Walid Idrissi klar for Ullern!

Postet av Ullern Fotball den 18. Jan 2022

Spissen som forrige sesong hamret inn 9 scoringer på 2 måneder for Moss i PostNord ligaen er nå klar for Ullern. En meget spennende signering sier hovedtrener Didrik Bjella. 


Første økt unnagjort
Walid Idrissi gjennomførte sin første treningsøkt med sine nye lagkamerater tirsdagskveld etter å ha signert overgangspapirene dagen før. Og selv om han selv følte seg litt rusten etter en måned med fotballferie, så rakk han å vise hvilke kvaliteter han kan bidra med i kommende sesong. Didrik Bjella var veldig fornøyd med den nye signering.
- Walid er vi kjempefornøyd med å ha fått hit til Ullern. Han er en spiller med masse erfaring fra nivået vi nå skal opp på og han har kvaliteter som jeg tror kommer til å passe veldig godt inn med måten vi ønsker å spille fotball på. I tillegg er han en meget sterk avslutter som scorer mye mål noe han beviste i Kjelsås, Moss og senest på kveldens trening med laget sier Didrik Bjella.

Walid selv var også en fornøyd mann etter sin første økt og var også full av lovord om sine nye lagkamerater
- Jeg er veldig fornøyd med å komme i gang. Nå har jeg hatt ferie siden starten av desember så det var veldig godt å komme i gang igjen. Økten gikk veldig fint selv om jeg følte meg litt tung på slutten. Det er mange sultne spillere her som ønsker å prestere og gjøre det bra. Det er også en klar tanke her på hvordan man ønsker å spille og dette er et prosjekt som jeg har tro på og glad for nå være en del av. 


​​​​​​Ambisjonen for kommende sesong
​​​​​​​​​Den nyankomne spissen har tro på at Ullern kan prestere godt i kommende sesong og trekker frem viktigheten av å avgjøre tette matcher.
- Det er mange tette matcher i 2.divisjon og det blir viktig å klare å avgjøre de til sin fordel. Her blir de siste 10 minuttene av fotballkampene meget viktig.
Jeg er en spiller som jobber hardt for laget og er 1 av 11 soldater utpå der som gjør det vi kan for å vinne. Og jeg ønsker å bidra med så mange mål og assist som mulig i kommende sesong.


Vi ønsker Walid Idrissi hjertelig velkommen til Ullern Fotball! Spilleren kommer for øvrig til å bære trøye nummer 19 kommende sesong!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.