Stor gjeng klare for treningsleir i Spania i vinterferien

Postet av Ullern Fotball den 17. Feb 2022

Lørdag setter nesten 100 spillere og trenere seg på flyet med retning sol og naturgress i Spanien, nærmere bestemt Salou. Der skal G19, G17, G16 og J16 tilbringe vinterferien med mye trening, sosialt samvær og minner for livet sammen på tur. For første gang reiser vi denne gangen også med et jentekull, det synes vi er ekstra stas. 

Siden fjoråret ble ødelagt av den kjente pandemien så er det nå to år siden sist Ullern Fotball sine eldste aldersbestemte grupper var på treningsleir og for andre gang på rad er det Salou som er målet for turen. 

Spillerutvikler Johan Egil Rudi har ansvar for treningsleiren i uke 8 og kan fortelle om et topp opplegg

Vi har funnet vår base for treningsleiren i Salou og har en klar tanke om at dette skal bli vårt faste sted de kommende årene. Fordelene er mange og ved å reise til et sted kan vi finpusse på opplegget fra år til år. Topp naturgressbaner, alt i gåavstand, enkel reise fra Oslo til Barcelona (vertfall i normale år), alle bor samlet på stort område med alle fasiliteter tilgjengelig (treningsrom, spa og en bråte av fritidsaktiviteter), matservering med god og sunn mat og ikke minst et oversiktlig område der ungdommen i stor grad kan styre sin egen hverdag. Som en spiss på oppholdet er det alltid mulighet for å se toppkamper i La Liga, i år er det Sevilla på besøk hos RCD Espanyol som står på menyen. Vi gleder oss til å leve som profesjonelle spillere under perfekte forhold i en hel uke. 

Bostedet er bare minutter rusling fra treningsanlegget og er en perfekt base for oppholdet. 

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.