Ue 47: Kamper for alle og dømming Aka liga på lørdag/søndag

Postet av Ullern Fotball den 18. Nov 2023

Fin tid på året dette, tid for å eksperimentere med lave skuldre og en tid for å møte fotballag en ikke møter så ofte ellers. Kulden setter nå skikkelig inn, sykdom oppstår, det er vanskelig å unngå, men vi må gjøre alt for å forhindre det. Tid på sidelinjen enten gjennom sykdom eller skader er aldri en fordel for hverken deg eller gruppen vår. 

Vi snur litt på tema. Der vi siste uken har sett på hvordan spille oss ut fra 5m, skal vi nå se på vår egen pressing på motstander sine 5m. Hvordan og hvorfor starter med møte på mandag før økten. Du og vi skal være pressemaskiner, jakte ballen i flokk, alltid lystne på å få tak i ballen så fort som mulig og så sent som nødvendig. Vårt soleklare forbedringspotensiale fra i år er hvor fort vi klarer å gå fra et mislykket høyt press til et lavere press med HELE laget, jess - inkludert dere kantspillere også ;) 

Ukens meny. 

Fre 24.nov

Kl.20.00 - 1.div vs Langhus på CC Vest Arena. Oppmøte kl.19.00. Tropp: Meland, Gustav, Ludde, Bryn, Luca, Bentzen, Iver, Tran, Caspar, BH, Theo, Didrik + 1-2

* Styrke ben felles i treningsrommet etter kampen, de som skal i aksjon også lørdag får beskjed om det. 

Lør 25.nov

Dømming Aka liga - mer info kommer. Klassisk liten innsats på et par timer. 

Kl.16.30 - IK vs Strømsgodset U17 Nasjonal på CC Vest Arena. Oppmøte kl.15.30. Tropp: Mikkel, Olav, Sean, Jon, Edi, Oliver, Magnus, Fjell, Ellef, Dani, Albert, Daniel Sa + 1-3 fra fredagen. 

* Styrke ben felles i treningsrommet etter kampen. 

Søn 26.nov

Dømming Aka liga - mer info kommer. Klassisk liten innsats på et par timer. 

Helt fri for alle. Restitusjonstiltak anbefales. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.