Uke 15 - Hjemme for lag 2, borte for resten

Postet av Ullern Fotball den 6. Apr 2019

Da var første kamp vel unnagjort for lag 4, lag 3 og lag 1. På mandag starter lag 2 også. Husk å meld fra i tide om kampene krasjer med noe, og meld til riktig trener! Anders skal ha for lag 1 og lag 2, Jakob for lag 3, Lukas for lag 4. Lag 3 har ikke kamp denne uken, så ja, det stemmer det som står i ukeplanen. 

Og så ber vi om at dere alle forsøker å legge egne bursdagsfeiringer til dager da det ikke krasjer med (planlagt) aktivitet for laget. Om det er uunngåelig, så velg en dag der det krasjer med trening fremfor en dag der det krasjer med kamp. Nå vet jeg at den kampen som skulle egentlig bli spilt på fredag og som krasjet med en bursdag egentlig var flyttet, og da er det selvsagt lite å få gjort med det; det er på ingen måte denne bursdagen jeg klandrer for noe som helst nå! Jeg bare fremhever det for de kampene som ligger inne i terminlisten nå og som kommer på løpende bånd fremover. Gjerne sjekk terminlisten før dere planlegger bursdagsfeiringer. Hvis det f.eks. er en spiller på TG2 som skal feire, og som skal invitere mange fra TG3, er det også fint om man sjekker lag 4s aktivitet den dagen. Vi ønsker å ha med flest mulig mest mulig, vet dere! 😊 Anbefalte «bursdagsdager» fra vårt ståsted er lørdag ettermiddag/kveld og søndag kveld, uten at vi skal forsøke å diktere sånt i særlig stor grad. 

Legg også merke til at det ikke er trening denne onsdagen. Onsdag kommer ikke til å være en fast treningsdag fremover, da det er veldig mange kamper som har havnet på denne dagen. Vi vil i stedet ha en ekstra satsningsøkt lørdag morgen/formiddag.  TG3 trener nå på fredager fremover. Etter denne uka ønsker vi tilbakemelding fra TG3 som eventuelt ønsker mer aktivitet enn én trening og en kamp i uka: Er det passe, eller vil man trene mer?

Månedens spillere for mars er klare for nye tak i april! Fra venstre: Johannes Juvik Tveitnes, Niels-Henrik B. Kran og Mikkel B. Aasbrenn.

Ukens tema:

Høyt press og spill mot etablert forsvar. 

Utstyrsansvarlige:

TG1:

Jone tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Nicco og Albert tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Samuel tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Trym og Martin G tar med ballnettet inn i ballboden etter trening. 

_____________________________________________________________________________

TG2

Lars tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Magnus D og Mikkel K tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Viktor tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Alexander og Kasper tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

_____________________________________________________________________________

TG3: 

Jonathan T tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Marius SS og Jonathan MB tar med et ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Herman HL tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 


Mandag

KL. 15:00-16:30. Trening for satsningsgruppene: 

·Firkanter

·Pasningsøvelse / possession

·Spill

KAMP – Ullern 2 vs. KorsvolL kl. 19:10 på Ullern. Oppmøte senest 18:40 på Ullern. Tropp: Gaaserud, Mikkel K, Cornelius, Martin FH, Sebby, Markus, Myhre, Dyrland, Kleivdal, Herman JC, Albert, Henke, Trym N, Nicco. Gaaserud tar med keeperhansker, men vi bytter på å stå i målet. 

Tirsdag

Egentrening/fri

Onsdag

KAMP – Ullern 1 vs. BMIL kl. 18:55 på Ferd stadion. Oppmøte senest 18:25 på banen på Ferd. Tropp: Max, Mathias, Martin Ø, Mikkel BA, Peder N, Elias R, Samuel W, Nicco, Jone N, Albert

KAMP – Ullern 2 vs. Ready kl. 19:10 på Ready (Gressbanen kunstgress). Oppmøte senest 18:40 på banen på Ready. Tropp: Gaaserud, Mikkel K, Cornelius, Martin FH, Sebby, Myhre, Dyrland, Kleivdal, Herman JC, Trym N, Henke, Markus. Gaaserud tar med keeperhansker, men vi bytter på å stå i målet. 

KAMP – Ullern 4 vs. Ready kl. 19:10 på Ready (Gressbanen kunstgress). Oppmøte senest 18:40 på banen på Ready. Tropp: Alle i TG3 

Torsdag

Egentrening/fri

Fredag

KL. 15:00-16:30. Trening for TG1 og TG2. Innhold: 

·Ballmestring

·2v1/3v2

·Spill på liten bane (3v3/4v4)

·Konkurranse

KL. 15:00-16:30. Trening for TG3. Innhold: 

·Firkanter

·1v1/2v2

·Spill på liten bane (3v3/4v4)

·Konkurranse

Lørdag

KL. 10:00-11:30. Trening for satsningsgruppene. Innhold: 

·Firkanter

·Fotballsprinter

·Spill på så stor bane som mulig

·Konkurranse

A-laget serieåpner kl. 13. Anbefales for store og små å ta turen!

Søndag

Egentrening/fri

Mandag

KL. 15:00-16:30. Frivillig trening for satsningsgruppene. Påmelding til Anders på SMS før kl. 12:00 samme dag. 

·Firkanter

·Avslutningskonkurranser

·Spill

Tirsdag

KL. 14:00-15:30. Frivillig trening for satsningsgruppene. Påmelding til Anders på SMS før kl. 12:00 samme dag. 

·1v1

·Avslutningskonkurranser

·Spill

Onsdag

KL. 12:00-13:30. Frivillig trening på Hullebergmyra for satsningsgruppene. Påmelding til Anders på SMS før kl. 20:00 kvelden før. 

·Ballmestring

·Avslutningskonkurranser

·Spill

+ konkurranse


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.