Yannis Moula klar til Kvik Halden

Postet av Ullern Fotball den 10. Jun 2022

Den offensive midtbanespilleren Yannis Maxitas Moula melder overgang fra konkursrammede Øygarden til Ullern Fotball. Overgangen er midlertidig frem til sommerferien, men Moula er klar på at den kan forlenges hvis han får flyttet studiene sine fra Bergen. 


Øygarden Fotball gikk som kjent konkurs og havner dermed nederst i PostNord avdeling 2. Laget som tidligere het Nest-Sotra og var i Obos ligaen måtte i forrige uke melde konkurs og dermed ble alle resultater slettet og de havner nederst i divisjonen.
Dermed er det mange spillere som er ute etter nye arbeidsgivere og tidligere Kåffa spiller Yannis Moula var en av dem. Nå har han signert på en avtale med Ullern frem til sommerferien med mulighet for forlengelse.

Ullern trener Didrik Bjella bedyrer viktigheten av å få inn Moula i en periode hvor laget har slitt med mange skader.
- Vi var utrolig fornøyde med oppkjøringen vi hadde i vinter hvor hele troppen kom seg gjennom skadefri, men etter sesongen startet har vi dessverre opplevd et skadefrafall jeg aldri har sett maken til. Vi har derfor vært nødt til å hente inn forsterkninger og vi er derfor glade for at vi har fått inn Moula. Han har trent med oss hele uken og er klar til kamp mot Kvik Halden. 


Kan bli langsiktig
Ullern trener Didrik Bjella er klar på at selv om avtalen kun gjelder frem til sommerferien, så er muligheten tilstede for at dette blir en permanent overgang.
- Vi kjenner selvfølgelig godt til kvalitetene til Yannis fra før og er veldig glad for at han er her hos oss nå. Det foreligger noen utfordringer med å få flyttet studiet hans til Oslo med tanke på om han spiller her i høst, men akkurat nå er fokuset vårt kun på kampen i morgen mot Kvik Halden, avslutter Bjella. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.