G14: G2008 modellene tar sommerferie etter en bra vårsesong

Postet av Ullern Fotball den 25. Jun 2022

G2008 modellene tar en velfortjent sommerferie etter å ha spilt en meget god vårsesong. Trenerteamet er veldig fornøyd med å ha mange spillere som koser seg med fotball flere ganger i uken og spillere som kommer veldig godt overens med hverandre. 

G14 1. divisjon - Lag 1

I G14 1. divisjon har gutta utført spillestilen bedre og bedre utover sesongen. Vi har klart å vippe jevne kamper i vår favør og utover sesongen har vi dominert kamper i større grad med måten vi spiller på.
Vi tar sommerferien på en foreløpig fjerdeplass på tabellen, med en kamp mindre spilt, så muligheten til å være blant de beste Oslo lagene er fullt mulig. 

Neste steg for dette laget er å spille mer stabilt på vår beste, slik at våre prestasjoner i kamp er på et bra nivå gjennom hele høstsesongen. Med en god oppkjøring, med blant annet gode treninger og Norway Cup, tror vi at spillestilen kommer til å sitte enda bedre og at en prestasjon på høyt nivå over lengre tid kan være mulig.

Kort kommentar fra hovedtrener Nicolas Gajardo: 

Vi har en gjeng med mange ivrige og veldig gode spillere som har blitt bedre kjent med måten vi vil spille fotball på. Vi har spilt bedre og bedre utover sesongen, med enkeltspillere som har tatt store steg og virkelig vist seg frem i jevne kamper. Er veldig sikker på at høstsesongen vil være et høydepunkt med mye god fotball og mange spillere som tar nye steg.

G14 3. divisjon - Lag 2

En litt svak start på sesongen gjør at vi tar sommerferie midt på tabellen, og det gjenspeiler ikke hvor bra dette laget har spilt gjennom sesongen. Mye bra fotball fra denne gjengen som består av spillere fra begge treningsgrupper, og som utover sesongen har fått bedre kommunikasjon inne på banen. 

Så og si alle spillere på dette laget vil delta på Norway Cup, så det vil være veldig gøy å følge utviklingen som laget kan ha i løpet av høstsesongen. 

Kort kommentar fra trener Tobias Fjellbakk:

I vårsesongen har guttene gjennomført flere gode kamper. Vårt fokus har vært å vinne ballen så tidlig som mulig og angripe med kontroll. Vi hadde en tøff start på sesongen der vi slet med å følge våre lagsintensjoner, men etter den tunge starten spiller vi flere gode kamper å får betalt i form av 3 poeng. Det blir spennende å se om vi kan fortsette den fine utviklingen etter sommerferien.

G14 5. divisjon - Lag 3

Vi er veldig glad for å ha stor bredde i vårt kull, og det er alltid plass dersom flere har lyst å bli med! 
Denne gjengen hadde ikke stor erfaring med 11er fotball før sesongen startet, så laget har brukt en del kamper på å komme "skikkelig i gang". Nå har de en halv sesong i kroppen, så ingen tvil om at de vil heve seg i høsten og fortsette å ha det gøy på både treninger og kamper.

Trener Tobias Fjellbakk sier følgende om gutta:

Vårsesongen har hatt en bratt læringskurve for guttene. Det å spille 11er-fotball er noe guttene har brukt tid til å vende seg til. På tross av noen tøffe resultater har vi spilt noen gode kamper. Spesielt på hjemmebane har vi mange gode kamper der guttene spiller flott offensiv fotball. Fokuset vårt etter sommeren blir på å bli mer "gjerrig" defensivt.

Vi ønsker alle Ullern-venner en god sommerferie og gleder oss til å sparke høstsesongen i gang om et par uker!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.