Knepent tap for rekruttene mot Lysekloster

Postet av Ullern Fotball den 12. Jun 2023

Et meget ungt rekruttlag tok imot seriefavoritt Lysekloster til dyst på CC Vest Arena i strålende solskinn. 
I det som var forventet å bli et særdeles vanskelig oppgjør for hjemmelaget, så ga de virkelig Lysekloster kamp om poengene. 

ARKIVFOTO: Jonathan Aarenes. FOTO: Merethe Fosby

Perlescoring og kamp til døren
Hjemmelaget stilte det yngste laget de har stilt hittil denne sesongen, og mot serieleder Lysekloster var det nok forventet at dette skulle bli plankekjøring for Lysekloster. Men ungguttene ga virkelig alt og hadde absolutt ikke tenkt å gi noen ting gratis.

Lysekloster viser fra start av kvaliteten de har i troppen, men Ullern klarer å forhindre at de kommer til de aller største sjansene i starten. Men etter 11 minutter sitter den for bortelaget, signert Tobias Alme som setter den kontrollert i mål med venstrefoten. 
Men rekruttene gir seg ikke og kommer med noen skremmeskudd på overganger som mangler akkurat den siste lille kvaliteten for å skape de store sjansene. Mangel på kvalitet var det riktignok ikke når Jonathan Aarenes mottar ballen på venstresiden når vi passerer det 35 min spilleminutt. Han drar ballen innover i banen og hamrer ballen i lengste kryss, årets fineste mål på CC Vest Arena så langt denne sesongen. 

Ullern 2 fortsetter i den andre omgangen og gjøre ting særdeles vanskelig for bortelaget. Lysekloster sliter med å komme til sjanser og Ullern anført av en meget god Ola Rye avverger den ene situasjonen etter den andre og nå merker man at de virkelig begynner å få tro på at her kan man få med seg noe. 
Men som så ofte før så klarer topplaget til slutt å få scoringen sin, dog med en stor porsjon marginer på sin side. Målscorer Alme fra første omgangen får til et skudd like utenfor sekstenmeteren som går via tverrligger og ryggen til keeper Jesper Wold, og dermed er stillingen 1-2. 

Rekruttene klarer aldri helt å legge noen sluttspurt mot Lysekloster, men de kjemper uansett til siste slutt og selv om man aldri er fornøyd med tap, så er absolutt prestasjonen imponerende. 

Kampfakta:
Ullern 2-Lysekloster: 1-2
Mål: Alme 11.min, Aarenes 35.min (Foss Evensen), Wold 81.min (selvmål)
Gule kort: Alme (Lysekloster)
Tilskuere: 55

Poengbørsen
3.poeng: Ola Nikolai Rye
Var god i forrige runde mot Grorud 2 og følger det opp med en enda bedre kamp mot Lysekloster. Litt trøblete sesongoppkjøring har holdt han ute fra spill i starten av sesongen, men er nå skadefri og formen virker gryende. For tillitt som kaptein og går virkelig foran denne kampen med innsats og ikke minst kvalitet. 

2.poeng: Jonathan Aarenes
Har spilt mye i PostNord denne sesongen og viser igjen i Norsk-Tipping ligaen at her er han en stor ressurs. 
Setter inn sin 3 scoring på 4 kamper i 3.divisjon og FOR en scoring det var. 

1.poeng: Jesper Nesbakk Wold
Virker å ha tatt ytterligere steg fra fjorårets sesong og er trygg og god i det meste han gjør. Konge i feltet og god kontroll med ballen i beina. Særdeles uheldig på 2-1 scoringen, men kan ikke lastes for den. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.