Johan Egil Rudi - ny hovedtrener for våre juniorgutter

Postet av Ullern Fotball den 25. Okt 2022

Foto: Merethe Forsby

 Etter to år ute av juniormanesjen er Johan Egil Rudi nå tilbake rundt våre juniorer, denne gangen i rollen som hovedtrener for gruppen. Rudi har vært en del av G19 trenergruppen i mange av de siste 10 årene, men aldri som hovedtrener og vi håper han skal bygge videre på den gode jobben som er gjort med gruppen i 2022 av trenerduoen Alexander Bendiksen og Nicolas Gajardo. 

Vi har tatt en liten prat med Rudi om hans nye rolle og hvordan han ser på den. 

Gratulerer med ny rolle!

Takk for det. Det er en ære å få lov å ta over vår juniorgruppe med så mange spennende kull både allerede inne i loopen, og ikke minst med så mange sterke kull på rekke og rad nedover i ungdomsfotballen. Det blir unektelig en spennende oppgave der en skal kombinere å få spillere klare for seniorfotball samtidig som det å få laget tilbake i Interkrets helt klart er noe som jeg merker er en utfordring jeg gleder meg til.

Bra folk som bidrar til EN bra gjeng  

For meg er det helt klart viktigst at vi skaper en sammensveiset gruppe der vi fyller den til randen med bra folk som ønsker å bidra til at vi blir EN bra gjeng. All den tid jeg har vært involvert i denne aldersgruppen i mange år tidligere så har jeg sett hvor utfordrende det er å skape en sterk VI følelse når det er fire ulike kull som skal spleises sammen, bli gode lagkamerater og helst gode venner både på og utenfor banen. 

Rekruttlaget i Norsk Tipping-ligaen en unik arena for våre unge spillere 

Det som blir ekstra spennende i 2023 sesongen er at vi for første gang på mange mange år har en arena som få klubber vi kan sammenligne oss med kan skilte med. Vi skal utvikle spillere gode nok til å bidra betydelig på et solid nivå opp, bidra nok til at laget forblir i en knalltøff divisjon der vårt eget A lag spilte i så sent som for et par år siden. Dette er såklart en enorm motivasjon for meg og for gruppen, og noe som vi har sett fruktene av i årets sesong der flere juniorer har tatt store steg gjennom å stadig bli utfordret i seniorfotballen både gjennom hospitering med A gruppen og spill i 4.div med B laget. 

Fortsette den gode trenden av egne gutter inn i A-stallen

En juniortrener sin suksess bør aldri vurderes ut fra kun resultatet til laget. For om det er mange som tar steget opp på B laget og senere inn i A stallen så vil naturlig nok resultatet til laget variere mer og mer, i år tok stadig flere spillere steget opp i rekkene og da ble naturlig nok høstsesongen preget av det. Det er på sin klare plass å skryte av både trenerne og klubben for å stå støtt i prioriteringen av hva som er beste arena for spilleren og ikke prøve å ri to hester. Så får vi som klubb ha som mål i fremtiden at vi har så mange sterke kull på rad at vi kan oppnå både å få enkeltspillere opp på det nivået de trenger OG oppnå de resultatene vi ønsker med våre, i flertall, juniorlag. 

Sportslig leder Magne Aarvik

Etter å ha utviklet flere meget gode årskull gjennom ungdomstiden blir det spennende nå å ha Rudi som jr-trener der flere gode årskull skal foredles og forhåpentligvis produsere enda flere A-lagsspillere fra egne rekker i årene fremover. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.