Bendik Foss Evensen på prøvespill til Sporting Clube de Portugal

Postet av Ullern Fotball den 22. Des 2019

Gjennom Ullern Fotball sitt samarbeid med Nordic Fooball Academy har flere Ullerngutter nå fått trene under veiledning av portugisiske trenere med bakgrunn fra blant annet storklubben Sporting fra Lisboa i Portugal. En av de er 2004 modell og spiss Bendik Foss Evensen som både på trening og i kamp med og mot NF laget har imponert trenerne nok til at Sporting ønsker å se han på deres akademi i Portugal. Så i januar blir det tur til sydlige strøk. 

G2004 trener Johan Egil Rudi om den spennende nyheten

Bendik har hatt en enorm utvikling siden i sommer sammen med resten av 2004 gruppen. Vi så tendenser både i fjor vinter og i vårsesongen, men det var noe uforløst i forhold til det å faktisk skåre nok mål. En liten endring i måten å trene på, spesielt på egenhånd, har gjort underverker. Mer øving på rolleferdigheter og mindre tid på ting som ikke ligner på situasjoner i kamp. Bendik har alltid vært en ivrig egentrener og vært å se på Ullernbanen både med andre ivrige 04ere, men også helt alene på en lørdags kveld. Det er kult å se at slik dedikasjon for det første slår ut i at gutten blir en bedre spiller, noe som fører til bedre prestasjoner og nå en ekstra belønning og inspirasjon i form av prøvespill for en av verdens ledende klubber på spillerutvikling. 

Om Foss Evensen som spiller

Det er liten tvil om at Bendik har mye av det en ser etter i en spiss. Er litt Haaland i fysikken, høy, rask og sterk. God med ballen i bena til tross for sin lange ramme og kan både være sterk feilvendt og samtidig true bakrom. Kan bli bedre og råere på hodet, så handler det om å utvikle råskapen både på og utenfor banen om han virkelig vil nå langt. Utgangspunktet er godt, så det er helt opp til han selv. 

Vi kommer tilbake med reaksjoner fra gutten selv i løpet av julen. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.