MSB: Dro i land seieren med 10 mann!

Postet av Ullern Fotball den 12. Okt 2022

Et Ullern 2 lag som jakter seriemesterskapet i 4.divisjon tok imot Christiania Ballklubb på CC Vest Arena, laget som de tapte hele 4-0 mot tidligere i sommer.
Og det skulle bli litt av et oppgjør og spenning til siste spark på ballen.

Ullern best i første omgang
Det var et offensivt Ullern lag som tok tak i kampen umiddelbart. Thomas Støfring har to gode muligheter tidlig i kampen uten tellende resultat før Ullern 2 tar ledelsen etter 17.minutter, signert Adnan Dudic.
Han får ballen fra Sereba og på utsøkt vis plasserer han ballen kontrollert oppe ved krysset fra ca 18 meter.

Og Ullern 2 burde nok ha ledet med mer enn ett mål når lagene gikk til pause. Akenaton Empa blant annet svir en stor mulighet når han blir spilt flott gjennom av en god Dudic.

Dudic så rødt
Etter pause ligner kampbildet i stor grad det man så i første omgang. Ullern 2 virker farligst uten at de helt store sjansene kommer. Men etter en time spilt så Adnan Dudic bokstavelig talt rødt. En altfor voldsom takling med strakt bein og knotter i knehøyde resulterte naturlig nok i direkte rødt, og nå skifter kampen fullstendig karakter.
Ullern legger seg klink dypt den siste halvtimen og bytter innpå Marius Stensland for å få inn en ekstra stopper, og 15-åringen gjorde virkelig en god figur i innhoppet sitt. Han kaster seg rett inn i krigen og står veldig godt i duellene.
80 minutter er spilt når CBK tror de har utlignet når de er først på en retur. Men linjedommeren vinker for offside, noe som i ettertid viser seg å være en feil avgjørelse. Uansett, Ullern 2 kan puste lettet ut og klarer å dra i land en sterk seier med en mann mindre.

Kampfakta
Ullern 2 - Christiania BK: 1-0
Mål: Dudic 17.min (Sereba)
Gule kort : Sereba, Foss Andersen (Ullern), Korsvold (CBK)
Rødt kort: Dudic 61.min
Tilskuere: 45

Poengbørsen
3.poeng: Håkon Øverby
For en innsats av odelsgutten fra Ridabu. Han løper og kriger, roper og skriker i samtlige 90 minutter og maner virkelig laget sitt til kamp. Spilleren som har spilt mye i 2.divisjon denne sesongen viser en enorm vinnervilje uansett om det er andre eller fjerde divisjon. Strålende!

2.poeng: Sindre Grytnes
I likhet med Øverby så legger A-lagsspilleren ned en voldsom innsats. Stanger unna alt i lufta og takler alt langs bakken. Bunnsolid nok en gang av Grytnes.

1.poeng: Jacob Francke
Danner en solid stoppertrio sammen med Grytnes og Rye. Spiller sin beste kamp siden skaden og ser ut til å være på toppnivå igjen. Deilig å ha 06-gutten tilbake igjen!