Brage Tobiassen (f.06) tas opp i A-stallen

Postet av Ullern Fotball den 11. Okt 2022


Gror godt i junioravdelingen
Brage Tobiassen har vært fast inventar på Ullern 2 denne sesongen og har gjort sakene sine veldig bra. Så bra at Didrik Bjella nå tar han opp som et fast medlem av A-stallen, dermed blir Brage Tobiassen den andre spilleren som er født i 2006 som tas opp i A-stallen i tillegg til Jacob Francke som ble tatt opp i 2021. Og Bjella mener det gror veldig godt i Ullern sine yngre rekker.
- Ja, Brage føyer seg inn i rekken av flere lovende spillere vi har tatt opp de siste årene. Han har hospitert en del på trening med oss i sommer og gjort tingene sine bra på Ullern 2. Han har også rukket å få debuten sin i 2.divisjon i sommer og vi mener det er et riktig tidspunkt for han nå å ta steget opp i A-stallen. Der vil han få trent jevnlig på et høyt nivå å tilpasse seg mer til det. 

Ser du for deg at han kan bli en del av førstelaget allerede kommende sesong?
- Det tenker vi ikke noe på nå i det hele tatt. Han har vist at han har masse kvaliteter i spillet sitt, spesielt offensivt, men samtidig har han masse å lære. Og det og prestere jevnt på dette nivået er mye av årsaken til at han tas opp nå slik at han får tid til å venne seg til det. 
Også er det ingen grunn til å legge noe som helst press på han. Han må få utvikle seg i sitt tempo og det varierer veldig fra spiller til spiller. Han har jo som sagt allerede fått debuten sin og også vært en del av kamptropp i 2.divisjon ved flere anledninger, så han jo så klart muligheter, men det viktigste nå er at han får en bedre trenings hverdag så får vi se når den tid kommer, sier Bjella. 

Gått fort denne sesongen
Hovedpersonen selv var både glad og stolt når han fikk beskjed om at han blir et permanent medlem av A-stallen.
- Det var veldig gøy å få den beskjeden. Jeg har jo hatt dette som et mål hele tiden at jeg skal bli en del av A-laget til Ullern, så det var selvfølgelig utrolig deilig når det nå er en realitet, sier Tobiassen.

Og Tobiassen syns selv det har gått fort denne sesongen fra å starte sesongen på benk på junior til nå ta steget opp i A-stallen.
- Ja, jeg hadde kanskje ikke trodd jeg skulle sitte her når sesongen startet. Da var jeg på benken på G19, men så fikk vi noen skader og da fikk jeg muligheten. Også føler jeg at det gikk veldig bra og at jeg tok noen steg som spiller, så det har gått veldig fort denne sesongen, sier Tobiassen. 

Du hadde en målsetning om å bli en del av A-laget som du nå har oppnådd, hva er da neste mål?
- Først og fremst er det å fortsette å utvikle meg på trening gjennom vinteren. Så håper jeg jo at vi klarer å rykke opp med Ullern 2 slik at vi får spilt 3.divisjon neste sesong med det laget. Også hadde det vært gøy om jeg får spilletid i 2.divisjon også. Uansett så vil jeg få en veldig bra trenings hverdag og en god kamparena, så jeg tror det er bra for min utvikling, avslutter Tobiassen.

Vi gratulerer Brage Tobiassen så mye og ønsker han lykke til med sesongavslutningen! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.