Holthe er hvit og rød!

Postet av Ullern Fotball den 17. Feb 2023

Jonas Holthe kommer fra en meget solid sesong i 2.divisjon med Træff og nå er han klar for Ullern. 
En god signering som vil styrke oss umiddelbart skal vi tro hovedtrener Stian Børven. 

Vår nye midtbanespiller
Jonas Holthe er 20 år og kommer opprinnelig fra Drammen hvor han har spilt i Strømsgodset og Mjøndalen. Holthe debuterte i 3.divisjon for Mjøndalen 2 allerede i 2019 og var et fast innslag for laget i 2021 sesongen. 
I 2022 ble han hentet til Træff som hadde rykket opp til 2.divisjon. Der spilte han 24 av 26 kamper og var en viktig brikke i en meget sterk førstesesong for Træff i 2.divisjon. 

Holthe er en venstrebent midtbanespiller som kan bekle flere roller og hovedtrener Stian Børven er fornøyd med å ha fått på plass Holthe. 
Jonas er en spiller vi tidlig ønsket å få på plass til årets sesong. Han har trent med oss i flere uker og vi har jobbet med å få på plass en avtale med han og hans tidligere klubber. Her har vi fått en spiller som har mange gode ferdigheter som kommer til å passe perfekt inn hos oss. Han har et veldig godt blikk og finner ofte gode offensive løsninger i pasningsspillet. I tillegg dekker han mye rom defensivt og med litt arbeid så kan denne ferdigheten fort bli en av hans sterkeste sider. Jeg tror mange vil få øynene opp for han på CC Vest Arena kommende sesong, avslutter Børven. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.