Philip Fjellman tatt ut på G16 Landslaget

Postet av Ullern Fotball den 19. Jan 2024

Som om ikke plass i A-stallen og proffkontrakt var nok, kom nyheten om at Philip også er tatt ut til G16 landslaget sin talentsamling i Sarpsborg neste helg!

Vi tok en prat med Philip for å høre hvordan de siste dagene har vært for gutten. 

Hvordan har de siste to dagene med A-stall, proffkontrakt og uttak til landslag vært? Hvilke tanker har gått gjennom hodet ditt?


"De to siste dagene har det ikke gått så alt for mye igjennom hodet mitt pga jeg for det meste bare har vært glad og fornøyd med de store nyhetene jeg har fått og hvor mye jeg gleder meg videre til å fortsette å jobbe på."


Hvorfor tror du du har blitt tatt ut?

"Jeg tror jeg har blitt tatt ut fordi jeg har alltid prøvd mitt beste i kamper, kretskamper og kretstreninger der jeg også har prestert bra som landslagstreneren likte."


Hva skal du jobbe for å utvikle fremover for å ta nye steg som fotballspiller?

"Nå videre kommer jeg vel bare til å tenkte på å bli bedre på det jeg er best og jobbe med det som trengs så jeg kan bli en enda bedre fotballspiller og nå mitt fulle potensial."


Trener for A-laget, Alexander Bendiksen, sier følgende om uttaket:

"Først og fremst er dette veldig gøy for Philip, men det er ikkje å legge skjul på at det er etterlengtet for oss som klubb å ha med en spiller i dette selskapet. Det betyr mye for våre mange unge og ambisiøse spillere å se at både A-stall og landslagsplass er innen rekkevidde dersom en trener mye og godt over tid. Nå skal vi hjelpe Philip konsentrere seg om å bli litt bedre hver dag og sørge for at han slipper masse støy fra omgivelsene."


G19 trener Johan Egil Rudi har fulgt Philip tett de siste årene og sier følgende:

"Philip har hatt en meget solid 2023 sesong med både KM tittel på G15 og G19, debut Norsk Tipping ligaen og Post Nord. Har tjent stort på å bli matchet tøft i G19 gruppen der han virkelig har måttet krige om spilletiden og begynt å bruke den enorme fysikken sin til å ta mer og mer for seg. Kombinasjonen å bære stort ansvar på G15 og å være i angrepsposisjon i G19 gruppen har vært en fin kombinasjon både for å spisse det han er god til og samtidig bli avslørt på det som måtte bli bedre. Har også gjennom vinteren blitt prøvd å backrollen på krets og sonenivå, og taklet det på glimrende vis. Med kontrakt i hånd og A stall på plass så kan han få den roen som trengs for å fokusere på å bli litt bedre for hver dag som går. At det nå belønnes med plass på talentleir viser at vi har gjort mye riktig og at Philip selv har gjort seg nytta av det på beste vis."


Vi gratulerer Philip og gleder oss til fortsettelsen!


P.S Her finner du hele troppen:

https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/landslagsskolen/2024/uttak-equinor-talentleir-gutter/Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.