Ullern-Asker i kveld klokken 18:00 på CC Vest Arena

Postet av Ullern Fotball den 18. Mai 2022

I kveld sparkes første runde i cupen i gang for Ullern på CC Vest Arena. Og som i forrige sesong så er det Asker som står på motsatt banehalvdel. Sist gang disse lagene møttes i cupen endte det med 3-1 seier til Ullern. Ullern gikk altså videre og møtte Vålerenga i neste runde, et oppgjør som huskes best for Lars Følstad sin nydelige utligning helt på tampen. 

 
Viktigheten av cupen 
For Ullern har de siste sesongene i cupen vært en herlig mulighet til å ta imot Eliteserie motstand og vise at man kan hamle opp med de beste i våres land. I 2018 var Ullern bare minutter fra og slå Stabæk og i 2019 holdt man Strømsgodset til 0-1 selv med en mann mindre på banen.
Og forrige sesong var det Vålerenga som besøkte CC Vest Arena og også de skulle få det tøft mot Ullern og trengte 120 minutter på å slå ut laget som da lå i 3.divisjon.
- cupen er viktig for oss på flere områder. Klarer man avansement til andre runde så ligger det en mulighet for at vi igjen kan få besøk av en Eliteserieklubb. Det er alltid stor interesse rundt slike kamper og det er en skikkelig gulrot for både spillere og publikum. I tillegg så er det selvfølgelig også en økonomisk del bak det. Inntektene fra slike kamper betyr utrolig mye for oss som er en liten klubb med begrensede midler. Men nå ser vi først og fremst i mot kampen i kveld hvor vi håper mange tar turen og heier våre gutter frem, avslutter Christian Strømme. 


Jens Bonde Aslaksrud er klar for kamp i kveld og håper å se en rød vegg med Ulltras heie Ullern frem til seier mot Asker!

Kampstart 18:00
på CC Vest Arena!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.