Tobias Fjellbakk blir hovedtrener for G19 rekrutt

Postet av Ullern Fotball den 1. Nov 2022

Etter at han begynte i Ullern for litt over et år siden er Tobias Fjellbakk klar å ta over hovedansvaret for G19 Rekrutt sesongen 2023. Tobias hadde ulike treneroppgaver i denne sesongen, blant annet assistenttrener for G17 (G19 rekrutt fra 2023 sesongen). 

Vi har tatt en prat med Tobias om hans nye rolle for G19 Rekrutt og hans tanker om det. 

Tobias, gratulerer med ny rolle! 

Takk! Gleder meg veldig til en ny sesong som hovedtrener for en spennende juniorgruppe. Dette blir min første gruppe der jeg har hovedansvaret. Derfor ser jeg frem til å innføre mine enge idéer, men også videreføre det arbeidet Dennis har gjort i innværende sesong. 

Videreføre det gode arbeidet  

Som nevnt over ønsker jeg å videreføre arbeidet som Dennis har gjort. Det vil si høy standard på gjennomføring av økter, møter og kamp. Både jeg og Dennis så sist sesong at hvis vi trenere sammen med spillerne har høy standard kan det skape gode resultater i kamp som lag og stor utvikling hos enkelte spillere. To gode eksempler på dette er Olav og Caspar som fra og med neste sesong blir flyttet til G19 på permanent basis. Jeg gleder meg VELDIG til å ta fatt på en ny sesong med guttene! 

Sportslig leder Mange Aarvik

G17 (G19 rekrutt fra 2023 sesongen) har hatt en strålende sesong på alle parametere. Utviklingen til spillere følger ulike kurver og for oss som klubb er det svært viktig med to gode juniorgrupper. Det gir et stort antall spillere gode utviklingsmuligheter, som igjen øker sjansen for å utvikle unge spillere til vårt eget A lag. Således er vi meget glade for at Tobias Fjellbakk som har vært en vital del av trenerteamet for denne gruppa vil videreføre det arbeidet også i 2023. Det sikrer kontinuitet, og kontinuitet er en bærebjelke for utvikling. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.