Sindre Grytnes klar for Ullern!

Postet av Ullern Fotball den 11. Feb 2022

Sindre Grytnes har valgt overgang fra Ready til Ullern og er klar for å kjempe om en av stopperplassene i årets sesong. 


Tønsberg gutten Sindre Grytnes er 26-år gammel og kommer til Ullern etter 3 år i Ready. Etter å ha vært fast i Ready sin førsteellever så er han nå klar for å kjempe om plassen i årets Ullern lag. Og første inntrykket av sin nye klubb er veldig godt.
- Nå har jeg akkurat signert, men førsteinntrykket mitt er veldig godt. Klubben er veldig ambisiøs og har alt rundt klubben på stell. Gode rammer og sportslig sett er det en veldig god spillergruppe og apparat rundt. I tillegg er det veldig fine mennesker her som gjør at det er veldig lett å finne seg til rette. Så jeg ser veldig frem til sesongen, sier Grytnes.

Imponert over nivået
Sindre har latt seg imponere av nivået i spillergruppen og trekker frem spesielt en spiller han lar seg fascinere av.
- Spillergruppen er som sagt på et veldig høyt nivå og jeg merker det på trening at det er en samkjørt spillergruppe som følger prinsippene for hvordan vi ønsker å spille. Også vil jeg trekke frem Lars Følstad som en spiller jeg virkelig har blitt imponert over. Måten han behandler ballen på, godt driv og avgjørelsene han tar på banen. Han er en skikkelig god spiller. 


Solid spiller
Trener Didrik Bjella er fornøyd med å ha Sindre på plass og mener konkurransen i laget er sterkere enn noen gang.
- Sindre kommer inn og forsterker stallen vår og gir ytterligere konkurranse om plassene. Vi har hatt et mål foran denne sesongen om at det skal være knallhard konkurranse om plassene, og Sindre er en veldig flott tilvekst for oss. Han er en solid og lojal spiller som du kan stole på og som har god erfaring med spill på seniornivå. I tillegg er han jo også en utrolig flott fyr som også er en egenskap vi setter høyt her i Ullern. 

Hele klubben ønsker Sindre hjertelig velkommen til oss og vi ønsker han og resten av laget lykke til med sesongen! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.