G19: SJU SPILLERE ALLEREDE KLARE FOR 2021

Postet av Ullern Fotball den 23. Nov 2020

Forrige uke var en god uke for Ullern G19. Sju spillere satte penn til papiret og skrev under sin første kontrakt med Ullern fotball, og det er allerede før sesongen er i gang. Keeperne Ingvald Benestad og Simen Brauti har begge signert, og det samme har utespillerne Bendik Foss Evensen, Adrien Vachaud, Markus Dahl Jørgensen, Casper Lindeman og Christian Ågnes.

- Vi er strålende fornøyde med å ha med oss Ingvald, Simen, Markus, Adrien, Bendik, Casper og Christian videre for hele sesongen. Vi er dermed allerede på god vei mot å ha en spillergruppe god nok for et opprykk til interkrets, konstaterer en blid juniortrener, Anders Johansson, til Ullern.no.

- Å ha kontrakter på juniorspillere er nytt for sesongen og noe vi tror kommer til å gagne både klubb, spillere og lag. Vi ønsker først og fremst å vise tillit til juniorspillerne som har kommet lengst i utviklingen sin – med alderen tatt i betraktning. Kontrakten er et signal på at vi mener man nærmer seg en A-lagsplass, og at vi har trua på at spilleren kan ta dette steget om ikke altfor lang tid. For det andre vil at man hele tiden ha noe håndfast å strekke seg etter, i og med at plasser i startelleveren er – og skal være – mer flytende og avhengig av prestasjoner der og da. Nå kan en G16-spiller i Ullern først sikte seg inn på permanent oppflytting til G19, så til å være G19-spiller med kontrakt, og deretter inn på A-laget vårt. Dette tror vi også er gunstig i et spillerutviklingsperspektiv. Sist, men ikke minst, vil vi skape en tillit mellom spillerne. At sju spillere nå sier at de er «in it for the long haul», fører til en trygghet i spillergruppa der de vet at lagkameraten er med hele sesongen og ikke hopper av skipet om vi taper første seriekamp eller hva det måtte være, forklarer Johansson.  

Ikke i mål

Juniortreneren røper videre at flere har fått kontraktstilbud forrige uke – og at flere kommer til å få det – og at prognosene tilsier at flere blir klare for Ullern G19 2021 innen kort tid.

- Jeg tenker at kontraktene også må være betryggende for foreldre og andre tilskuere med sterk tilknytning til laget. Når de ser Ullern G19 spille kamper i 2021 ser de forhåpentligvis 11 spillere som vi vet er Ullern-gutter denne sesongen, og ikke bare spillere som tilfeldigvis ikler seg drakta for et par måneders tid, poengterer Johansson.

I tillegg til de som får kontraktstilbud nå vil det være prøvespillere på besøk i ukene og månedene som kommer. Samtidig kan alle som ikke får kontraktstilbud nå jobbe for å få det i løpet av sesongen.

- Når man er klar, så er man klar. Det kommer på det samme om det er i mars eller november eller juni. Vi trenerne skal gjøre vårt for at alle blir klare og jeg håper jeg får tilbudt mange flere kontrakter i løpet av sesongen, sier Johansson.

Spent A-lagstrener

Hovedtrener for Ullern MSA, Didrik Bjella, er naturligvis fornøyd med signeringene og sier følgende:

- Det er gledelig at disse unge lovende spillerne velger å skrive kontrakter med Ullern. Vi ønsket å tilby spillerne kontrakter som et signal på at den gode jobben de har lagt ned blir lagt merke til og at vi har stor tro på at nettopp disse vil være med å kjempe om en plass i A troppen på kort eller lengere sikt.

Det siste året har flere unggutter blitt flyttet permanent opp i A stallen og mange av de som nå har knyttet seg til klubben for kommende sesong har hospitert jevnlig.

- Det blir veldig spennende å se utviklingen til unggutta våre i løpet av det neste året. Vi følger nøye med på stegene de tar og har stor tro på at de etter hvert kan sette sitt preg på A laget om de fortsetter de dedikerte arbeidet de legger ned, sier Didrik videre.

Følgende spillere er klare for 2021-sesongen:

KLAR: Casper Lindeman

 

KLAR: Markus Dahl Jørgensen

 


KLAR: Simen Brauti

 

KLAR: Ingvald Benestad

 

KLAR: Adrien Vachaud

 

KLAR: Bendik Foss Evensen

 

KLAR: Christian Ågnes

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.