Ullern Fotball klare for verdens største fotballturnering

Postet av Ullern Fotball den 30. Jul 2022

Enten du er med som spiller eller ikke, alle bør oppleve Ekebergsletta i løpet av en Norway Cup uke en eller gang i løpet av livet. Ingen andre cuper i hele verden kan vise til et så fantastisk stort mangfold, fellesskap og idrettsglede som når Ekebergsletta endelig kan brukes til cup igjen etter to år uten cup. 

Ullern Fotball stiller med flere lag denne uken og vi kan glede oss over å kunne se alle i aksjon på sletta, men også mange av kampene kan en få med seg via strømming. Vi har med lag i klassene Gutter 13, 14 og 16 år, samt jenter i klassen 16 år. 

J16 trener Daniel Garcia sier følgende om forventningene til årets cup 

J06 deltar for 3. gang i sin eksistens på Norway Cup, hvor vi stiller under navnet Ullern/Ready, som også er tilfellet i seriespillet. Vi har med ett lag og ca 20 spillere. Turneringen starter for vår del på søndag kl 16.50 når Vang FL står på motsatt halvdel på Lambertseter Stadion. Deretter møter man i tur og orden Haramsøy/Nordøy FK på mandag og en gammel kjenning i Frogner IL, som man forøvrig møtte i finalen i Sør Cup, på tirsdag. De to sistnevnte kampene finner sted på Vallefeltet. Man håper selvsagt å gå hele veien til finalen, men vi har ikke satt oss noe mål utover å ha en strålende uke med forhåpentligvis gode opplevelser både på og utenfor banen med alt Norway Cup har å by på.

G16 hovedtrener Johan Egil Rudi sender gutta på cup på egenhånd

Vi deltok også som G13 året før pandemien, og da gikk det ikke helt som vi hadde forventet. Denne gangen har vi forberedt oss litt på gress og gutta gleder seg til en sosial og spennende uke uten sine vanlige trenere. Vi gir spillerne ansvaret selv denne gangen og har flotte foreldre som har tatt på seg rollene som oppmenn. 

G14 Nicolas Gajardo: Vi skal kose oss! 

08ere drar for første gang til Norway Cup, og vi stiller med to lag denne gangen. Over 30 spillere skal få kjenne hvordan det er å spille på den største fotballcupen som arrangeres i Norge, så det blir en opplevelse for alle involverte. Vi ønsker å komme så langt som mulig i cupen, samtidig som vi spiller bra Ullernfotball og kommer oss tilbake til det nivå vi var på før vi tok ferie. Når det er sagt så skal vi bruke Norway Cup til å få bedre relasjoner i laget, få nye venner og kose oss masse utenfor banen!

Les egen sak om G13

Gruppespillkampene for Ullerns lag i gutteklassene

Jentenes gruppespill Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.