G17: Et fullverdig sportslig tilbud

Postet av Ullern Fotball den 25. Des 2021

I Ullern Fotball har vi de siste årene hatt et klart mål om at G17 skal være et naturlig trinn mellom G16 og G19. Det vil alltid være noen som kan ta steget rett opp til G19, men for mange er det behov for litt mer tid og da trenger spillerne et sportslig opplegg som gir de alle muligheter til å ta det steget i sitt tempo. 

Årets G17 gruppe er allerede godt i gang og det er svært gledelig at også flere 18 åringer er blitt med i opplegget. Dette gir oss et solid antall spillere som ønsker å trene mye og med den kvaliteten vi ønsker i våre treningsgrupper. 

Trenerteamet for 2022 sesongen er for lengst på plass med Dennis Berg Smalsundmo som hovedtrener og Tobias Fjellbakk som assistent. Begge tungt involvert i Ullern Fotball mens de prøve å få studert litt ved siden av. 

Hovedtrener Dennis Berg Smalsundmo er mer enn klar for å ta fatt på en ny sesong

Dennis Berg Smalsundmo. 

 G16 TG.1 hadde forrige sesong både lag i G16 1. divisjon og G19 2. divisjon. Det ble spennende til siste slutt i G16 1. divisjon, hvor det ble en solid 2. plass bak Kolbotn. I G19 2. divisjon ble det tøffere motstand, men neste sesong vil det bli nye muligheter i samme divisjon, hvor det skal legges til rette for opprykk til G19 1. divisjon! Med en gjeng som dette, vil mulighetene være store.

På neste års G17 vil det bære et stort preg av spillere som vil ta et stort steg som lag og egen utvikling. Derfor har allerede 4 spillere fra fjorårets G17 blitt med oss, for å fortsette den gode utviklingen og ta større steg som individ. Derifra er veien åpen for alle som vil opp på årets G19! Samtidig har Ullern sitt A-lag rykket opp til toppfotballen, noe som gir spillerne masse mål å strekke seg etter (om det er ønsket). Parallelt blir det gøy, både på og utenfor fotballbanen.


I uke 8 (om ikke dette viruset setter en stopper for all reising) vender gruppen nesen mot Spania og nærmere bestemt Ullern Fotball sin faste base for G16, G17 og G19 i vinterferien - Salou. En drøy time sør for Barcelona blir det en full uke med profesjonelle rammer der alt fokus og energi kan brukes på å forberede seg optimalt til trening, trene på ekte gress og alle detaljer rundt som en ikke alltid får tid til i en normal hverdag med skole og annet som tar sin tid. 

Om du leser dette og har lyst å teste ut vårt tilbud så er du velkommen til å kontakte oss for en nærmere prat og et eventuelt prøvespill 

Dennis nås på: 

Telefon: 97 61 98 10

E-post: densmal@me.com 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.