Rye forlater Ullern

Postet av Ullern Fotball den 26. Aug 2023


Ting skjer fort i fotballen. Idag ble det klart at Ola Nikolai Rye forlater Ullern med umiddelbar virkning. Midstopperen har signert for Grorud.

Etter planen skulle Rye vært med for Ullern i den viktige bunnkampen mot Strømsgodset 2 på mandag. Nå blir han istedenfor å se på Grorud når de gule og blå tar i mot Notodden denne helgen. 

Unggutten har spilt i Ullern siden sine første fotballår. Nå går turen videre til Grorud. 

Hovedtrener Anders Lübeck syntes naturligvis det er synd å miste en av sine mest betrodde spillere midt i sesongavslutningen. 

- Jeg gledet meg til å utvikle Ola videre og håpet og trodde at vi skulle jobbe sammen fremover for å sørge for at han var klar til å ta steget til en større og bedre klubb når tiden var inne for det. Han hadde tilbud om en proffkontrakt hos oss men velger nå Grorud istedenfor. Det får vi bare akseptere, forteller Ullerns hovedtrener.

Rye har startet de seks siste kampene for A-laget i PostNord-ligaen. Lübeck mister allikevel ikke nattesøvnen over tapet av midtstopperen. 

- Det er litt sursøt saus. Han har prestert godt, men vi har andre spennende unggutter i samme posisjon som nå rykker frem i køen. I tillegg har vi kvalitet og rutine på stopperplass som jeg tror håndterer kampene som kommer minst like godt på kort sikt, avslutter Lübeck.

Overgangen utløser også en utdanningskompensasjon som tilfaller Ullern.

Viktige kroner som fortjent kommer inn til klubben etter å ha utviklet en spiller gjennom hele utviklingsavdelingen og opp til eget seniorlag.

Vi ønsker Ola lykke til i Grorud og takker for innsatsen i rødt og hvitt gjennom mange år.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.