Ukeplan uke 48

Postet av Ullern Fotball den 25. Nov 2023

Akkurat som et arbeidsmiljø formes av de ansatte, gjelder det samme en et fotballag med tilhørende treningsgruppe og kultur. I et fellesskap er man gjensidig avhengig av hverandre og hver enkelts bidrag som avgjør hvordan totalen blir. Kort fortalt, møter du opp på hver trening eller tett på hver trening og gjør så godt du kan, samtidig som at du forsøker å få de rundt deg til å gjøre det samme, vil gruppen fremstå på et vis som både skaper trivsel og hygge fordi alle bidrar med å være den beste utgaven av seg selv. I andre enden av skalaen finner vi nødvendigvis det motsatte. Vi er etterhvert ganske mange navn tilknyttet det som nå er juniorjentegruppa, men et tall er bare det, tall, kvalitet over kvantitet er det noe som heter, men får man til begge deler har vi gode muligheter for at det blir veldig trivelig for alle involverte i tiden fremover. Men, som jeg innledet med, det er helt og holdent opp til hver enkelt av dere. 


På mandager fremover går vi over i den treningstiden vi i utgangspunktet var tildelt, med start 20.30. Været er av den kjølige typen, så som jeg nevnte her om dagen, buff, lue/pannebånd og hansker er ikke valgfritt, det tar alle med seg. 

Mandag: Trening på Ullern, 19.00 - 21.30. Obs, kan flyttes til Jarmyra. Avgjøres i løpet av ettermiddagen. 

  • Boks + dynamisk
  • Pasningsøvelse med retning 9v6 40x40m bane
  • 9v9 / 11v11 (avhengig av hvor vi trener
  • Småbane 5v5 / 4v4 med vegger (de som spilte i går er vegger)

Tirsdag: Trening på Jarmyra, 19.00 -20.30

  • Boks  + dynamisk + sprinter
  • Småbane 5v5 / 6v6 5/6 kamper 4 a min, 1.5 min pause. 
  • 11v11 2x8
  • Nordic + Copenhagen 2x5

Onsdag: Fri

Torsdag: Trening på Ullern, 20.00 - 21.30

Fredag - Fri

Lørdag: Treningskamp, se Spond.

Søndag: Fri


Utstyr: Anniken, Aurora, Benedicte. 

Opphold dere i garderoben før øktene, oppbevar tingene deres utenfor banen, vent med å gå inn på banen om det som foregår der ute tilsier det, men kan vi gå inn så gjør vi det, og vær klar 5 min før økten, uansett om dere kan gå inn på banen eller ei. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.