Thomas Støfring med hattrick i storseier mot Lillestrøm 2

Postet av Ullern Fotball den 2. Jun 2023

Våre unge rekrutter viste seg fra sin beste sider når det ble storseier 6-2 mot Lillestrøm 2 på CC Vest Arena. Spydspiss Thomas Støfring vartet opp med hattrick og står dermed med 5 mål på 5 kamper i årets Norsk Tipping liga.

Mål i par

Ullern startet klart best mot ett LSK lag som fremstod noe tamt for et klassisk LSK lag i være og som tok enorme sjanser i sitt spill bakfra. Thomas Støfring som har vist seg frem allerede på dette nivået var ikke nådig når sjansen bydde seg og etter bare 11 min stod det 1-0. Målene skulle komme i par denne dagen på Ullern CC Vest Arena og bare minutter senere var kaptein Dreni Ademaj frempå. Men mål følger ofte mål og LSK kvitterte til 2-1 bare minuttet etter. Hjemmelaget fortsatte å skape sjanser og det lå til de grader i luften når fotrappe Bådsvik satte ballen i nærmeste hjørnet med venstrefoten før Aksel Bay-Larsen satte inn vårt fjerde og dermed 4-1 til pause.

Liten dipp ut fra pause og så kontrollert inn

Til tross for klare ord i pausepraten om å ikke slippe oss nedpå så var det LSK som reduserte så å si rett fra avspark etter hvilen. Men når 2005 modellen Støfring på nydelig vis headet inn 5-2 så var det game over og 8 min senere hadde han fullbyrdet sitt hattrick for dagen. Til tross for en god del bytter fortsatte vi å produsere sjanser og det var til slutt en fullt fortjent og kontrollert seier for våre gutter.

Kampfakta
Ullern 2 - Lillestrøm 2: 6-2 (4-1)
Mål: Støfring 11.min, Ademaj 18.min, Eriksen 20.min, Bådsvik 28.min, Bay-Larsen 36.min, Mansrud 48.min, Støfring 50.min og Støfring 58.min.
Gule kort: Hagen (LSK 39.min) og Støfring (Ullern 89.min)
Tilskuere: Ca 40

Poengbørsen
3.poeng: Thomas Støfring

3 mål - da blir det rett og slett 3 poeng.

2.poeng: Edonis Mulaj

Et konstant uromoment på sin høyre kant. Skaper mye, løper i 90 min og gjør livet til LSK forsvaret vanskelig.

1.poeng: Ola N. Rye

Ble bare 55.min på unge Rye, men på den lille timen hadde han vunnet det som var av dueller og smelt baller inn i mellomrom gang på gang. Høy og tydelig i prate, stiller krav til de rundt seg og virker å være tilbake i form frisk og fin.