G08 på "Camp Kolbu"

Postet av Ullern Fotball den 18. Okt 2022

22 spillere fra 08-kullet tok turen til Kolbu, ei bygd og tettsted i Østre Toten kommune i Innlandet.
På fredag tok gutta og trenere bussen fra Ullernbanen, og kjørte i ca. 1t 40 min før vi kom til "KK-plassen". Vi sov sammen i et stort klubbhus med tilgang til kjøkken, toalett og garderobe, alt på ett sted. Klubbhuset lå rett ved siden av to naturgressbaner som vi hadde tilgang til under oppholdet. 

Med god planlegging fra Johan Egil Rudi, som sto for mesteparten av organiseringen, så var det bare å komme seg til Kolbu og kose seg med fotball! 

Kvalitetstreninger på en flott naturgressbane

Vi fikk trene på en fantastisk bane både fredag og lørdag, og vi fikk også tid til å gå gjennom video av seriekampene vi hadde spilt onsdag og torsdag. Å dra på en slik "camp" er en unik mulighet til å ha spillere og trenere tilgjengelig 24/7 og utvikle oss videre som gruppe.
På feltet fikk vi mulighet til å trene 11v11 på lørdag og det var ekstra morsomt, for både store og små, å trene på naturgress, noe man veldig sjelden har mulighet til her i Norge. 

Sterkere bånd mellom spillere

Under helgen var gjengen sammen hele tiden, i tillegg hadde vi en mobilfri helg noe som førte til at gutta brukte enda mer tid med de som var rundt dem. Diverse kortspill og Ludo var veldig populære når vi ikke spilte fotball, og konkurranseinstinktet var tilstede i like stor grad som på fotballbanen.

På søndag var det tid for internkamp, der delte vi oss i to lag og spilte for heder og ære. Etter mange sklitaklinger på en våt naturgressbane og mange fine mål, var det hvitt lag som tok seieren. 

Kommentar fra Nicolas Gajardo: Vi er veldig fornøyd med turen på alle måter. Sett med sportslig øyne fikk vi mulighet til å trene i fred og ro på en fantastisk bane og brukt tid til å jobbe i storskala. 
Gutta fikk masse fritid der de fikk gjøre som de ville, og det var topp stemning hele turen. Så allerede nå ser vi etter muligheten til å dra på en slik tur neste år.

Vi takker Kolbu KK for muligheten til å komme på besøk!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.