Badou Jor takker for seg etter 39 kamper og 24 mål!

Postet av Ullern Fotball den 12. Jan 2022

Etter 3 år med drakt nummer 9 og kapteinsbåndet på armen, velger nå Finn Badou Jor å takke for seg i Ullern. Kombinasjonen med jobb og trening gjør satsingen komplisert, men Badou insisterer på at han ikke har lagt skoene på hylla.

Kapteinen med stor K takker for seg
Finn Badou Jor kom til Ullern foran 2019-sesongen og ble umiddelbart valgt som kaptein av hovedtrener Didrik Bjella. Badou kom fra Ready hvor han leverte 25 mål på 66 kamper. Statistikken i Ullern skulle vise seg å bli enda bedre hvor han nettet 24 mål på 39 kamper.

Karrieren i Ullern drakten har vært preget av mange høydepunkter med blant annet fullsatte tribuner på CC Vest Arena mot Strømsgodset og Vålerenga og aller størst, opprykket til PostNord i 21-sesongen. Men personlig så trekker han også frem cupkampen mot Oppsal i 2019.
- jeg husker vi lå under 3-0 borte mot Oppsal i cupen til pause. Så scoret vi to mål ganske tett etter en time spilt ca. Jeg var innbytter og skulle egentlig ikke spille den kampen, men etter at vi hadde scoret de to målene ble jeg kastet innpå. Og 10 minutter etterpå hadde jeg scoret hat-trick og vi vant kampen 5-3. Det er nok den enkeltkampen jeg husker best. 

Nå som Ullern endelig har klart å rykke opp til 2.divisjon, hvorfor velger du å gi deg nå?
- Det er egentlig en kombinasjon av mange ting. Når jeg kom til Ullern så var det for å hjelpe klubben mot å nå dette målet om opprykk og jeg hadde sett for meg at jeg skulle være her i 3 år. I og med at sesongen 2020 ikke ble noe av så ble det jo da en sesong mindre enn jeg hadde tenkt, men slik ble det dessverre. Så har jeg også en jobbsituasjon som krever mye av meg og som gjør det vanskelig å kombinere med satsingen i Ullern. Det betyr ikke at jeg legger skoene på hylla og jeg er i dialog med andre klubber som spiller på et høyt nivå, men som kanskje passer bedre for meg med tanke på å få hverdagen til å gå opp. 


Hva vil du savne mest når du nå forlater Ullern?

- Man vil jo selvfølgelig savne gutta og garderoben. Man blir jo glad i gjengen og det er jo litt rart når man plutselig ikke skal trene med de samme gutta. Også vil jeg savne barna i Ulltras, det er litt som det var i Ready, der fikk jeg også god kontakt med barna i klubben. 

Her i Ullern syns jeg det har vært et kjempeengasjement blant de yngste og det er jo veldig artig når de kommer bort og enda husker at jeg ble utvist i showkampen mellom A-laget og Ulltras. Det har vært en veldig fin tid i Ullern som jeg vil se tilbake på å huske med glede. 


Vil bli savnet hos oss

Hovedtrener Didrik Bjella er full av superlativer når han blir bedt om å omtale sin tidligere kaptein og hvor viktig han har vært for utviklingen i Ullern siden han kom i 2019.

- Finn var den første signeringen jeg gjorde når jeg ble ansatt i Ullern og var på mange måter starten på prosjektet vi jobber med her. I Finn så fikk vi en kanongod spiss som vi visste ville levere for oss på banen, men som også kommer inn og er en ledertype i gruppen. Så han har vært med på å løfte prestasjonskulturen både på trening og i kamp. Han har også vært en viktig støttespiller for de andre spillerne og vært en kaptein med stor K. 

Vi skulle gjerne hatt han med videre, men samtidig har vi full forståelse for hans valg om å gi seg hos oss. Han blir utvilsomt savnet, men vi skal fortsette å jobbe videre med det vi har gjort de siste årene og som han har vært med på å bygge opp.


Vi i Ullern Fotball takker Finn så mye for innsatsen for klubben og ønsker han all lykke både på og utenfor banen i fremtiden!Her er noen flere bilder fra tiden i Ullern

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.