Keeper-camp med Ullern Fotball!

Postet av Ullern Fotball den 21. Des 2022

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Den 18. mars 2023 inviterer Ullern Fotball til keeper-camp for alle interesserte i og rundt Oslo! Ullern Fotball har over flere år jobbet godt med den mest særegne posisjonen på fotballbanen, og flere av våre keepere har gått videre til spill OBOS-liga eller Eliteserie. Nå ønsker vi å tilby en super dag med våre profesjonelle trenere. De vil legge til rette for en gøyal og lærerik dag. Alle i alderen 7-13 år er velkomne, uavhengig av ferdigheter og kjønn.  

Hovedansvarlig trener er Dennis Berg Smalsundmo og er ansatt fulltid i klubben. Smalsundmo er nå keepertrener for våre seniorspillere på både dame- og herresiden, samt G19. Dennis har også keepertreningene på akademiet i alderen 7 til 11 år. I tillegg til Dennis vil det være kvinnelige og mannlige keepertrenere fra Ullern og Røa. Smalsundmo har følgende å si om keeper-campen:

Keepertrener Dennis på trening med keepere på Menn Senior A.

Det er utrolig gøy at vi kan tilby denne pakken til keeperspillere i et større omfang enn internt i egen klubb. Vi ønsker å fordele artighetene og kunnskapen med flere ivrige keeperspillere, som ELSKER å ta på keeperhanskene. Dagen kommer til å bli storartet. 

Dagen vil se ut som følger:
  • 15 minutter til oppmøte og utdeling av keeperhansker
  • 75 minutter keepertrening
  • 30 minutter videomøte
  • 30 minutter lunsj
  • 90 minutter keepertrening

For keepere i andre klubber vil det være påmelding gjennom e-post til kontaktperson Dennis. Legg til i eposten hvor mye erfaring barnet har på keeperrollen, slik at vi kan sikre at keeper-campen ikke blir noe annet enn gøy!

Pris for deltagelse er 800kr, og overføres med navn på deltager til konto 1594 22 78478 innen oppmøte.
 
For påmelding og eventuelle spørsmål kan kontaktperson Dennis Berg Smalsundmo kontaktes på densmal@me.com eller 97619810.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.