Lübeck ikke med videre i 2024!

Postet av Ullern Fotball den 17. Nov 2023

Anders Lübeck ble hentet inn i sommer som ny hovedtrener ut sesongen 2023 etter en tung start på sesongen. Nå bekrefter Lübeck at han ikke fortsetter i jobben etter kontrakten hans går ut ved årsslutt og at sesongavslutningen mot Levanger ble den siste kampen for hans del. 

Foto: Merethe Fosby

Tung sesong
Anders Lübeck kom inn som et meget friskt pust i Ullern etter en tung start på sesongen hvor klubben stod uten seier i serien og en skuffende exit i cupen. Etter en god start og nytt håp om overlevelse endte dessverre sesongen med nedrykk. Men selv om det har vært noen tøffe måneder, så ser Lübeck tilbake på tiden i Ullern med positive øyne når han nå takker for seg.
- Først og fremst ønsker jeg å takke Ullern og samtlige i og rundt klubben som har støttet meg gjennom det som alle visste kom til å bli fem tøffe måneder. I etterkant sitter jeg igjen med litt sursøt saus i munnviken. Hovedmålet som var å redde plassen ble ikke nådd, men jeg er stolt over å ha klart å videreføre det gode arbeidet gjort i u-avdelingen de siste årene opp på A-lags nivå. Vi har sørget for god spillerutvikling og at mange unge Ullern-gutter har fått verdifull erfaring i  toppfotballen. Dette håper jeg klubben nå kan bygge videre på.

Jeg ønsker også å takke en fantastisk spillergruppe som tok meg i mot med åpne armer i sommer, og som har jobbet i motgang hele året uten å få noe gratis. En spesiell takk fortjener også Sigve Ravnåmo som har vært en lojal støtte og etterhvert venn i en situasjon han neppe så for seg før året startet. I tillegg har Jon Anders Urholt og Christian Strømme gjort en enorm jobb for å legge til rette for at A-laget skal kunne prestere, men dessverre klarte vi ikke å holde samme nivå i 2023

Det mest verdifulle med et liv i fotballen er for meg alle menneskene man treffer gjennom et langt fotball-liv og jeg har rukket å bli glad i veldig mange jeg har møtt det siste halvåret. Tusen takk for meg!


Sportslig leder Magne Aarvik sier klubben er fornøyd med jobben han har gjort, men at man nå ser på andre muligheter når kontrakten til Lübeck går ut.
- Anders Lübeck kom inn med masse energi og tente virkelig en ny glød i alle sammen når han kom inn. Dessverre så nådde vi til slutt ikke målet vårt om å berge plassen i 2.divisjon, men jeg håper uansett Lübeck kan se tilbake til tiden i Ullern også med mange positive minner. 
Han har valgt å gi mange av ungguttene våre sjansen og de har alle sammen hatt en veldig positiv utvikling i hans periode her, så han kan potensielt ha spilt en veldig viktig rolle i deres fotballkarrierer på den korte tiden hans hos oss, sier Aarvik. 

Ullern Fotball takker Anders Lübeck for innsatsen og ønsker han lykke til videre!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.