Velkommen Tage Hoseth

Postet av Ullern Fotball den 12. Nov 2018

Skjermbilde 2018 11 12 kl. 21.35.34

1.november 2018 signerte Tage Hoseth for Ullern IF Fotball. Tage kommer fra jobb i Statoil/Circle K og skal virke som daglig leder på Ullernkontoret. Det betyr at administrativ leder Hans Skageng nå får en kompanjong i klubben som ikke har treningsfeltet som sin hovedgeskjeft. I anledning overgangen til Ullern Fotball har vi tatt en prat med nysigneringen...

Hvem er Tage Hoseth? 

Jeg er 55 år, er gift med Oddveig, og har to barn; Håkon (født 1999 og spiller på Ullerns a-lag) og Ragnhild (født 2002 som nå spiller på Stabæk rekrutt). Vi bor i Kvernfaret ikke langt fra Ullernbanen. Jeg er opprinnelig fra Steinkjer i Trøndelag og flyttet til Oslo i 1986. Familien etablerte seg på Lindern i Oslo sentrum og vi flyttet til Ullern i 2005. Økonomiutdannet fra BI og har jobbet 32 år i Statoil/Circle K.

Egen fotballkarriere stoppet med 5. divisjon, men fotball har jeg "alltid" spilt og nå for tiden er det cageball som gjelder.

Du har allerede vært involvert i og rundt Ullern Fotball i mange år. Kan du fortelle litt om dine roller frem til 1.november 2018?

Jeg startet som foreldretrener for laget til Håkon, og deretter Ragnhild og har da hatt 2x6 år med treninger og kamper med de to på Ullernbanen. Jeg var også hovedoppmann for det store G99-kullet til Rudi frem til overgang junior. Har i mange år sittet i styret i Ullern Fotball, de siste årene som nestleder hvor arbeidsoppgavene hovedsakelig har vært innen anlegg.

... og 1.november 2018 gikk du inn i en helt ny rolle i Ullern Fotball. Kan du fortelle om hva du skal gjøre i klubben? 

Jeg er ansatt som daglig leder. Arbeidsoppgavene er ikke helt satt, men det er klart at det blir både administrative oppgaver som har med økonomi og lagene å gjøre, utstyr og anlegg, samt noe sportslig, både på jente- og guttesiden. Det skal bygges ny flerbrukshall på området og vårt mål med denne, i samarbeid med håndballen, basket og bandy, er at Ullernsletta med ny hall skal bli Ullerns nye "Storstue" for områdets barn og ungdom. Dette prosjektet blir kjempespennende.

Kan du avslutningsvis fortelle om hvorfor du tok jobben og hva du ønsker å tilføre klubben?

Jeg har engasjert meg i klubben siden 2005 og har tilbragt mye tid på Ullernbanen. Jeg er vel godt over gjennomsnittet interessert i fotball og synes ikke det finnes noe bedre underholdning enn å se kamper live på Ullernbanen. Da sjansen bød seg var jeg ikke i tvil om at jeg ville sjekke ut om det var mulig å gjøre hobby om til daglig arbeid. Det var det.

Klubben drives bra i dag og jeg vil ikke endre på noe her, men det finnes sikkert forbedringspotensiale på visse områder. Disse vil jeg sammen med mine nye kollegaer, inkl. Hans Skageng som heldigvis fortsetter, nå som administrativ leder, få kartlagt og så tar vi det derifra.

Jeg gleder meg veldig til å bli en del av Ullern Fotball og jobbe enda tettere på det med å optimalisere tilbudet vårt til barn og ungdom i nærmiljøet.

Vi ønsker Tage Hoseth hjertelig velkommen som ansatt i Ullern IF Fotball. Lykke til! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.