G19 - Årets første treningskamp

Postet av Ullern Fotball den 19. Jan 2022

Med grønt lys fra myndighetene, gjør vi oss klare til årets første seriekamp for G19 gjengen i 2022.
Torsdag kl 20.30 er det planlagt avspark på CC Vest Arena og denne gangen er det Asker Fotball som tar turen til Oslo. 

Hovedtrener Gajardo om oppstart etter nytt året.

Selv med et par spillere i karantene har vi startet 2022 veldig bra, vil jeg si. Vi har gjennomført gode treninger og det virker som både nye og mer etablerte spillere begynner å kommunisere bedre med hverandre ute på feltet. Det gjør at vi kan utføre vår spillestil på en bedre måte og over lengre tid.
Vår siste treningskamp i fjor var mot Interkrets-laget Follo, og vi synes at vi hang godt med i store deler av kampen. Så det er ingen tvil om at nivået vi har i treningsgruppen er veldig bra og vi tror at kampen mot Asker vil være en fin test for oss, legger Gajardo til.


Ola Rye, som er en del av kapteinsteamet, gleder seg til kamp.

Jeg synes de siste ukene har vært bra og vi har fått jobbet bra med det vi har ønsket å fokusere på.
Vi har spilt internkamper hvor vi har jobbet med relasjonene våre innad i laget og forhåpentligvis klarer vi å vise det fram på torsdag mot Asker.
Vi begynner å se mer og mer ut som et lag, og de nye spillerne har sklidd fint inn i gruppa både sosialt og sportslig. Asker er et bra lag og gir oss forhåpentligvis et bilde på hvor lista ligger for å kunne slå de beste lagene neste sesong, så det er en utfordring vi gleder oss til 

Håper vi ser mange på tribunen kl 20.30 på CC Vest Arena!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.