Tap i generalprøven mot Kjelsås

Postet av Ullern Fotball den 2. Apr 2023

Ullern møtte Kjelsås for andre gang på en drøy uke. Forrige kamp var det Ullern som trakk det lengste strået, mens oppgjøret på CC Vest Arena endte med 0-1 tap i en kamp uten den store underholdningen. Et Kjelsås lag i kjent stil klarer å få Ullern ut av rytmen og dermed blir dette egentlig en kamp med bare duellspill og lite severdig for den nøytrale tilskuer. 

Arkivfoto: Ismar Dizdar & Jesper Nesbakk Wold. FOTO: Merethe Fosby

Sjansefattig oppgjør 
Det var langt mellom høydepunktene i denne formiddagskampen mot Kjelsås. Første omgang er jevnspilt, men var føler kanskje at Kjelsås er det farligste laget. På Grefsen stadion forrige uke var Kjelsås farlige på dødballer, men Ullern var flinkere i dette oppgjøret å vinne duellene inne i feltet. Keeper Jesper Nesbakk Wold gjorde også sitt for å hindre målsjanser med godt feltarbeid. 

Andre omgangen er i bunn og grunn ganske lik den første. Ullern sliter med å skape de store sjansene mot Kjelsås, men har et par gode muligheter som kunne resultert i scoring. 
Men det er Kjelsås som skal trekke det lengste strået i denne kampen og det er tidligere Ullern spiller Jens Aslaksrud som har slitt voldsomt i oppkjøringen med å sette ballen i mål. Men på CC Vest Arena vet man at han trives og får til slutt hull på byllen når han blir spilt alene mot keeper Jesper Wold og da gjør han ingen feil og plasserer ballen utagbart nede i høyre hjørnet. 

Flere mål blir det ikke og begge lag er nok glad for at man endelig er ferdig med treningskamper og kampen om poeng endelig starter opp 2.påskedag.

Ullern åpner hjemme mot Kvik Halden på CC Vest Arena mandag 10.04.23. klokken 15:00. 

Poengbørsen: 
3.poeng: Jesper Nesbakk Wold
Gjør en solid kamp uten at han blir satt på altfor store prøver. Har en strålende benparade ikke lenge etter scoringen til Aslaksrud og er i tillegg trygg og god i feltet. 

2.poeng: Lars Følstad
Legger som vanlig ned utallige løpemeter og i det som blir en typisk krig og slit kamp, så tar han for seg og vinner mange dueller. 

1.poeng: Magnus Fosen
Det var vel ingen av Ullern spillerne som gikk av banen og var veldig fornøyd med egen prestasjon. Men Fosen er en av dem som kan sette OK i margen etter denne kampen. Vinner mye i luften og er god med ballen. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.