Ukeplan uke 39

Postet av Ullern Fotball den 20. Sep 2020

Ny ganske innholdsrik uke står foran oss, før vi får en pust i bakken i form av høstferie. Vi har kommet oss igjennom høsten så langt på et vis vi må si oss ganske fornøyd med, både sportslig, men også rent helsemessig, med kun en håndfull småting. 

Uken ble avsluttet med OBOS cup på Holmlia og en relativt komfortabel 2-0 seier, så trenger vi ikke vente lengre enn til i morgen før vi tar den korte turen opp til banen som er lokalisert nord for Holmendammen hvor de blå fra Ready tar i mot oss til nabooppgjør. 

Etter dette går det slag i slag, via en hviledag på tirsdag, før det på onsdag er Jardar som tar i mot oss i 3 div, mens uken avsluttes med et enda mer lokalt oppgjør mot våre venner fra Røa.. 


Mandag. 1 div, borte mot Ready. Info i Spond.

Onsdag. 3 div, borte mot Jardar  2, Info i Spond.

Torsdag. Trening på Ullernbanen. 18.45 - 20.15. 

-Oppv og prestasjonsfremmende. 

-Boks

-Angrep v forsvar variant. 

Øve på å spille mot en bakre firer, med et potensielt overtall, som vi ofte havner i. Det er ulike måter å løse det på, alt avhengig av hva motstanderen tillater oss. Så skal vi se på hvilke ulike varianter som er mulig. 


Bakre 4er + keeper:

Josefine

Pilar Martine Maja Ingelin


Angrep 1

Ingeborg LR Anna Julie 

Ingeborg KB Sofia 

Aurora


Angrep 2

Elena Annika Marie B

Maja Frida -Spill 7v7 / 8v8 (kan utgå), alternativt konkurranse.Fredag. 1 div, hjemme mot Røa. Info i Spond. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.