Raknet den siste halvtimen

Postet av Ullern Fotball den 16. Mai 2023

Forrige sesong var Frigg divisjonskollega med Ullern i 2.divisjon, men denne sesongen er de divisjonskollega med Ullern 2 i Norsk-Tipping ligaen.
Frigg var store favoritter før kampen, men rekruttene skapte lenge vanskeligheter for hjemmelaget før det raknet fullstendig den siste halvtimen.

Jonathan Aarenes (bildet) scoret begge målene for Ullern 2 mot Frigg. FOTO: Merethe Fosby

Holdt en time
De drøyt 80 tilskuerne som hadde møtt opp på Tørteberg Kunstgress denne mandagskvelden fikk se en fotballkamp av det litt merkelige slaget.
Ullern 2 starter bra og produserer et par halvsjanser, men Frigg tar etter noen minutter mer og mer tak i kampen. Og når Ulrik Ferrer hos hjemmelaget setter inn både 1 og 2-0 etter drøye 20 minutter så virker egentlig kampen ganske kjørt allerede for Ullern 2. Men de kjemper seg inn i kampen igjen og like før pause kommer reduseringen. Et flott innlegg fra Jacob Cleve Broch finner Jonathan Aarenes på bakerste og han er trygg og god når han setter ballen i mål.

Og andre omgangen starter bra for Ullern 2 sin del. 54 minutter står det på klokka når bortelaget setter opp et strålende angrep som til slutt ender opp hos nevnte Aarenes. Han gjør ingen feil denne gangen heller alene med keeper og dermed er utligningen et faktum.
Og nå har Ullern 2 virkelig blod på tann og forsøker å gå for flere scoringer. Men når timen passeres så får Ullern momentumet seg en liten knekk når Ulrik Ferrer nok en gang setter ballen i mål og dermed hat-trick.

Og nå skal det virkelig gå nedover for Ullern 2. Hele 6 mål til putter Frigg før dommeren blåser av og sier nok er nok. Dermed ender det med 9-2 til hjemmelaget Frigg.

Kampfakta
Frigg - Ullern 2: 9-2
Mål: Ferrer 19.min, 22.min, 61.min, 71.min, 79.min, Aarenes 44.min (Cleve Broch), 54.min (Støfring), Krogh 65.min, Nomell 69.min, Sawaneh 75.min, Antonsen-Meløy 90.min.
Gule kort: Kidane (Frigg), Jorde (Ullern).
Tilskuere: Ca 80

Poengbørsen
3.poeng: Jonas Jorde
Kom til Ullern før sesongen og har virkelig vist hva han kan bidra med. Enormt duell sterk og har i tillegg godt driv med ballen. Slutter aldri å jobbe selv om kampen på slutten for lengst er tapt.

2.poeng: Jonathan Aarenes
Scorer sine første mål for sesongen og er en offensiv trussel på høyresiden.

1.poeng: Brage Tobiassen
Spiller bare en omgang, men viser igjen hvilke kvaliteter han har. God defensivt og finner ofte en god løsning med ballen.