive løsninger med ball og er også en solid ballvinner. 


Ukeplan uke 10

Postet av Ullern Fotball den 5. Mar 2023

Der var det visst søndag aften igjen, i det dette skrives. Seriestart rykker stadig nærmere med alt det fører med seg. Bl.a varmere vær. Men, foreløpig klorer vinteren seg fast, i alle fall om vi studerer værmeldingen for den kommende uken. Den tilsier at dere (vi) husker å kle godt på dere (oss), så vi gjør det vi kan for å unngå sykdom. Ellers en god kamp søndag, moro å vinne tette og jevne oppgjør, det er en god vane som vi må ta med oss videre. 


Mandag: Trening på Ullern, 20.30 - 22.00

 • Småspill på bazookamål 3v3 og 4v4. Dere setter opp. Hhv 12x6 og 14x8m baner.
 • 4v4 + keeper mot 11er mål.
 • Spill 3x8 min 10v10 på 60x40 bane

Tirsdag: Trening på Heming, 19.00 - 20.30 (her kan det være at jeg blir litt sen, kommer tilbake til det). 

 • Boks + dynamisk
 • 5v5 + keeper
 • Spill
 • Nordic + Copenhagen. 

Onsdag: Fri/egentrening

Torsdag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 13.0px 'Helvetica Neue'}
 • Aktivisering + dynamisk
 • Styrkesprinter
 • HIFen
 • Spill 7v7 3x10 min
 • Nordic + Copenhagen 2x5

Fredag: Fri/egentrening

Lørdag: Fri/egentrening

Søndag: Kamp, se Spond. 
Uke 10: Dobbelkamp kommende helg!

Postet av Ullern Fotball den 5. Mar 2023

Det ble en helg med mye uavgjort for våre gutter, MSA 2-2 mot Grorud, MSB 1-1 mot Fram Larvik og G19 4-4 mot Sagene. Mange fikk matchet seg godt og spesielt moro å se at så mange hevder seg og vel så det i MSB kampen mot PostNord laget Fram Larvik. Nye spennende utfordrer venter oss kommende helg. 

Garderobeansvar: Ellef 

Lør 11.mars

Kl.11.00 - PostNord vs Asker på CC Vest Arena. Tropp: Mikkel 

Kl.17.00 - G19 vs Nordstrand IK A på CC Vest Arena. Oppmøte kl.16.00. Tropp: Proto, Ludde, Sean, Lind, Ferdinand, Olav, Gustav, Nima, Oliver, Teigen, LR, Albert, Junior, Caspar og Lage. 

Søn 12.mars

Kl.11.00 - NorskTipping vs Ready på CC Vest Arena. Tropp: Emil S, Stensland, Ellef, Edi, Oliver, Dani, Tran, Teigen og Olav. 

Kl.20.00 - G19 vs Haslum på CC Vest Arena. Oppmøte kl.19.00. Tropp: Mikkel, Meland, Melvin, Tollef, Noah Cam, Tran, Sondre BH +++
Uke 10: Sesongstart med 1. runde i NM vs. Brummundal

Postet av Ullern Fotball den 5. Mar 2023

TOPIC FOR THE WEEK: Transitions


Mandag

Fri/Egentrening

*også en fin dag for styrke overkropp


Tirsdag

KL. 18:30-20:00 på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Onsdag

KL. 20:30-22:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 

*også en fin dag for styrke bein


Torsdag

Styrkeøkt- bua ledig hele kvelden


Fredag

KL. 18:30-20:00. Trening på CC Vest Arena

Øktplan kommer i messenger ca 14:00 


Lørdag

KL. 16:00 NM Kvalik vs. Brummundal borte. OBOS banen, Sveumvegen, Brummundal. Oppmøte 15:00. Tropp: Teo R, Markus, Skjæveland, Luca, Tobias, Peder, Samuel, Aksel, Fjellman, Christian, Alex, Lucas, Moe, Axel, Gaas


Søndag

Egentrening/fri
Uke 10 - Nydelige kamper og nydelig vær!

Postet av Ullern Fotball den 5. Mar 2023

Et bilde som inneholder gress, person, utendørs, felt

Automatisk generert beskrivelse

Uke 10

Det ble dobbel seier for lag 3 og lag 4 forrige uke, og nå skal lag 1 og 2 i aksjon. Det gledes! Været er også nydelig nå, og det går mot grønne matter, sesong og strålende fotball 😊


 Fravær meldes seinest kl 12:00 på treningsdag! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

 

Ballansvar TG1: Elias + Magnus AE

Vester og kjegler TG1: Loly + Ler

6 småmål til mini-spill TG1: Emil + Tarald

 

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt. annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: oppbyggende spill

 

Mandag 

Egentrening/fri

Tirsdag 

Trening TG1, 19:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden. 

 

Trening TG2, 19:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, 2v2 omstilling, Posisjonsøvelse, Spill 7v7

 

Onsdag 

Trening TG1, 19:00 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold på Facebook-siden.

 

Torsdag 

Trening TG2, 18:30 Ullernbanen

Innhold: Rondos, Konkurranse, Posisjonsøvelse, Spill 7v7

 

Fredag

Trening TG1, 18:30 på CC (oppmøte 15 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold på Facebook-siden.

*Økta filmes i Spiideo


Lørdag 
 
 Kamp i borte mot Kurland for lag 1, 17:00 på Strømmen stadion. Oppmøte senest 16:05 (Strømsveien 16B, 2010 STRØMMEN). Tropp: Erik, Albert, Elias, Klem, Noah, Sandro, Yousef, Frank, Ankjell, Tarald, Magnus A, Loly og Emil

 

Kamp borte mot for lag 2, 18:30 på Strømmen stadion. Oppmøte senest 17:35 (Strømsveien 16B, 2010 STRØMMEN). Tropp: Loly, Joachim, Magnus S, Bastian, Ola, Arn, Bernhard, Æræs, Eimhjellen, Ler, Tian, Mateo og Thomas 

Søndag 

Trening TG2, 12:45 Ullernbanen

Innhold: Rondos og spill på så stor bane som mulig