Terje Kirsebom tar farvel!

Postet av Ullern Fotball den 2. Jun 2022

Etter over 3 år i Ullern med opprykk og spillernes spiller 2021 på cven velger Terje Kirsebom å returnere til Kjelsås.
- Litt vemodig og trist, men jeg forlater Ullern med gode minner og et godt forhold til alle i klubben, sier Terje. 
18 år mellom første og siste
En lang fotballkarriere er absolutt ikke over enda bedyrer Terje og sisteskansen er fast innstilt på å spille på så høyt nivå som mulig, så lenge som mulig. Siste match for Ullern ble hjemme mot Odd 2 da han skadet seg stygt i duell med Abel Stensrud, og Terje måtte forlate banen med et kutt i hodet som krevde hele 19 sting for å få det lappet sammen igjen. Og det er faktisk hele 18 år mellom første og siste kamp for Ullern sitt A-lag. Debuten kom i 2004, som for øvrig er året når tidligere a-lags kollega Bendik Foss Evensen ble født.
- Jeg har mange gode minner fra tiden min i Ullern. Å få være med på opprykket til 2.divisjon var en utrolig morsom opplevelse. Det betydde også veldig mye for meg å bli kåret til spillernes spiller etter en sesong hvor vi hadde veldig mange gode kandidater.

Viktig brikke for oss
Ullern trener Didrik Bjella valgte å hente Terje tilbake til Ullern i desember 2018, men en røket biceps gjorde at Terje ikke fikk sin "debut" før i juli borte mot Follo. Og Bjella er klar på at Terje har vært en veldig viktig brikke for Ullern i tiden han har vært der.
- Terje kom inn med massevis av erfaring og kvalitet. Han krever mye av seg selv og omgivelsene og er med på å skape en god treningskultur. Og i forrige sesong var han bunnsolid sammen med forsvaret og vi var da laget som slapp inn minst mål i 3.divisjon. Vi må takke Terje for alt han har bidratt med og jeg ønsker han masse lykke til videre i karrieren som jeg tror enda har noen gode år igjen, smiler Bjella. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.